seriosul69 Reputație: 5 Postat Octombrie 11 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Octombrie 11 Salutare! Am fost si eu la aceasta fata de vreo 3-4 ori.Modalitatea de contact wtup. Aspect:milf bbw..arata bine pentru varsta ei.. Prezentat la locatie,primit cum se cuvine,am mers la dus.Intors in camera m-a asteptat goala si start de actiune. A inceput cu un oral foarte bine executat,tehnica faina care te suie pe pereti,ei stand relaxat pe spate,ea deasupra. Am trecut apoi la normal doua pozitii,ea deasupra apoi din lateral culcat.Finalizat in balonas,achitat si dus am fost. Note: Oral neprotejat:9 cel mai bun oral din tara🤣 Normal protejat: 7-8 i-am dat eu ca imi place sa controlez Anal nu face Achitat 150 de lei ca eram pe fuga. Daca doriti ceva relaxat fara bataie de cap si cu cineva cu care sa aveti si ce discuta,merita vizitata! Bafta si spor la ciocane! 1
seriosul69 Reputație: 5 Postat Noiembrie 25 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Noiembrie 25 Acum am iesit de la Sandra,nu mai detaliez,deja este cunoscuta,cand revine mereu merg printre primii.Servicii de calitate.o zi buna la toti
seriosul69 Reputație: 5 Postat Decembrie 9 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Decembrie 9 Punct tintit ,punct lovit…am aflat ca a venit si am fost primul client..nu mai detaliez,multi dintre voi o stiti..te face sa te simti super..sunt client fidel,ori de cate ori soseste..oralul e punctul ei forte..e demential..zi faina si ciocane tari
frank dux Reputație: 12 Postat Decembrie 9 Postat Decembrie 9 Cum arata Sandra asta? Am înțeles ca este mai plinuță, are corp mișto?
seriosul69 Reputație: 5 Postat Decembrie 9 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Decembrie 9 Acum 28 minute, frank dux a spus: Cum arata Sandra asta? Am înțeles ca este mai plinuță, are corp mișto? Mergi o data si vezi..e ok asa…nu face figuri…e de gasca
Sclav86 Reputație: 2 Postat Decembrie 11 Postat Decembrie 11 Salutare! Confirm cele spuse de colegul mai sus. Sandra este o milf bbw foarte frumoasa si de treaba. Recomand pentru cei pasionati de dominare, stie ce are de facut cu sclavii aflati la picioarele ei (vorbesc din propria experienta). 1
outofmymind Reputație: 264 Postat Decembrie 11 Postat Decembrie 11 On 12/9/2024 at 11:10 AM, frank dux said: Cum arata Sandra asta? Am înțeles ca este mai plinuță, are corp mișto? E mica de statura si grasa cu curul mare ca o gospodina de la bloc. Pozele din anunt (cand posteaza pe publi) sunt false total, nu au nici o legatura cu realitatea.
frank dux Reputație: 12 Postat Decembrie 11 Postat Decembrie 11 Acum 55 minute, outofmymind a spus: E mica de statura si grasa cu curul mare ca o gospodina de la bloc. Pozele din anunt (cand posteaza pe publi) sunt false total, nu au nici o legatura cu realitatea. Am înțeles colegu',mulțumesc de info.Zic pas în cazul ăsta
a-gentleman Reputație: 403 Postat Decembrie 11 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Decembrie 11 5 hours ago, outofmymind said: E mica de statura si grasa cu curul mare ca o gospodina de la bloc. Pozele din anunt (cand posteaza pe publi) sunt false total, nu au nici o legatura cu realitatea. Confirm cele spuse mai sus, dar serviciile sunt ok. Oralul si masajul sunt punctele ei forte. La normal-mediocru, nu stie sa stea caprita corect, sa arcuiasca spatele.. E pentru amatorii de MILF, BBW nu chiar, nu as considera-o decat o idee plinuta. Acum nu stiu ce s-a mai schimbat intre timp eu am vizitat-o acum vreo 5-6 luni.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum