msadelinne Reputație: 933 Postat Iunie 22, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2023 Neataaa 🌞☕ ✅ Disponibila pana la ora 22 ❤ Lista mea cu servicii este urmatoarea: ❗Oral p/np in functie de igiena + 50 ▪️Deepthroat ▪️Normal doar protejat in diferite pozitii ▪️FK (sarut in functie de igiena si compatibilitate) ▪️GFE ▪️69 ▪️cunnilingus/anilingus (limbute) ▪️Sex intre sani ▪️Diferite fantezii (in limita bunului simt) ▪️Masaj de relaxare/erotic ▪️COB - Finalizare corporala 📛NU fac anal📛 📛NU fac CIM/COF📛 🕧150 fin - max 30 min 🕛250 ora - max 2 fin ❗Ofer si servicii de dominare soft/hard. Jucarii si accesorii pt pasionatii de BDSM (pt incepatori cat si pt avansati, soft, hard, fantezii, fetishuri, jocuri erotice) ▪️Footfetish/footgagging/Dress fetish ▪️Facesitting ▪️anilingus/cunilingus ▪️Bondage ▪️CBT/ballbusting ▪️Whipping/Slapping ▪️Trampling ▪️Spitting ▪️Humiliation ▪️Feminizare ▪️Strapon/dildo play 🕧 30 MINUTE - 150 lei 🕛 1 H - 250 lei ❗Servicii extra: 💦URO - 50 lei extra 💦 SQUIRT - 100 lei extra Cadoul rog sa fie inmanat discret la inceputul intalnirii. Whatsapp disponibil pt programari 💥0722705695💥 Daca nu raspund la telefon, puteti sa imi lasati mesaj/scrie pe whatsapp, mentionand ora pana la care va pot scrie inapoi. 1 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Iunie 22, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2023 1 3 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Iunie 23, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2023 Neataaa 🥰 ✅ Disponibila pana la ora 22 💋 1 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Iunie 24, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2023 ❗ULTIMELE 2 ZILE❗ ✅ Disponibila ❤ 1 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Iunie 25, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2023 ❗ULTIMA ZI❗ ✅ Disponibila pana la ora 21 💋 1 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Iulie 18, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2023 Buna seara, dragilor! 🥰 Incepand de maine voi fi disponibila in Brasov pt cateva zile ❤ ✅ Maine voi fi disponibila pt programari incepand cu ora 12 si pana la ora 21 Whatsapp disponibil pt programari Va astept! 💋 1 Link spre comentariu
arkanas Reputație: 2 Postat Iulie 18, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat Iulie 18, 2023 Adelina 😘😘😘 Link spre comentariu
plmaz1 Reputație: 6 Postat Iulie 19, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iulie 19, 2023 13 hours ago, msadelinne said: Buna seara, dragilor! 🥰 Incepand de maine voi fi disponibila in Brasov pt cateva zile ❤ ✅ Maine voi fi disponibila pt programari incepand cu ora 12 si pana la ora 21 Whatsapp disponibil pt programari Va astept! 💋 In ce zona ai locatia? Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Iulie 19, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2023 Helloooo 🤗 ✅ disponibila pana la ora 21 ❤ 1 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Iulie 20, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2023 ✅ disponibila 💋 1 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Iulie 21, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2023 Neata!☕🌞 ✅ disponibila pana la ora 21❤ 1 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Iulie 25, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2023 ✅ disponibila pana la ora 21 🥰 ❗ Maine ultima zi in Brasov!❗ 1 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Iulie 26, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2023 Neata!☕🌞 ❗ULTIMA ZI❗ ✅ Disponibila pana la ora 21 💋 1 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Iulie 27, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2023 ⛔ INDISPONIBILA ⛔ Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Septembrie 5, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2023 Buna dragilor! 🥰 Incepand de maine voi fi disponibila in Bv pt cateva zile ❤ Whatsapp disponibil pt programari Va astept! 💋 1 2 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Septembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Hello! 🥰 ✅ disponibila pana la ora 21 💋 1 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Septembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Neata! ☕🌞 ✅ disponibila pana la ora 21 ❤ 1 Link spre comentariu
wrestlingboy Reputație: 50 Postat Septembrie 8, 2023 Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Primăvară, vară, toamnă, iarnă... și din nou primăvară ,ca sa romantizez recenzia, asa a fost povestea mea,experienta mea cu aceasta minunata fata de 1 miliard de dolari,fata de miliarde de dolari,one milion dolar girl!! , intors in aceasta tara si acest loc primavara..mi a facut acea zi fericita,multe vizite de atunci mereu cand a fost ocazia ivita de a lungul anotimpurilor, vizitata ieri seara dupa o zi istovitoare(ultima progamare) mi a dat refresh total si inca o data multumita ei,plecat relaxat,fericit si am pus capul pe perna dormind neintors bucurandu ma ca am avut ocazia si drumul sa o revad,pregatit pt orice in ziua a doua! Feminina,frumoasa,rabdatoare,intelegatoare si mereu cu un zambet larg si frumos ce mereu indeplinesc cele mai ascunse si fascinante dorinte, experienta si feminitatea ei intr un suflet si o inima calda aurie de aur ca si om fac mereu indiferent de anotimpul de afara sau din sufletul cuiva o vara calda si o zi frumoasa,categoric cel mai linistitor moment alaturi de omul potrivit la momentul potrivit schimba totul. Sper sa vi mai des in acest oras dintre munti si eu ori de cate ori o sa vad acest anunt o sa vin cu cel mai mare drag stiind ca merg mereu la o prietena,zi,seara frumoasa si dimineata iar fericit ramanand dupa una din cele mai frumoase escapade alaturi de o fata ce merita toate laudele. Cat despre prestatie si actiune.. Oralul categoric cum am zis ...este cel mai bun posibil dintre toate fetele ce le am intalnit,mereu o sa fie..nimeni nu il poate face asa,(e acel ceva) ce mereu ma inebuneste Normal protejat,pozitii schimbate,contre totul.. Gfe maximum deluxe edition,este chiar ca cu o prietena totul, mai mult de atata, orice dorinta sau fantezie pot deveni realitate daca sunt explicate cum trebe..(stie fata). Notele la mine pt aceasta grozava si minunata fata mereu o sa fie 10+ la toate capitolele!! Am stat 1 ora,cum de altfel imi place sa stau mereu,nu sunt om de 1 finalizare.. Mereu atat timp cat parfumul pt suflet imi e oferit asa cum trebe si mai mult de atat,mereu de omul potrivit la locul potrivit schimband totul Pana lotusul asiatic o sa infloreasca iar si o sa revin intr o buna zi, sa ne revedem cu bine!! ,toate cele bune!! si la mai mare!! 1 2 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Septembrie 8, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 1 oră, wrestlingboy a spus: Primăvară, vară, toamnă, iarnă... și din nou primăvară ,ca sa romantizez recenzia, asa a fost povestea mea,experienta mea cu aceasta minunata fata de 1 miliard de dolari,fata de miliarde de dolari,one milion dolar girl!! , intors in aceasta tara si acest loc primavara..mi a facut acea zi fericita,multe vizite de atunci mereu cand a fost ocazia ivita de a lungul anotimpurilor, vizitata ieri seara dupa o zi istovitoare(ultima progamare) mi a dat refresh total si inca o data multumita ei,plecat relaxat,fericit si am pus capul pe perna dormind neintors bucurandu ma ca am avut ocazia si drumul sa o revad,pregatit pt orice in ziua a doua! Feminina,frumoasa,rabdatoare,intelegatoare si mereu cu un zambet larg si frumos ce mereu indeplinesc cele mai ascunse si fascinante dorinte, experienta si feminitatea ei intr un suflet si o inima calda aurie de aur ca si om fac mereu indiferent de anotimpul de afara sau din sufletul cuiva o vara calda si o zi frumoasa,categoric cel mai linistitor moment alaturi de omul potrivit la momentul potrivit schimba totul. Sper sa vi mai des in acest oras dintre munti si eu ori de cate ori o sa vad acest anunt o sa vin cu cel mai mare drag stiind ca merg mereu la o prietena,zi,seara frumoasa si dimineata iar fericit ramanand dupa una din cele mai frumoase escapade alaturi de o fata ce merita toate laudele. Cat despre prestatie si actiune.. Oralul categoric cum am zis ...este cel mai bun posibil dintre toate fetele ce le am intalnit,mereu o sa fie..nimeni nu il poate face asa,(e acel ceva) ce mereu ma inebuneste Normal protejat,pozitii schimbate,contre totul.. Gfe maximum deluxe edition,este chiar ca cu o prietena totul, mai mult de atata, orice dorinta sau fantezie pot deveni realitate daca sunt explicate cum trebe..