Sari la conținut

Deea 0752821798

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu a mai vizitat-o nimeni?

• Oras:Bacau
Postat
Acum 2 ore, alchimist17 a spus:

Iubitule nu e nevoie sa ceri părere despre o fata dacă tu personal dorești sa o cunoști. Sunt foarte cunoscuta în Bacău și dacă unii nu vor sa spună ceva despre mine înseamnă ca o fac din respect pentru mine..... Cunoscandu-ma majoritatea 

Postat
Chiar acum, Andre078 a spus:

Iubitule nu e nevoie sa ceri părere despre o fata dacă tu personal dorești sa o cunoști. Sunt foarte cunoscuta în Bacău și dacă unii nu vor sa spună ceva despre mine înseamnă ca o fac din respect pentru mine..... Cunoscandu-ma majoritatea 

Pentru ca eu am mai fost odată în Bacău acum 3 ani fiind extrem de slaba. Dar cei care ma cunosc de atunci ma recunosc chiar și din poze fără fata.... 

Vizitator _amarok_
Postat
Acum 58 minute, Andre078 a spus:

Pentru ca eu am mai fost odată în Bacău acum 3 ani fiind extrem de slaba. Dar cei care ma cunosc de atunci ma recunosc chiar și din poze fără fata.... 

Ai avut (și ) colegă în Bacău  ? Sper să nu fac o confuzie,  dacă  ești tu atunci, ești de vizitat și nu numai odată . 

Chiar de ar fi să fac acea confuzie, ai pus zilele astea (aici pe forum) extrem de bine punctul pe un i!   Ceea ce pentru mulți ar trebui să însemne multe dar,  mulți cunosc, puțini pricep, ș'atunci să ne băgăm în seamă, unii într-un mod mai plăcut, alții cum îi duce capul . 

Succes în continuare! 

Postat
Acum 2 ore, _amarok_ a spus:

Ai avut (și ) colegă în Bacău  ? Sper să nu fac o confuzie,  dacă  ești tu atunci, ești de vizitat și nu numai odată . 

Chiar de ar fi să fac acea confuzie, ai pus zilele astea (aici pe forum) extrem de bine punctul pe un i!   Ceea ce pentru mulți ar trebui să însemne multe dar,  mulți cunosc, puțini pricep, ș'atunci să ne băgăm în seamă, unii într-un mod mai plăcut, alții cum îi duce capul . 

Succes în continuare! 

Nu am avut niciodată colega. Mulțumesc 

Postat

Hei dragilor numele meu este Andreea am varsta de 23 de ani,o fată drăguță cu forme apetisante și, de asemenea, știu cum să fac un masaj frumos un oral splendid , dacă doriți să vă bucurați de o domnișoară foarte drăguță, sunați, vă voi oferi o senzație bună  si relaxare totala ... sună-mă acum 0758453733....... O experiență memorabilă 
NU ACCEPT
BILE ALTE ACCESORII SAU CANAMICINA.   150 fin 250 1h, masaj erotic și de relaxare (inclus în preț). Op, on(in funcție de igiena), np, diferite poziții, fantezii, 69, locuiesc singura. Locație 3 min de arena Mall, 0758453733 PS poze reale unele realizate chiar în locație astăzi sunt disponibila pana la 02:00 

Screenshot_20220629_081833.jpg

Vizitator
Postat
Acum 18 ore, Andre078 a spus:

Eu personal te-as cunoaste, dar cum e pe bani, as prefera sa stiu dinainte pareri. Ca orice produs sau serviciu de orice natura imi achizitionez, verific recenziile. Vad ca esti foarte cunoscuta, de aia se inghesuie toti sa scrie aici. Ai doua pagini scrise aproape numai de tine din tot topicul. 

Fix de asta nu scriu baietii, din respect. Si pe cele care ne fac sa ne dam ochii peste cap de placere, le adoram, admiram si le lasam cele mai pozitive recenzii deoarece nu le respectam? 

De asta exista forum, sa intrebam, sa ne sfatuim, fie ca iti place tie  sau nu. Daca "nu te respectam" poti ramane bine-merci oe publi. Cine suna doar de acolo poti sa-i bagi orice vrajeala vrei.

Vizitator
Postat

Abia ce ai reusit sa iti postezi serviciile si preturile. Citeste regulamentul si conformeaza-te! Altfel esti libera sa nu faci parte din acest forum. Succes iti doresc.

