Sari la conținut

Roxana 0757892921


Postări Recomandate

http://www.oradea.net/anunturi/bruneta-25-ani-ofer-companie-anunturi-gratuite-468453.html

bruneta,25 ani,ofer companie

 

 

Descriere

bruneta,25 ani,ofer clipe de neuitat domnilor seriosi,nu raspund la numere private

 

Detalii generale

Adaugat de roxana25 - Offline

Contact online Trimite Mesaj Privat

Sex Fata

Din localitatea oradea

Varsta 25

Zodia Taur

Inaltime 165

Greutate 55

Culoarea ochilor caprui

Culoarea parului brunet

Fumator Da

Ocupatia fara ocupatie

Interes o intalnire

Judet Bihor

Localitate / Oras oradea

Contact Telefon / Mobil 0746614446

 

post-46074-0-31921100-1392550489_thumb.jpg

Locatia rogerius, Stefan cel mare, zona Peny, te intreaba de unde ai anuntul, 1 finalizare care include si masaj este 120 ron. Ora 200 ron, eu banuiesc ca nu e noua fata dar nu i-am gasit numarul aici.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

am fost la ea sambata, vineri venise in oras. Cred ca e noua eu nu am mai vazut o pe nicaieri. E colega adelinei care statea cu alexia. Locatia e in zona stefan cel mare langa penny. Fata e o bruneta cu par lung, breton asimetric, gen animatoare. M a asteptat intr o tinuta asemanatoare cu cizme peste genunchi si cv compleu cum au animatoarele prin cluburi. Am zis ca stau o ora dupa ce am vazut o. Oral nep vreo 15 min f bun cu gemete. Normal vreo 30 min in carr ne am futut in toate pozitiile, se misca bine french kiss etc. Tatiful a fost unul special nu pot sa vi l spun. In topul meu e dupa antonia ca look. Eu tecomand la toata lumea nu stiu cat sta in oradea.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

O cheama Roxana si este noua colega a Adelinei24 (revin cu recenzie pe topicul acesteia), zona Penny-Stefan cel Mare. Din ce se vede in poza pot sa va confirm ca este a ei si cat de curand am sa-i fac revizia la pachet cu colega ei (fetele accepta si in 3).

 

 

Spor la pasarici noi si stramte.

  • Like 2
Link spre comentariu

Salut!

Pe scurt, ca's deja obosit la ora asta.

Locatia: foarte usor de gasit, St.cel Mare, straduta vis-a-vis cu Penny, mai mute detalii stiu ca n-am voie. Loc de parcare este.

In apartament in hol / living room a mai fost inca o domnisoara, care statea la facebook, si atat. Poate colega, poate nu stiu cine.

Baia: cred ca tot apartamentul a fost proaspat renovat nu de mult timp, totul ok, curat, frumos, prosop curat si gel de dus este.

Fata: draguta, sani frumosi, fundulet si mai frumos, par lung negru, parca e iubita ta...deci, GFE: 10. Poate am fost simpatic

pentru ea :)

Igiena: tot 10, era proaspat dusat, cred, parfum fain, ce sa mai zic.

Oral neprotejat, cred ca ceea mai buna pana acum, ce am putut primi vreodata. Nota 10.

Normal protejat, parca putin prea stramt, dar tot fain. Sa fie doar 9 puncte.

Nu s-a grabit cu nimic, dulce, vorbaret, saruturi, chiar a fost ca si o amanta, m-am simtit foarte bine cu ea.

Tarif: 120 ron, cred ca merita si mai mult. Adevarata concurenta pentru restul din oras, care habarnau despre sex doar fac pe banda rulanta.

Propun sa fie mutat la Top Escoarte :)

O zi faina tuturor!

  • Like 12
Link spre comentariu

0746614446

Salut!

