Sari la conținut

Adelaā­squirtšŸ”deepthroatā­oral de visā­Dominare activašŸ’„0732309252šŸ’„

Postări Recomandate

• Oras:Brasov

Salutare dragi tovarasi futaciosi. Ieri am fost pentru a 4-a oara la Adelinne dupa ce nu o mai vizitasem de aproape 3 luni si a fost exact cum mi-am amintit si vizita a decurs perfect si am plecat de la ea cu zambetul pana la urechi de fericire. Nu o sa detaliez ce s-a intamplat, eu merg la ea pentru dominare si imi place ca femeia stie cum sa te atinga si este receptiva la ceea ce doresti sa se intample si ce doresti sa incerci. Plus ca este si putin sadica si cateodata se simte, dar in sensul bun al cuvantului.

Adelinne, iti multumesc din suflet pentru intalnirea de ieri, a fost genial šŸ˜. Chiar aveam nevoie de asta

• Inimioara 2
Link spre comentariu
Acum 2 ore, tavy19 a spus:

Salutare dragi tovarasi futaciosi. Ieri am fost pentru a 4-a oara la Adelinne dupa ce nu o mai vizitasem de aproape 3 luni si a fost exact cum mi-am amintit si vizita a decurs perfect si am plecat de la ea cu zambetul pana la urechi de fericire. Nu o sa detaliez ce s-a intamplat, eu merg la ea pentru dominare si imi place ca femeia stie cum sa te atinga si este receptiva la ceea ce doresti sa se intample si ce doresti sa incerci. Plus ca este si putin sadica si cateodata se simte, dar in sensul bun al cuvantului.

Adelinne, iti multumesc din suflet pentru intalnirea de ieri, a fost genial šŸ˜. Chiar aveam nevoie de asta

Hey, multumesc frumos! šŸ¤— te astept cu si a 5-a (6, 7, 8 šŸ˜…) oara sa o facem la fel de bine ā¤šŸ’‹

• Haha 1
Link spre comentariu

Salutari,

Am vizitat doamna ieri, contactat pe whatsapp, ajuns la locație , primit adresa exact.

Deoarece nu eram proaspăt epilat am optat pentru o finalizare cu oral protejat.

Adela a Ć®nceput cu ceva sărutări pe corp, sfĆ¢rcul, s-a frecat cu sĆ¢nii de pula mea, după care a montat prezervativul cu gura și a Ć®nceput un oral de zile mari, tentați e de deep, bătut pula de fata, oral umed maxim, mĆ¢ngĆ¢iat la coaie, care erau pline de saliva,Ā  e sa mai, i-mi părea rău că nu-s epilat.

Am optat pt un 69, pasarica curata, Ć®n timp ce ii dădeam limbi, dădeam și cu pula Ć®n gura ei, cĆ¢t se putea de tare și duce tipa, pare ca ii și place.Ā 

După 10-15 min de oral am zis sa băgăm și un futai, ea pe burta, eu peste și dai tata si ea primea.

Ca și act sexual a fost mult peste medie, cu fata asta nu vii sa faci dragoste, ca asta te ia și te fute de nu te vezi.

Ca și aspect, exact ca Ć®n poze, e ceva mai grasuta, sĆ¢ni imenși, dragutica la fata, inaltuta, fund măricel, prin urmare nu e pentru ceiĀ  are vor bombe sexi sau fete slăbuțe.

Atitudine ok, vorbareata, deschisa la minte, companie placuta.

Achitat 150 pentru o finalizare, timp, nu e cazul, sa fii sigur ca te țin balamalelešŸ˜.

Spor sa aveți.

• Inimioara 2
Link spre comentariu
Acum 31 minute, Iepurila84 a spus:

Salutari,

Am vizitat doamna ieri, contactat pe whatsapp, ajuns la locație , primit adresa exact.

Deoarece nu eram proaspăt epilat am optat pentru o finalizare cu oral protejat.

