Membru Premium sexart2019 Reputație: 4303 Postat Iunie 26, 2022 Telefon: 07xxxxxxxx Oras:Pește dă Top! Telefon: 07xxxxxxxx Oras:Pește dă Top! Membru Premium Postat Iunie 26, 2022 Buna ziua, cine imi poate explica cum adaug un alt "tag" la titlu cand creez un topic? Imi apare doar "top". Multumesc.
Membru Premium sexart2019 Reputație: 4303 Postat Iulie 2, 2022 Telefon: 07xxxxxxxx Oras:Pește dă Top! Telefon: 07xxxxxxxx Oras:Pește dă Top! Autor Membru Premium Postat Iulie 2, 2022 Deci? Nimeni, nimic? 1
Vizitator Lelivree Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 La 02.07.2022 la 15:22, sexart2019 a spus: Deci? Nimeni, incearca cu @ inaintea numelui, poate functioneaza.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 On 6/26/2022 at 1:22 PM, sexart2019 said: Buna ziua, cine imi poate explica cum adaug un alt "tag" la titlu cand creez un topic? Imi apare doar "top". Multumesc. La fel imi apare si mie ! Ce bine ca ai intrebat ! @pisicuts cred ca poate explica
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 De cand s-a schimbat formatul platformei, singurul tag ce a ramas in memoria site-ului si singurul care poate fi folosit (nefiind posibil crearea de alte taguri) este cel de "top". Apropos Kimy, tu cand iti achizitionezi contul rosu achiti in paysafe sau bitcoin? Daca e in paysafe, folosesti de UK?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 1 minute ago, nicieu said: De cand s-a schimbat formatul platformei, singurul tag ce a ramas in memoria site-ului si singurul care poate fi folosit (nefiind posibil crearea de alte taguri) este cel de "top". Apropos Kimy, tu cand iti achizitionezi contul rosu achiti in paysafe sau bitcoin? Daca e in paysafe, folosesti de UK? Inainte plateam cu cardul bancar. Acum am platit (daca nu ma insel) cu un cont de Paysafe Card. Printr-o aplicatie pe care o folosesc si in UK. Eu de obicei platesc cu Cardul ca ma descurc mai bine , gen pe Adultwork , Vivastreet, etc. acum pe AW nu se mai accepta Paysafe, doar Neosurf. Tot o porcarie de foaie . Nu stiu de ce tot schimba ei modalitatile de plata. Dar ma rog, nu sunt site-urile mele asa ca ma conformez noilor LEGI.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 6 minutes ago, nicieu said: De cand s-a schimbat formatul platformei, singurul tag ce a ramas in memoria site-ului si singurul care poate fi folosit (nefiind posibil crearea de alte taguri) este cel de "top". Apropos Kimy, tu cand iti achizitionezi contul rosu achiti in paysafe sau bitcoin? Daca e in paysafe, folosesti de UK? Eu l—am platit pe 6 luni sau 1 an de zile. Nu mai stiu exact. Dar merge si cu Paysafe de UK, garantat.
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 Chiar acum, KimInLove a spus: Eu l—am platit pe 6 luni sau 1 an de zile. Nu mai stiu exact. Dar merge si cu Paysafe de UK, garantat. Deci teoretic daca merge cu paysafe de UK ar trebui sa mearga si cu paysafe din orice stat UE... merita o incercare, sau poate ne lamureste @pisicuts Boss, merge paysafe pe moneda Euro?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 Just now, nicieu said: Deci teoretic daca merge cu paysafe de UK ar trebui sa mearga si cu paysafe din orice stat UE... merita o incercare, sau poate ne lamureste @pisicuts Boss, merge paysafe pe moneda Euro? Eu cred ca merge si cu paysafe in Euro nu cred ca e atat de fraier incat sa nu se ridice la nivel International 😂😩
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Iulie 15, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 15, 2022 Acum 4 ore, nicieu a spus: Deci teoretic daca merge cu paysafe de UK ar trebui sa mearga si cu paysafe din orice stat UE... merita o incercare, sau poate ne lamureste @pisicuts Boss, merge paysafe pe moneda Euro? nu cred ca merge platit cu euro. 1 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 21 minutes ago, pisicuts said: nu cred ca merge platit cu euro. Ai de plm
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 22 minutes ago, pisicuts said: nu cred ca merge platit cu euro. Macar imi poti deschide si mie topicul Exclusive in Bucharest? Te rog. sau nici asta nu merge ? :))))
Membru Premium sexart2019 Reputație: 4303 Postat Iulie 15, 2022 Telefon: 07xxxxxxxx Oras:Pește dă Top! Telefon: 07xxxxxxxx Oras:Pește dă Top! Autor Membru Premium Postat Iulie 15, 2022 Acum 11 ore, nicieu a spus: De cand s-a schimbat formatul platformei, singurul tag ce a ramas in memoria site-ului si singurul care poate fi folosit (nefiind posibil crearea de alte taguri) este cel de "top". Apropos Kimy, tu cand iti achizitionezi contul rosu achiti in paysafe sau bitcoin? Daca e in paysafe, folosesti de UK? Ms de raspuns, nu credem ca ma va baga cineva in seama.😁 1
Vizitator Lelivree Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2022 Postat Iulie 16, 2022 Acum 4 ore, Jade_Angel a spus: Las și eu asta aici ???
Jade_Angel Reputație: 54 Postat Iulie 16, 2022 Postat Iulie 16, 2022 Așteptam să văd cât durează pana observa careva , Topicul deja si-a atins scopul asa ca nu făceam nimic rău
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum