Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iunie 26, 2022 Hei dragilor numele meu este Andreea am varsta de 23 de ani,o fată drăguță cu forme apetisante și, de asemenea, știu cum să fac un masaj frumos un oral splendid , dacă doriți să vă bucurați de o domnișoară foarte drăguță, sunați, vă voi oferi o senzație bună si relaxare totala ... sună-mă acum 0758453733....... O experiență memorabilă NU ACCEPT BILE ALTE ACCESORII SAU CANAMICINA
Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 26, 2022 Chiar acum, Andre078 a spus: Hei dragilor numele meu este Andreea am varsta de 23 de ani,o fată drăguță cu forme apetisante și, de asemenea, știu cum să fac un masaj frumos un oral splendid , dacă doriți să vă bucurați de o domnișoară foarte drăguță, sunați, vă voi oferi o senzație bună si relaxare totala ... sună-mă acum 0758453733....... O experiență memorabilă NU ACCEPT BILE ALTE ACCESORII SAU CANAMICINA Astăzi voi fii disponibila pana la ora 02:00 masaj erotic și de relaxare, op, on, np, cim 50 extra, sărutări corporale, dif poziții, 69 fantezii, dus accesibil (prosoape curate nonstop ) 150 fin 250 1h, Locație 3 min de arena Mall. Mulțumesc. Va aștept cu drag
Vizitator iberiku Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2022 Postat Iunie 26, 2022 Câte topicuri mai ai de gând sa deschizi..!? Ai deschis un topic ... posteaza acolo dispobilitatea , poze, sau ce mai vrei tu...nu deschide topic la fiecare postare.
MasterChou Reputație: 193 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Iunie 27, 2022 Sincer, deja devine enervanta situatia topicurilor multiple... Un mic sfat daca vrei sa iti faci prieteni/clienti pe forum... Asa cum a zis si @iberiku, ?Un sigur topic in care sa ai detalii despre tine si serviciile pe care le oferi, cateva poze si disponibilitatea, as mai adauga sa vorbesti frumos si sa ignori haterii cand apar... Zic eu ca asta este de 100 de ori mai util decat mai multe topicuri in diverse sectiuni ale forumului. Spor in toate!
Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 27, 2022 1 oră în urmă, MasterChou a spus: Sincer, deja devine enervanta situatia topicurilor multiple... Un mic sfat daca vrei sa iti faci prieteni/clienti pe forum... Asa cum a zis si @iberiku, ?Un sigur topic in care sa ai detalii despre tine si serviciile pe care le oferi, cateva poze si disponibilitatea, as mai adauga sa vorbesti frumos si sa ignori haterii cand apar... Zic eu ca asta este de 100 de ori mai util decat mai multe topicuri in diverse sectiuni ale forumului. Spor in toate! Mulțumesc ca mi-ai spus . Sunt noua aici nu ma pricep asa bine dar în timp voi învața
MasterChou Reputație: 193 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Iunie 27, 2022 4 minutes ago, Andre078 said: Mulțumesc ca mi-ai spus . Sunt noua aici nu ma pricep asa bine dar în timp voi învața Cu mare placere, sunt sigur ca multi de pe forum sunt mai mult decat dispusi sa te ajute (inclusiv eu), daca adresezi o intrebare pe topicul tau. Succes si asteptam updates de la tine!
Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 27, 2022 Cu siguranță. Pup
Andre078 Reputație: 35 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 27, 2022 Acum 1 oră, MasterChou a spus: Sincer, deja devine enervanta situatia topicurilor multiple... Un mic sfat daca vrei sa iti faci prieteni/clienti pe forum... Asa cum a zis si @iberiku, ?Un sigur topic in care sa ai detalii despre tine si serviciile pe care le oferi, cateva poze si disponibilitatea, as mai adauga sa vorbesti frumos si sa ignori haterii cand apar... Zic eu ca asta este de 100 de ori mai util decat mai multe topicuri in diverse sectiuni ale forumului. Spor in toate! Mulțumesc ca mi-ai spus . Sunt noua aici nu ma pricep asa bine dar în timp voi învața
Postări Recomandate