Postat
7 minutes ago, alchimist17 said:

Eu personal te-as cunoaste, dar cum e pe bani, as prefera sa stiu dinainte pareri. Ca orice produs sau serviciu de orice natura imi achizitionez, verific recenziile. Vad ca esti foarte cunoscuta, de aia se inghesuie toti sa scrie aici. Ai doua pagini scrise aproape numai de tine din tot topicul. 

Fix de asta nu scriu baietii, din respect. Si pe cele care ne fac sa ne dam ochii peste cap de placere, le adoram, admiram si le lasam cele mai pozitive recenzii deoarece nu le respectam? 

De asta exista forum, sa intrebam, sa ne sfatuim, fie ca iti place tie  sau nu. Daca "nu te respectam" poti ramane bine-merci oe publi. Cine suna doar de acolo poti sa-i bagi orice vrajeala vrei.

Corect...bine punctat colegu

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat
23 hours ago, alchimist17 said:

Salutare,

este neserioasa ca sa nu spun TEPARA . Nu respecta programarile . 

Timp si bani pierduti cu drumul pana la ea .

Nu recomand. 

Vizitator
Postat

auzi, Andreeo, a inceput lumea sa te cunoasca. Toti te respecta. 

Dupa felul abordarii parca era de asteptat...

Postat
Acum 6 ore, dodo87 a spus:

Salutare,

este neserioasa ca sa nu spun TEPARA . Nu respecta programarile . 

Timp si bani pierduti cu drumul pana la ea .

Nu recomand. 

Când ai făcut tu programare și eu nu am respectat-o. Eu care nici măcar nu ies din casa 

Postat
Chiar acum, Andre078 a spus:

Când ai făcut tu programare și eu nu am respectat-o. Eu care nici măcar nu ies din casa 

Scrii și tu de plictiseala 

Postat
Acum 4 ore, alchimist17 a spus:

auzi, Andreeo, a inceput lumea sa te cunoasca. Toti te respecta. 

Dupa felul abordarii parca era de asteptat...

Nu a început iubire chiar ma cunosc. Iar forumul e pentru toată lumea. Nu trebuie sa îmi dea cineva accept sa stau pe forum 

• Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

Salutare tuturor

Doresc sa multumesc @Andre078 

pentru programarea ratata .

Cu aproximativ 24 de ore in urma (  ieri 29-06-2022 )

sun la ea ( am vb de doua ori la telefon in interval de cateva minute sa clarificam toate detaliile programarii )

stabilim o programare

si dupa ce ajung pe strada 22 Decembrie

nu mai raspunde la telefon ( telefon inchis )

In mintea mea, imi spun sa fiu un tip rezonabil

si mai stau prin zona

vreo 20-30 de minute

timp in care am mai apelat o de cateva ori la intervale de cateva minute .

Rezultat = telefon inchis .

Ma astept sa vina cu explicatii fanteziste ...

Concluzia = Teapa .

Eu nu recomand .

• Mersi 1
Vizitator
Postat
Acum 14 ore, Andre078 a spus:

Nu a început iubire chiar ma cunosc. Iar forumul e pentru toată lumea. Nu trebuie sa îmi dea cineva accept sa stau pe forum 

Exact, deci e treaba mea daca cer detalii sau nu 

Postat
Acum 2 ore, men66 a spus:

Salutare tuturor

Doresc sa multumesc @Andre078 

pentru programarea ratata .

Cu aproximativ 24 de ore in urma (  ieri 29-06-2022 )

sun la ea ( am vb de doua ori la telefon in interval de cateva minute sa clarificam toate detaliile programarii )

stabilim o programare

si dupa ce ajung pe strada 22 Decembrie

nu mai raspunde la telefon ( telefon inchis )

In mintea mea, imi spun sa fiu un tip rezonabil

si mai stau prin zona

vreo 20-30 de minute

timp in care am mai apelat o de cateva ori la intervale de cateva minute .

Rezultat = telefon inchis .

Ma astept sa vina cu explicatii fanteziste ...

Concluzia = Teapa .

Eu nu recomand .