 

Locatia:, St.cel Mare, straduta vis-a-vis cu Penny

 

Fata: draguta, sani foarte frumosi, fund cel putin la fel de frumos, par lung negru, 

Igiena: 10

A inceput cu saruturi usoare pe buze/piept, apoi Oral neprotejat,foarte bun, cu gemete/priviri....era cat pe ce sa termin asa...

Normal protejat, stramt, foarte fain. insa nu am rezistat prea mult fiin "putin" statut :) am scos prez si am terminat pe corp/sani

Nu s-a grabit cu nimic, foarte dulce fata, vorbareta, saruturi,.

timp : aprox 30/35 min

 

Tarif: 120 ron, 

fata de nota 10 :)

oral : 10

normal : 10

 

 

Top Escorte  :)  (sper sa mai ramana prin zona pt ca am inteles ca nu e de p-aici)

O zi faina tuturor!

 
  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare,

Am vizitat-o azi pe Roxana.

Locatia - pe straduta de vis a vis cu Peny de pe Stefan cel Mare

Modalitatea de contact telefonul din titlu, raspuns promt si programare in 30 de minute

Detalii Tipa arata bine corp frumos, bruneta par lung,165cm 55 kg m-a asteptat in tnuta sexy si pe tocuri.

A prezentat oferta 120 ron ON+NP 30 minute un numar si 200 ron 1 ora cu 2 finalizari.

Am ales a doua varianta.

Apartament mare in care era si colega ei cu care m-am intersectat fara probleme.

Baia curata dotata cu geluri, prosop curat.

Inceput cu sarutari apoi ON bine executat si placut.

NP deasemenea placut se misca bine, nu oboseste, schimbari de pozitii fara comentarii, gemete ok, probabil false dar nu exagerat.

Repriza a doua identic, a muncit ea un pic mai mult ca la prima dar placut si fara graba.

Dupa am revizitat baia, conversatii placute si plecat.

A revenit in Oradea ieri si va sta probabil 2 saptamani, urmand sa revina dupa o pauza de o saptamana.
Note Locatie 10

Aspect 9 corp frumos, la fata nu e fotomodel dar e draguta, sanii un pic moi dar frumosi.

Atitudine 10 comunicativa, prietenoasa, placuta, programare respectata.

Oral 9 placut, bine executat.

Normal 9 se misca bine, contre, nu oboseste.

O recomand cu incredere. Pentru mine e de revenit.

  • Like 16
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Saptamana trecuta dupa ce au aparut noile poze cu Roxana m-am hotarat sa o vizitez. Asa ca pun mana pe telefon si sun.  Am noroc sa o prind libera si in 20 de minute ajung la ea, dupa ghidare facuta prin telefon. Roxana ma astepta imbracata ca si in poza nr.3 de pe acest topic. Este o fata cam de 1.65m si 54-55 kg. bruneta cu par lung, draguta la fata. facem cunostiinta dupa care merg sa o pup si pe Adelina, colega ei de apartament (cu care deja ma stiam de la o proxima vizita) si care butona de zor pe un la laptop.   Ne punem toti 3 la o sueta in jurul unei tigarete (fiecare cu tigara lui, nu am facut posta una bucata tigara ) si apoi fiind un pic transpirat ma cer la dus desi facusem dus acasa. Baia este curata si dotata cu tot ce trebuie, vana avand si jacuzzi care ar trebui probat odata.  La iesire ii inmanez cadoul lui Roxana, dupa care aceasta ma ia de mana si ma duce in ,,futodrom''.Aici, ea imi da jos prosopul care era in jurul taliei mele, apoi ne cuprindem in brate si incepem sa ne sarutam. dar ce sarut....limba ei deja imi verifica intreaga cavitate bucala. Intre timp mainile ei coborara la ,,junior'' care incepea sa se inalte ca si drapelul pe un catarg. In cateva miscari hainele zburara de pe ea si am intins-o pe pat si am inceput sa o sarut de la urechi, ajungand apoi la sanii ei (maricei, un pic insa lasati, dar foarte apetisanti) pana la glezne, urcand apoi spre ,,pasarica'' ei care era curata si frumos mirositoare. Am inceput sa-i ling labiile si clitorisul, in timp ce mainile ei ma apasau finut pe cap. Ar fi fost totul perfect daca ,,pasarica'' ar fi fost proapat epilata, dar cum nu ea, mici tepisori se simteau la lins, dar nu intr-un mod deranjant. Dupa ce m-am delectat o buna bucata de vreme in aceasta pozitie, sunt intins eu pe spate si incepe nebunia. Imi lua Roxana ,,juniorul'' in mana si dai bataie:lins, supt,mici incercat de deep,sarutati si lins oute, totul culminand cand am simt limba ei in jurul anusului meu. Am grezut ca a ajuns doar din greseala acolo, dar m-am inselat ( spre bucuria mea).  Ce a urmat in urmatoarele minute a fost de nedescris. La un moment dat eram pur si simplu penetrat cu limba. Am mai ajuns si in pozitia 69, apoi iar ne-am imbratisat si sarutat. Simteam deja o dorinta puternica de a patrunde in ea asa ca am rugat-o sa puna prezervativul pe care l-a pus foarte rapid. Am incercat mai multe pozitii, finalizarea mea avand loc in pozitia misionar in timp ce ne sarutam. A fost o descarcare foarte puternica, fapt ce a necesitat niste timp pana sa-mi revin. Roxana insa nu s-a grabit deloc si am mai stat asa imbratisati o perioada de timp.Am mers apoi la dus si  inainte de plecare am mai discutat cu Roxana si Adelina si astfel am aflat ca sunt dispuse si la o partida in 3.

Locatie 9 (ap.2 cam.vizavi de Peny pe pe Bul.Stefan cel mare), Aspect 9, Oral 10, Normal 10, Igiena 10GFE 10

Cadou 120 Ron, cam 45-50 de minute

De revenit.

  • Like 22
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Buna ziua confrati ieri dupamasa am sunat-o pe Roxana sa imi fac si eu o programare la ea mi-a spus sa revin cu un telefon in 30 min dupa cum am si facut mi-a dat indicatiile unde sa ajung la locatie una care era destul de ok m-a poftit in camera ei dupa care ne-am apucat de treaba incepand cu un oral destul de bunicel dupa vreo 10 min am pus caciulitza sa nu raceasca baiatu si s-a urcat peste mine  se misca destul de bine dupa vreo 10 15 min am trecut in pozitia misionar unde am putut sa ma desfasor cum am vrut nu am zis nimika Roxana dupa vreo 10 15min m-am terminat in caciulitza. Ceea ce mi-a placut la fata ca de cand am intrat pe usa nu s-a uitat la telefon nu te-a grabit ii o fata destul de comunicativa  arata destul de bine nu ii printesa sani si fund are destul de ok sani rotunzi un pic cam moi dar un fund rotunjor cu putina burtica acolo ar trebui sa mearga la sala sa o dea jos dar merita fata. Aspect 9, Oral 10, Normal 10, Igiena 10GFE 10 Halatul 120 Ron


  • Like 9
Link spre comentariu

deci si prin urmare .. mi-am facut programare :D (intamplarea s-a derulat acum 2 sapt, dar cum venii caldura, n-am mai avut timp sa stau in casa)

sunat, programat in juma de ora :D ajung la Penny Market, pe Stefan cel Mare, ma indruga spre scara, undeva pe Milcovului intre blocuri, sun la interfon, urcc la etajul 3, unde sunt intampinat de o bruneta, par lung, buna tipa :P mai era cu inca o colega, adelina .. mi-au oferit un pahar cu apa, am schimbat 2 3 vorbe, dupa care m-am retras cu brunetzica in dormitor :P

am stabilit pretul: 120 lei/fin ON+NP ! dezbracat, intins in pat rapid .. incepe cu niste sarutari fierbinti pe piept, coboara usor, ii simteam caldura buzelor .. dupa care incepe un oral umed, atenta la zonele sensibileee, bune incercari de DT chiar excelente :P simteam ca ii placea ceea ce face, o lingea si-o batea de buze, pfff :D in fine, am tras caciulitza, dupa care am inceput cu Lady on Top, fata se misca ritmat, incet, nu se grabeste .. comunicativa, FK si gemete la greuuuu :P am schimbat putin doggy-style .. dupa care am finalizat glorios in caciullita, dar din pacate caciulitza s-a rupt si-am avut o surpriza :D in final, n-a fost nici o problema, am mai stat putin de vorba cu tipa, m-a condus spre iesire si-am plecaaat :D

 

acum sa facem putin jurizare :

Locatie: 10 - curatenie, baie dotata cu prosoape curate, gel dush, dormitor mare, pat matrimonial, etc ..

Aspect Fizic: 8,5 - fundic obraznic

Oral: 9 - daca reushea sa ma inghita cu totul, dadeam 10 :P

Normal: 9,5 - nu se grabeste, nu mi se parea deloc ca gemea fals ..

Igiena: 10 - fara mirosuri, epilata, stil si clasa :P

GFE: 10 +

"Halatul" cum mai spun unii, 120 RON :D

de revenit ? DA ! vi-o recomand cu incredere.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Vazand reviziile bune am spus ca neaparat trebuie sa o "bifez" si eu pe domnisoara. Sunat si programat destul de repede. Actiunea s-a petrecut saptamana trecuta.

 

Locatia este pe Stefan cel Mare  langa Penny. Dupa indicatiile de rigoare ajung la porumbita. Apartamentul destul de ok, era cu inca o colega.

  Ne retragem destul de repede in camera de actiune .

  Aspect : la corp fff buna. Slim, sani mari pt corpul ei, fund bombat., cam 170 inaltime, circa 50 de kg, aranjata, unghii false La fata destul de naspa , ascutita dar dupa ce te obisnuesti e ok . Pe corp niste tatuaje cam vechi si sterse.

  Actiunea : a inceput cu un oral destul de ok, fara artificii. Ce mi-a placut e ca l-a un moment dat s-a oprit din supt si eu o pompam in gura cu viteza . :)

  Dupa circa 5 minute a obosit , mi-a pus prezervativul si apoi a inceput actiunea. Am pus-o in toate poziitiile , lady on top, doggy, misionar etc. Aici a fost ok , poti sa o futi ca lumea,imi bagam instrumentul la maxim in pasarica. Poti sa ii dai cu viteza ca accepta orice pozitie si da contre ok. Ca si minus e ca geme cam fals , si e ca nu a reusit sa ma termine .

  Dupa circa 15 min de pompat la pasarica , m-am oprit sa imi trag sufletul. Ca sa ma termine mi-a luat-o la supt, mai mult mi-a facut o laba ,  si intre-un final am reusit sa termin pe tatele ei. Actiunea a durat in total circa 35 de minute.

 

  Note : Locatie 8

  Aspect : Corp 10 , Fata 6

  Oral : 7  ( e departe fata de Ioana si de Andreea, cunoscatorii stiu de ce , :))))

Normal : 7

Pret : 120 ron numarul

 

Recomandat : nu stiu ce sa spun , daca vrei mai mult de un simplu futai , trebuie sa cauti alta escorta, in schimb daca vrei doar sa te descarci  e ok ca poti sa  dai tare la pompa .................. 

  • Like 11
Link spre comentariu

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

:))))))))  buna replica lui SALBATECU.

 

Ma refeream la faptul ca daca vrei  sa mai mult decat o descarcare rapida, poti merge la alte escorte mai de calitate , care vorbesc mai frumos, isi baga in seama clientul etc,etc,etc ..................................................

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...