Adela a Ć®nceput cu ceva sărutări pe corp, sfĆ¢rcul, s-a frecat cu sĆ¢nii de pula mea, după care a montat prezervativul cu gura și a Ć®nceput un oral de zile mari, tentați e de deep, bătut pula de fata, oral umed maxim, mĆ¢ngĆ¢iat la coaie, care erau pline de saliva,Ā  e sa mai, i-mi părea rău că nu-s epilat.

Am optat pt un 69, pasarica curata, Ć®n timp ce ii dădeam limbi, dădeam și cu pula Ć®n gura ei, cĆ¢t se putea de tare și duce tipa, pare ca ii și place.Ā 

După 10-15 min de oral am zis sa băgăm și un futai, ea pe burta, eu peste și dai tata si ea primea.

Ca și act sexual a fost mult peste medie, cu fata asta nu vii sa faci dragoste, ca asta te ia și te fute de nu te vezi.

Ca și aspect, exact ca Ć®n poze, e ceva mai grasuta, sĆ¢ni imenși, dragutica la fata, inaltuta, fund măricel, prin urmare nu e pentru ceiĀ  are vor bombe sexi sau fete slăbuțe.

Atitudine ok, vorbareata, deschisa la minte, companie placuta.

Achitat 150 pentru o finalizare, timp, nu e cazul, sa fii sigur ca te țin balamalelešŸ˜.

Spor sa aveți.

Ma bucur ca te-ai simtit bine in compania meašŸ„° te mai astept!šŸ’‹

Link spre comentariu

Salutare colegi.

Ultima data cĆ¢nd a fost domnișoara Adelina am vizitat-o și am rămas dator cu o recenzie.

Contact prin WhatsApp rapid și ușor, locația fiind langa gara.

Domnișoara Adelina ma primit frumos e o domnișoară care are sĆ¢ni foarte mari Ć®ntr-o costumație sexy. După ce am vorbit un pic și o reĆ®mprospăta rapid am Ć®nceput acțiunea Ć®n camera. Am Ć®nceput cu sărituri pe sĆ¢ni in timp ce ea Ć®mi atinge cĆ¢rnatul, după care a Ć®nceput un OP Ć®ncet și ușor mergĆ¢nd foarte adĆ¢nc pe cĆ¢rnat. După care acțiunea a ajuns la NP cu misionar și capra și distracție incontinuu. Finalizare a fost făcută Ć®n prezervativ.

Taxa a fost 250 pentru o oră frumoasă cu ea.

Ǝi mulțumesc din nou că mă primit.

• Inimioara 2
Link spre comentariu

Neatza! šŸŒžā˜•

āœ… disponibila ā¤

Daca nu raspund la apel imi puteti lasa mesaj/scrie pe whatsapp mentionand ora pana la care va pot scrie inapoi.

ListaĀ meaĀ cu serviciiĀ este urmatoarea:

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Ā 

ā—OralĀ p/np in functieĀ de igienaĀ +Ā 50 lei extra

ā–ŖļøDeepthroat

ā–ŖļøNormalĀ doar protejatĀ inĀ diferiteĀ pozitii

ā–ŖļøFK (sarut in functieĀ de igienaĀ siĀ compatibilitate)Ā 

ā–ŖļøGFEĀ 

ā–Ŗļø69

ā–Ŗļøcunnilingus/anilingus (limbute)

ā–ŖļøSex intre sani

ā–ŖļøDiferite fantezii (in limitaĀ bunuluiĀ simt)

ā–ŖļøMasaj deĀ relaxare/erotic

ā–ŖļøCOB - FinalizareĀ corporala

Ā 

šŸ“›NU fac analšŸ“›

šŸ“›NU fac CIM/COFšŸ“›

Ā 

šŸ•§150 lei fin - max 30 minĀ 

šŸ•›250 lei ora - max 2 fin

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Ā 

ā—Ofer siĀ servicii deĀ dominareĀ soft/hard. JucariiĀ siĀ accesorii pt pasionatii de BDSMĀ (pt incepatoriĀ catĀ si pt avansati, soft, hard, fantezii, fetishuri, jocuriĀ erotice)Ā 