E imposibil, am tot timpul tel deschis chiar și când dorm. Nu te contrazic. Se poate. Îmi cer scuze. Voi face WhatsApp unde sa va puteți programa 

Postat

Hei dragilor numele meu este Andreea am varsta de 23 de ani,o fată drăguță cu forme apetisante și, de asemenea, știu cum să fac un masaj frumos un oral splendid , dacă doriți să vă bucurați de o domnișoară foarte drăguță, sunați, vă voi oferi o senzație bună  si relaxare totala ... ....... O experiență memorabilă 
NU ACCEPT
BILE ALTE ACCESORII SAU CANAMICINA.   150 fin 250 1h, masaj erotic și de relaxare (inclus în preț). Op, on(in funcție de igiena), np, diferite poziții, fantezii, 69, locuiesc singura. Locație 3 min de arena Mall, 0758453733 PS poze reale unele realizate chiar în locație astăzi sunt disponibila pana la 02:00    programări puteți face aici pe whatsapp. 0721070547. Nu raspund apelurilor video doar sms. Mulțumesc 

Postat
Acum 2 minute, Andre078 a spus:

Hei dragilor numele meu este Andreea am varsta de 23 de ani,o fată drăguță cu forme apetisante și, de asemenea, știu cum să fac un masaj frumos un oral splendid , dacă doriți să vă bucurați de o domnișoară foarte drăguță, sunați, vă voi oferi o senzație bună  si relaxare totala ... ....... O experiență memorabilă 
NU ACCEPT
BILE ALTE ACCESORII SAU CANAMICINA.   150 fin 250 1h, masaj erotic și de relaxare (inclus în preț). Op, on(in funcție de igiena), np, diferite poziții, fantezii, 69, locuiesc singura. Locație 3 min de arena Mall, 0758453733 PS poze reale unele realizate chiar în locație astăzi sunt disponibila pana la 02:00    programări puteți face aici pe whatsapp. 0721070547. Nu raspund apelurilor video doar sms. Mulțumesc 

Pentru ca numai vreau sa ratez nici-o programare. Nimeni nu a spus ca nu-mi fac trb bine. Doar de programări ca nu le-aș respecta. Va spun sincer nu a fost din adins sa va pun pe drum degeaba sau teapa. Îmi cer scuze încă odata

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Andre078 a spus:

E imposibil, am tot timpul tel deschis chiar și când dorm. Nu te contrazic. Se poate. Îmi cer scuze. Voi face WhatsApp unde sa va puteți programa 

Nu este imposibil , nu ai mai răspuns , poate nu aveai semnal sau altceva , de aceea ți-am la început că WhatsApp este preferat de marea majoritate dintre noi....și tot atunci ți-am mai precizat să îți detaliezi serviciile complet , ce faci și ce nu , inclusiv tarifele.....și în cele din urmă la recomandarea altui coleg te-ai conformat...

Ar fi bine sa iei in calcul și să încerci să pui în aplicare tot ce îți recomandă colegii , sigur nu vei avea de pierdut..

Te pup 

Spor să avem în tot și toate

Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪

Postat
1 oră în urmă, florinbidi a spus:

Nu este imposibil , nu ai mai răspuns , poate nu aveai semnal sau altceva , de aceea ți-am la început că WhatsApp este preferat de marea majoritate dintre noi....și tot atunci ți-am mai precizat să îți detaliezi serviciile complet , ce faci și ce nu , inclusiv tarifele.....și în cele din urmă la recomandarea altui coleg te-ai conformat...

Ar fi bine sa iei in calcul și să încerci să pui în aplicare tot ce îți recomandă colegii , sigur nu vei avea de pierdut..

Te pup 

Spor să avem în tot și toate

Pai nu știam la început. Si știu sa tot tu mi-ai spus asta. 

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Andre078 a spus:

Pai nu știam la început. Si știu sa tot tu mi-ai spus asta. 

Momentan sunt in deplasare în capitală , incerc fetele de aici daca tot am venit , dar cred că săptămâna viitoare îți voi face o vizita , asta dacă ai sa mai fii , să facem cunoștință atât personal cât și în pat , să lămurim lucrurile....

Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪

Postat
Acum 3 ore, florinbidi a spus:

Momentan sunt in deplasare în capitală , incerc fetele de aici daca tot am venit , dar cred că săptămâna viitoare îți voi face o vizita , asta dacă ai sa mai fii , să facem cunoștință atât personal cât și în pat , să lămurim lucrurile....

Săptămâna viitoare ma găsești 

Postat

Sunt disponibila si astazi pana la ora 00:00 pentru programări pe WhatsApp 0721070547. Mulțumesc 

Screenshot_20220630_114455.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...