Bogdansteel Reputație: 6 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 26, 2022 Cunoaște cineva nr acesta ?:) fiind nou pe forum am făcut rost de la un prieten de nr.acesteia. Am tot încercat sa sunt , mesaje pe whatsapp , dar degeaba.. da seen 🤣 detalii: e Dna pe la vreo 40 de ani in zona vest(Mărășești ) intrebarea :)) aveti idee dacă mai activează ?
dr_ciomu Reputație: 211 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 26, 2022 vezi ca are topic deschis
Bogdansteel Reputație: 6 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Iunie 26, 2022 Acum 5 ore, dr_ciomu a spus: vezi ca are topic deschis Mersi colegul!:)
Bubu209 Reputație: 5 Postat Iunie 29, 2022 Postat Iunie 29, 2022 Da . Lucrează. Și Lucrează super bine. Dar ajungi cam greu la ea. Lucrează mai mult cu circuit închis. Câteodată mai da și anunț. Spor la futut.
Bogdansteel Reputație: 6 Postat Iunie 29, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Iunie 29, 2022 Acum 8 ore, Bubu209 a spus: Da . Lucrează. Și Lucrează super bine. Dar ajungi cam greu la ea. Lucrează mai mult cu circuit închis. Câteodată mai da și anunț. Spor la futut. Mersi băiat! Eram curios ca am tot auzit păreri bune , dar greu de ajuns la ea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum