Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat August 26, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 26, 2023 Locuri libere!💞
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat August 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 27, 2023 Bunaa !😍 Activa și astăzi ,pentru o programare va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whap 👅😃 va pupacesc
amigo.mendez Reputație: 35 Postat August 27, 2023 Postat August 27, 2023 Salut confratilor futaciosi Ieri am vizitat-o pe domnisoara Ana si trebuie sa o pun intr-o lumina buna , asa ca voi face o scurta recenzie. Locatia in Nufaru la Anastasia residence, zona linistita, desi am preferat sa nu parchez in parcarea amenajata locatarilor, poti parca putin mai jos. Locatia am gasit-o usor, am fost ghidat foarte exact. Poate ma avut noroc cu programarea si am picat intr-un moment bun pt mine si potrivit si pentru ea. Apartament dragut , curat, din casa scarii deja mirosea a parfum, deci am intrat cu curaj. Inauntru ma asteapta Ana, zambitoare, am primit si doi pupici de bun venit, am facut cunostinta si am intrat in bucatarie pentru un pahar de vorba, o apa si o tigara. Apoi m-am cerut la dus, chiar si daca pentru respect pentru ea. In baie totul curat, uscat, geluri de dus , si un prosop uscat scos din dulap inmanat chiar de Ana. Am intrat apoi si in dormitor unde am fost invitat sa ii descopar corpul, sa ma dezmierde cu sarutari pe corp si cu mangaieri, apoi invitat sa ma intind pe pat sa isi faca treaba pe care era nerabdatoare sa o inceapa, cu un oral cu priviri perverse peste ochelarii, cu atentie la OO, si atenta la cum reactionam eu sa aiba feedback daca facea bine ce face. Am trecut si la actiune, la schimb de pozitii , etc. Are un corp superb, asa cum imi place mie, cu o piele creola, catifelata, ingrijita, cu un gust minunat, si sani maricei, pe care ii tot impingea la inaintare si te faca sa te joci cu ei. Dupa primul numar am intrat la dush si la inca o pauza de tigara, apa si o poveste. A fost ca si cum m-as fi intalnit cu o veche cunostinta si iti dai seama ca trece vremea mai incet cand stai de povesti. Am mers si la a doua tura, unde eram deja prea relaxat, dar asta nu a impiedicat-o sa isi dea toata silinta sa trezeasca juniorul. Overall o intalnire reusita, unde nu m-am uitat pe ceas, nu m-a grabit nimeni, am avut parte de o intalnire foarte placuta cu o persoana deosebit de draguta orientata exact pe client, daca ma pot numi asa , cand am avut parte de o intalnire mai mult cu un vechi prieten decat cu o straina. De recomandat ? DA , de revenit? sper sa mai apuc Note? Locatie - 9 ( o bucatarie mai mare ar fi un plus, dar ai asa putea fi 10 linistit ) Ana , ca aspect si sociabilitate, 10 Actiune 9 ( poate data viitoare ma axez mai mult pe actiune si nu ma las dus de val si va fi un 10 si pt mine si pt ea ) In rest super OK, totul la superlativ. O sa ziceti ca e reclama platita, dar fata chiar e draguta, stie sa se faca placuta, e atenta la tine sa iti faca pe plac . Fara fite si impresii. Onesta si deschisa deschisa din toate punctele de vedere. Pasarica frumoasa, geme frumos, se uita pervers si ii place ce face. Am si uitat de bani, pana la sfarsit , am intrebat la un moment dat , a zis ca la sfarsit, Deci achitat 350 lei pt o ora. Door to door exact o ora, m-am uitat la ceas abia dupa ce iesisem din apartament. Mirosul ei placut m-a insotit in nas pana seara tarziu. Sa ne traiesti Ana si sa ne mai vizitezi . Te pup Bani bine investiti nu o scapati pe domnisoara Ana cat timp e pe la noi 4 2
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3935 Postat August 27, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat August 27, 2023 Acum 12 minute, amigo.mendez a spus: Salut confratilor futaciosi Ieri am vizitat-o pe domnisoara Ana si trebuie sa o pun intr-o lumina buna , asa ca voi face o scurta recenzie. Locatia in Nufaru la Anastasia residence, zona linistita, desi am preferat sa nu parchez in parcarea amenajata locatarilor, poti parca putin mai jos. Locatia am gasit-o usor, am fost ghidat foarte exact. Poate ma avut noroc cu programarea si am picat intr-un moment bun pt mine si potrivit si pentru ea. Apartament dragut , curat, din casa scarii deja mirosea a parfum, deci am intrat cu curaj. Inauntru ma asteapta Ana, zambitoare, am primit si doi pupici de bun venit, am facut cunostinta si am intrat in bucatarie pentru un pahar de vorba, o apa si o tigara. Apoi m-am cerut la dus, chiar si daca pentru respect pentru ea. In baie totul curat, uscat, geluri de dus , si un prosop uscat scos din dulap inmanat chiar de Ana. Am intrat apoi si in dormitor unde am fost invitat sa ii descopar corpul, sa ma dezmierde cu sarutari pe corp si cu mangaieri, apoi invitat sa ma intind pe pat sa isi faca treaba pe care era nerabdatoare sa o inceapa, cu un oral cu priviri perverse peste ochelarii, cu atentie la OO, si atenta la cum reactionam eu sa aiba feedback daca facea bine ce face. Am trecut si la actiune, la schimb de pozitii , etc. Are un corp superb, asa cum imi place mie, cu o piele creola, catifelata, ingrijita, cu un gust minunat, si sani maricei, pe care ii tot impingea la inaintare si te faca sa te joci cu ei. Dupa primul numar am intrat la dush si la inca o pauza de tigara, apa si o poveste. A fost ca si cum m-as fi intalnit cu o veche cunostinta si iti dai seama ca trece vremea mai incet cand stai de povesti. Am mers si la a doua tura, unde eram deja prea relaxat, dar asta nu a impiedicat-o sa isi dea toata silinta sa trezeasca juniorul. Overall o intalnire reusita, unde nu m-am uitat pe ceas, nu m-a grabit nimeni, am avut parte de o intalnire foarte placuta cu o persoana deosebit de draguta orientata exact pe client, daca ma pot numi asa , cand am avut parte de o intalnire mai mult cu un vechi prieten decat cu o straina. De recomandat ? DA , de revenit? sper sa mai apuc Note? Locatie - 9 ( o bucatarie mai mare ar fi un plus, dar ai asa putea fi 10 linistit ) Ana , ca aspect si sociabilitate, 10 Actiune 9 ( poate data viitoare ma axez mai mult pe actiune si nu ma las dus de val si va fi un 10 si pt mine si pt ea ) In rest super OK, totul la superlativ. O sa ziceti ca e reclama platita, dar fata chiar e draguta, stie sa se faca placuta, e atenta la tine sa iti faca pe plac . Fara fite si impresii. Onesta si deschisa deschisa din toate punctele de vedere. Pasarica frumoasa, geme frumos, se uita pervers si ii place ce face. Am si uitat de bani, pana la sfarsit , am intrebat la un moment dat , a zis ca la sfarsit, Deci achitat 350 lei pt o ora. Door to door exact o ora, m-am uitat la ceas abia dupa ce iesisem din apartament. Mirosul ei placut m-a insotit in nas pana seara tarziu. Sa ne traiesti Ana si sa ne mai vizitezi . Te pup Bani bine investiti nu o scapati pe domnisoara Ana cat timp e pe la noi Mulțumim pentru recenzie și recomandarea făcută la încheiere. @Annaxxx27 să știi acum simt nevoia și vreau să te cunosc. 😘🐼
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat August 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 27, 2023 Acum 16 minute, amigo.mendez a spus: Salut confratilor futaciosi Ieri am vizitat-o pe domnisoara Ana si trebuie sa o pun intr-o lumina buna , asa ca voi face o scurta recenzie. Locatia in Nufaru la Anastasia residence, zona linistita, desi am preferat sa nu parchez in parcarea amenajata locatarilor, poti parca putin mai jos. Locatia am gasit-o usor, am fost ghidat foarte exact. Poate ma avut noroc cu programarea si am picat intr-un moment bun pt mine si potrivit si pentru ea. Apartament dragut , curat, din casa scarii deja mirosea a parfum, deci am intrat cu curaj. Inauntru ma asteapta Ana, zambitoare, am primit si doi pupici de bun venit, am facut cunostinta si am intrat in bucatarie pentru un pahar de vorba, o apa si o tigara. Apoi m-am cerut la dus, chiar si daca pentru respect pentru ea. In baie totul curat, uscat, geluri de dus , si un prosop uscat scos din dulap inmanat chiar de Ana. Am intrat apoi si in dormitor unde am fost invitat sa ii descopar corpul, sa ma dezmierde cu sarutari pe corp si cu mangaieri, apoi invitat sa ma intind pe pat sa isi faca treaba pe care era nerabdatoare sa o inceapa, cu un oral cu priviri perverse peste ochelarii, cu atentie la OO, si atenta la cum reactionam eu sa aiba feedback daca facea bine ce face. Am trecut si la actiune, la schimb de pozitii , etc. Are un corp superb, asa cum imi place mie, cu o piele creola, catifelata, ingrijita, cu un gust minunat, si sani maricei, pe care ii tot impingea la inaintare si te faca sa te joci cu ei. Dupa primul numar am intrat la dush si la inca o pauza de tigara, apa si o poveste. A fost ca si cum m-as fi intalnit cu o veche cunostinta si iti dai seama ca trece vremea mai incet cand stai de povesti. Am mers si la a doua tura, unde eram deja prea relaxat, dar asta nu a impiedicat-o sa isi dea toata silinta sa trezeasca juniorul. Overall o intalnire reusita, unde nu m-am uitat pe ceas, nu m-a grabit nimeni, am avut parte de o intalnire foarte placuta cu o persoana deosebit de draguta orientata exact pe client, daca ma pot numi asa , cand am avut parte de o intalnire mai mult cu un vechi prieten decat cu o straina. De recomandat ? DA , de revenit? sper sa mai apuc Note? Locatie - 9 ( o bucatarie mai mare ar fi un plus, dar ai asa putea fi 10 linistit ) Ana , ca aspect si sociabilitate, 10 Actiune 9 ( poate data viitoare ma axez mai mult pe actiune si nu ma las dus de val si va fi un 10 si pt mine si pt ea ) In rest super OK, totul la superlativ. O sa ziceti ca e reclama platita, dar fata chiar e draguta, stie sa se faca placuta, e atenta la tine sa iti faca pe plac . Fara fite si impresii. Onesta si deschisa deschisa din toate punctele de vedere. Pasarica frumoasa, geme frumos, se uita pervers si ii place ce face. Am si uitat de bani, pana la sfarsit , am intrebat la un moment dat , a zis ca la sfarsit, Deci achitat 350 lei pt o ora. Door to door exact o ora, m-am uitat la ceas abia dupa ce iesisem din apartament. Mirosul ei placut m-a insotit in nas pana seara tarziu. Sa ne traiesti Ana si sa ne mai vizitezi . Te pup Bani bine investiti nu o scapati pe domnisoara Ana cat timp e pe la noi Te îmbrățișez!🥰 Ma bucur ca te-ai simțit bine și te mai aștept cu drag 😍😘
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat August 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 27, 2023 Acum 1 minut, ursuletulpanda a spus: Mulțumim pentru recenzie și recomandarea făcută la încheiere. @Annaxxx27 să știi acum simt nevoia și vreau să te cunosc. 😘🐼 Pai ce mai aștepți?🤣🤣hai 😍💟 1
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3935 Postat August 27, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat August 27, 2023 Acum 1 minut, Anaxxx27 a spus: Pai ce mai aștepți?🤣🤣hai 😍💟 Aștept sinconizarea, marea sincronizare! 😘🐼🌹
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat August 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 28, 2023 Hei băieți ..gata și leneveala a început o săptămâna noua 😁❤️ Va urez o săptămâna productiva pupici și dacă dorești o programare la mine aștept un mesaj pe whap ❤️👅 1
johny18 Reputație: 18 Postat August 28, 2023 Telefon: mobil Oras:cluj Telefon: mobil Oras:cluj Postat August 28, 2023 Acum 3 ore, Anaxxx27 a spus: 😇 Ana , ce inaltime ai ?
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat August 28, 2023 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Postat August 28, 2023 Acum 23 ore, ursuletulpanda a spus: Mulțumim pentru recenzie și recomandarea făcută la încheiere. @Annaxxx27 să știi acum simt nevoia și vreau să te cunosc. 😘🐼 Frate Panda,Ana e o femeie pe care f rar o întâlnești în viața,am avut o foarte buna interacțiune cu ea și mă bucur că am cunoscut -o... Merita vizitată,păcat că vine mai rar pe la noi...
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3935 Postat August 28, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 6 minute, mihaimisu80 a spus: Frate Panda,Ana e o femeie pe care f rar o întâlnești în viața,am avut o foarte buna interacțiune cu ea și mă bucur că am cunoscut -o... Merita vizitată,păcat că vine mai rar pe la noi... Bună @mihaimisu80! Mulțumesc pentru recomandarea ta. Persoana ta este garanție pentru mine, vizităm de ani de zile aceeași fete frumoase. Nu o voi vizita pe @Annaxxx27 ca să verific spusele tale, o voi face din plăcere. În curând vin cu recenzia! Cu respect Panda! 🐼👍
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat August 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 28, 2023 Acum 2 ore, johny18 a spus: Ana , ce inaltime ai ? Hei cred ca 165-167 cm 💟
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat August 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 28, 2023 Acum 2 ore, mihaimisu80 a spus: Frate Panda,Ana e o femeie pe care f rar o întâlnești în viața,am avut o foarte buna interacțiune cu ea și mă bucur că am cunoscut -o... Merita vizitată,păcat că vine mai rar pe la noi... Te pup !😘 Mulțumesc pentru complimente 😍😍😍
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat August 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 28, 2023 Acum 2 ore, ursuletulpanda a spus: Bună @mihaimisu80! Mulțumesc pentru recomandarea ta. Persoana ta este garanție pentru mine, vizităm de ani de zile aceeași fete frumoase. Nu o voi vizita pe @Annaxxx27 ca să verific spusele tale, o voi face din plăcere. În curând vin cu recenzia! Cu respect Panda! 🐼👍 Te aștept cu drag!🥰😁 1 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Acum 10 ore, ursuletulpanda a spus: Bună @mihaimisu80! Mulțumesc pentru recomandarea ta. Persoana ta este garanție pentru mine, vizităm de ani de zile aceeași fete frumoase. Nu o voi vizita pe @Annaxxx27 ca să verific spusele tale, o voi face din plăcere. În curând vin cu recenzia! Cu respect Panda! 🐼👍 Panda o sa scrii o recenzie faina... Eu atit iti transmit😜 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat August 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 29, 2023 Buna dimineața ! Si astăzi activa la voi pupici cu sclipici ❤️👅👅
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat August 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 29, 2023 👅 1 2
pokpok Reputație: 491 Postat August 29, 2023 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 29, 2023 Acum 8 minute, Anaxxx27 a spus: 👅 Wow, câtă sexualitate, cât erotism !!! Superbă 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat August 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 29, 2023 Acum 2 ore, pokpok a spus: Wow, câtă sexualitate, cât erotism !!! Superbă 👅👅👅
pokpok Reputație: 491 Postat August 29, 2023 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 29, 2023 Acum 2 ore, Anaxxx27 a spus: 👅👅👅 Ahhh limbutele alea.... 🤪🤪🤪👅👅
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat August 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 30, 2023 Buna dimineața !❤️👅 Disponibilă și astăzi !❤️👅 ❤️Anastasia residence ❤️Programările pe whap ❤️Confirmare cu 1 h înainte zi frumoasa !🥳
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum