Sari la conținut

Elissa 0765914097

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot si nicăieri.
Postat
Acum 10 minute, TitusSt3el a spus:

M-a mir ca ști sa  scrii, unde ai invatat treaba asta?  Tu nu ai văzut că are topic deschis sau nu sti sa citești?! Cum dracu reușești să scrii dacă de citit nu esti in stare? 

• Haha 1
  • Oras:Sibiu
Postat

"M-a mir" Ai 4 clase, bai deșteptule? Unde ma-ta in cur are topic pentru numărul asta? Că am băgat numărul și nu mi-a dat nici un rezultat pe google.

• Minus 2
Postat

Uite-o pe mă-ta aici prostule

Învață să citești înainte  sa scrii. Folosete-ți  capul de pe umeri nu cel dintre picioare.

• Haha 1
Postat

Da-te-n pula mea de oligofren. Fiecare om mai greșește. E site-ul lu' muma-ta, futu-te-n gura sa te fut, de ești așa de agresiv? Ce te fute pe tine grija, cioara borâtă? Sunt alții mult mai îndreptățiți ca tine sa-mi facă observații. Gunoi ambulant. Du-te-n pizda ma-tii la școala de corecție sa înveți bunele maniere, că la altă școală nu ai ce cauta. Sugaciule.

• Minus 2
Postat
Acum 30 minute, TitusSt3el a spus:

Da-te-n pula mea de oligofren. Fiecare om mai greșește. E site-ul lu' muma-ta, futu-te-n gura sa te fut, de ești așa de agresiv? Ce te fute pe tine grija, cioara borâtă? Sunt alții mult mai îndreptățiți ca tine sa-mi facă observații. Gunoi ambulant. Du-te-n pizda ma-tii la școala de corecție sa înveți bunele maniere, că la altă școală nu ai ce cauta. Sugaciule.

Oligofren o fost tatat-o cand o dat in mă-ta si nu s-o protejat, din acea cauza ai iesit tu, avorton ce ești. Mars si invata sa citesti avortatu-le.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...