ā–ŖļøFootfetish/footgagging/DressĀ fetish

ā–ŖļøFacesitting

ā–Ŗļøanilingus/cunilingus

ā–ŖļøBondage

ā–ŖļøCBT/ballbusting

ā–ŖļøWhipping/Slapping

ā–ŖļøTrampling

ā–ŖļøSpitting

ā–ŖļøHumiliation

ā–ŖļøFeminizare

ā–ŖļøStrapon/dildoĀ playĀ 

Ā 

šŸ•§Ā 30 MINUTE -Ā 150 lei

šŸ•›Ā 1 H - 250 lei

Ā 

ā—Servicii extra:Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā 

Ā šŸ’¦UROĀ - 50Ā lei extra

Ā šŸ’¦Ā SQUIRTĀ - 100 leiĀ extra

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Ā Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Ā 

ā€¼Cele 2 categorii de servicii combinate in aceeasi sedinta:

Ā šŸ•§Ā 250 lei fin - maxim 30 min

Ā šŸ•›Ā 350 lei ora - maxim 2Ā fin

*Serviciile extra NU suntĀ incluse

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Ā Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Ā 

Cadoul rog sa fie inmanat discret laĀ inceputulĀ intalnirii.

Va astept! šŸ’‹

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Ieri,vazand ca a revenit Stapana mea preferata,o sun si stabilim ora intalnirii. Ajung la locatie,blocul de pe Bulevardul Garii....urc cu emotii la etaj ,intru in garsoniera,ma asez in genunchi(detalii pe care le stabilisem inca de la telefon cu ce doresc si cum se va desfasura actiunea) si Stapana ma pofteste in living. Eu am cerut tease& denial foarte foarte intens....si pot sa spun ca exact asta am primit. Am fost tachinat si tinut pana la punctul culminant pe tot parcursul intalnirii,am fost imobilizat la maini,cu camasa speciala pentru asa ceva,si ardeam de dorinta sa o simt sa o ating....dar tot ce am primit a fost doar frustrare si dorinta de a finaliza,lucru care nu s-a intamplat....deoarece exact asta si cerusem.....sa ajung sa implor pentru orgasm iar ea cu rasul si privirea sadica nu mi l-a oferit. Pentru doritorii de asa ceva,sau pentru cunoscutii in ale BDSM-ului mergeti cu incredere,discitati toate detaliile inainte si cu siguranta nu veti fi dezamagiti.

Ca note,pentru mine totul este la superlativ,mai ales ca pe partea de dominare in brasov este mare seceta.

• Inimioara 3
Link spre comentariu
Acum 4 ore, sclavbv a spus:

Ieri,vazand ca a revenit Stapana mea preferata,o sun si stabilim ora intalnirii. Ajung la locatie,blocul de pe Bulevardul Garii....urc cu emotii la etaj ,intru in garsoniera,ma asez in genunchi(detalii pe care le stabilisem inca de la telefon cu ce doresc si cum se va desfasura actiunea) si Stapana ma pofteste in living. Eu am cerut tease& denial foarte foarte intens....si pot sa spun ca exact asta am primit. Am fost tachinat si tinut pana la punctul culminant pe tot parcursul intalnirii,am fost imobilizat la maini,cu camasa speciala pentru asa ceva,si ardeam de dorinta sa o simt sa o ating....dar tot ce am primit a fost doar frustrare si dorinta de a finaliza,lucru care nu s-a intamplat....deoarece exact asta si cerusem.....sa ajung sa implor pentru orgasm iar ea cu rasul si privirea sadica nu mi l-a oferit. Pentru doritorii de asa ceva,sau pentru cunoscutii in ale BDSM-ului mergeti cu incredere,discitati toate detaliile inainte si cu siguranta nu veti fi dezamagiti.

Ca note,pentru mine totul este la superlativ,mai ales ca pe partea de dominare in brasov este mare seceta.

Multumesc šŸ„° te mai astept! šŸ’‹

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Ǝnregistrează-te pentru un nou cont Ć®n comunitatea nostră. Este simplu!

Ǝnregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

Ɨ
Ɨ
  • Creează nouă...