(stie fata). Notele la mine pt aceasta grozava si minunata fata mereu o sa fie 10+ la toate capitolele!! Am stat 1 ora,cum de altfel imi place sa stau mereu,nu sunt om de 1 finalizare.. Mereu atat timp cat parfumul pt suflet imi e oferit asa cum trebe si mai mult de atat,mereu de omul potrivit la locul potrivit schimband totul Pana lotusul asiatic o sa infloreasca iar si o sa revin intr o buna zi, sa ne revedem cu bine!! ,toate cele bune!! si la mai mare!! Ca de obicei, esti foarte dragut, multumesc! 🤗💋 ma bucur ca te simti atat de bine in compania mea! Te astept cu drag oricand 💋 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Septembrie 8, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Hellooo 🌞 ✅ Disponibila pana la ora 21❤ ***Sambata va fi ultima zi in Brasov 1 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Septembrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Neatza ☕ ❗ULTIMA ZI❗ ✅ Disponibila pana la ora 21💋 1 Link spre comentariu
goodboy11 Reputație: 2183 Postat Septembrie 10, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Am fost zilele trecute la ea, programat destul de ușor la ea. Ținând cont că am fost pentru prima oară la ea, am fost întâmpinat foarte ok în locație, parcă ne știam de mai mult timp. Schimbat câteva vorbe, apoi am mers la dus revenit în cameră ne-am mângâiat si multe altelr apropo de sâni sunt imenși M-am așezat pe canapea iar ea sa pus în genunchi și trecut la treabă, am optat pentru oral neprotejat este demențial o ia pe toată în gură atentă și la sateliți, era păcat să fie oralul proteja. Prea mult nu am rezistat la acest oral, iar la început m-am decis că vreau să finalizez la oral atât de bine o sugea luănd toată pila în gură. Data vitoare vreau să încerc și păsărica ei obraznică, puteam să mai stau dar la mine a doua finalizare este mai greu. Amenda 200 ron și ca note per total 9, foarte rar dau 10 și sper să ne revedem cu bine data vitoare Adela. 2 Link spre comentariu
AloBazaBaza Reputație: -68 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:Marte Oras:Marte Partajează Postat Septembrie 12, 2023 La 20.03.2023 la 12:13, anonymouse80 a spus: Bună 🤗 Pentru noi, ăștia,mai de la țară 😁 te rog să ne prezinți cu 3-4 cuvinte ce sunt astea 🤓 -footgagging - - Facesitting - -ballbusting- -whipping- -slapping- -trampling- -spitting- -humiliation- -feminizare - Poate avem și noi o fantezie din cele amintite mai sus și atunci măcar știm că tu ești sursa fericirii noastre 🤗 cauta pe google si o sa aflii, vezi daca nu stii engleza 1 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Septembrie 20, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2023 La 10.09.2023 la 17:18, goodboy11 a spus: Am fost zilele trecute la ea, programat destul de ușor la ea. Ținând cont că am fost pentru prima oară la ea, am fost întâmpinat foarte ok în locație, parcă ne știam de mai mult timp. Schimbat câteva vorbe, apoi am mers la dus revenit în cameră ne-am mângâiat si multe altelr apropo de sâni sunt imenși M-am așezat pe canapea iar ea sa pus în genunchi și trecut la treabă, am optat pentru oral neprotejat este demențial o ia pe toată în gură atentă și la sateliți, era păcat să fie oralul proteja. Prea mult nu am rezistat la acest oral, iar la început m-am decis că vreau să finalizez la oral atât de bine o sugea luănd toată pila în gură. Data vitoare vreau să încerc și păsărica ei obraznică, puteam să mai stau dar la mine a doua finalizare este mai greu. Amenda 200 ron și ca note per total 9, foarte rar dau 10 și sper să ne revedem cu bine data vitoare Adela. Multumesc frumos 💋 ma bucur ca te-ai simtit atat de bine ❤ te mai astept 🤗 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Septembrie 20, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Hellooo! 🥰 Pe weekend ajung la voi ❤ Incepand de vineri voi fi disponibila in Brasov pt cateva zile 🥰 ✅ Program 9 - 21 Va astept pe la mine! 💋 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum