mihaimihai5 Reputație: 227 Postat Iulie 5, 2022 Postat Iulie 5, 2022 Sunat tipa din anunt: Te astept pentru un moment de liniste intr o companie placuta. Drobeta-Turnu Severin - Matrimoniale - Publi24.ro O sunasem de dimineat pe racoare dar nu a raspuns, am revenit cu apel dupa 12 si a raspuns informat de preturi 100 cu 200 ON si NP Plecat catre locatie BLocuri TN17 dr babesi daca nu incurc, oricum eu ajunsesm la blocurile de la spalatorie unde activa Bianca cand am sunat-o a doua ora :)) Ajuns in locatie am fost intampinat de o tipa slim inalta sani micuti si foarte joviala, am nimerit exact in locatia in care ultima data am gasit namol la baie. Cand am intrat si am vazut unde sunt a fost primul lucru unde m-am uitat chiar i-am si spus patania. De data asta era curat. Colega ei era in bucatarie servea masa Intrat in dormitor, dezbracat, aveam dus facut de acasa, oricum la cat de cald este in 5 minute eram fleasca amandoi. Oral normal executat bine, lady on top a obosit repede, normal eu deasupra urmat de un dogy si iar oral, din pacate fara finalizare, nu am mai reusit sa finalez. Tipa arata bine pentru varsta ei si incerca sa se faca placuta. Este de recomandat si de incercat si colega. 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum