Vizitator Kataleya Katy Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Hei! Sunt Kataleya, , o tipa brunetă ,inalta pe la 1,70m și 58 kg ,curată ,îngrijită bronzata cu silicoane ,efect natural. Te voi întâmpina intr-o ținuta sexy intr-o locație centrală de lux , IGIENA 🧼este in prim plan așa ca vei avea la dispoziție 🛁prosop curat, lenjerie curată🛌 și toate cele necesare pentru a te simți ca la tine acasă ! 🏡 🛑POZE REALE 100% ! 🛑 Singura in locație NU COLABOREZ ! Serviciile mele sunt: ❤️preludiu💋(mangaieri,sarutari corporale) ❤️sex oral protejat ❤️sex normal protejat ❤️diferite poziți ❤️hand job,👌 ❤️role play ❤️costumatii sexy/ciorapei/pantofi cu toc inalt👗 🫦SERVICI EXTRA🫦 ❤️SEX ORAL NEPROTEJAT 100 lei 🍌 ❤️JOCURI CU VIBRATORUL 100 lei 🍆 ❤️ANILINGUS\PUSSY LICKING 69 POSITION \ FACE SITTING 100 lei🍑 ❤️FINALIZARE CORPORALĂ 50 lei 💦 ❤️DUS ÎMPREUNA 50 lei 🚿🛁 ❤️FOOT FETISH 50 lei 🦵 ❤️MASAJ EROTIC EXTRA 50 lei 💆🏻♂️ ❤️GOLDEN SHOWER PT TINE 100 lei ❤️despre alte servicii/fantezii vom discuta telefonic🫣🤫 TARIFE : 250 lei 1 fin = 30 min 500 lei 1 fin / 2 fin = 60 min 📆PROGRAMARI LA TEL: +40 721 855 186 💋Daca ai placere si disponibilitate pentru a ne cunoaste, suna-ma te rog din timp in vederea unei programari. ⏱Intarzierile neanuntate duc automat la anularea intalnirii & blocarea nr de tel(un apel scurt sau un sms nu te costa nimic. 🌍Speaking : English🇺🇸, Spanish🇪🇸, Italienisch🇮🇹, Deutsche 🇩🇪 📌Locatia este in zona: Piața Romană Bulevardul General Gheorghe Magheru
Vizitator Kataleya Katy Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Disponibilă dragilor !💋🤫
Vizitator Kataleya Katy Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2022 Postat Iulie 2, 2022 UPDATE : MI-AM SCHIMBAT LOCAȚIA ÎNTR-UN AP DE LUX , M Universitate BULEVARDUL NICOLAE BĂLCESCU , Va pup va aștept programările ! 💋💋💋
Raducu1289 Reputație: -15 Postat Iulie 2, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 2, 2022 Ce baragladină obosită. 1
Postări Recomandate