Sari la conținut

Sandra 0757860631

Postări Recomandate

• Oras:Suceava
Postat

Salutare!

Am fost si eu la aceasta fata de vreo 3-4 ori.Modalitatea de contact wtup.

Aspect:milf bbw..arata bine pentru varsta ei..

Prezentat la locatie,primit cum se cuvine,am mers la dus.Intors in camera m-a asteptat goala si start de actiune.

A inceput cu un oral foarte bine executat,tehnica faina care te suie pe pereti,ei stand relaxat pe spate,ea deasupra.

Am trecut apoi la normal doua pozitii,ea deasupra apoi din lateral culcat.Finalizat in balonas,achitat si dus am fost.

Note:

Oral neprotejat:9 cel mai bun oral din tara🤣

Normal protejat: 7-8 i-am dat eu ca imi place sa controlez

Anal nu face

Achitat 150 de lei ca eram pe fuga.

Daca doriti ceva relaxat fara bataie de cap si cu cineva cu care sa aveti si ce discuta,merita vizitata!

Bafta si spor la ciocane!

• Inimioara 1
Postat

Acum am iesit de la Sandra,nu mai detaliez,deja este cunoscuta,cand revine mereu merg printre primii.Servicii de calitate.o zi buna la toti

Postat

Punct tintit ,punct lovit…am aflat ca a venit si am fost primul client..nu mai detaliez,multi dintre voi o stiti..te face sa te simti super..sunt client fidel,ori de cate ori soseste..oralul e punctul ei forte..e demential..zi faina si ciocane tari

Postat
Acum 28 minute, frank dux a spus:

Cum arata Sandra asta? Am înțeles ca este mai plinuță, are corp mișto?

Mergi o data si vezi..e ok asa…nu face figuri…e de gasca

Postat

Salutare! Confirm cele spuse de colegul mai sus. Sandra este o milf bbw foarte frumoasa si de treaba. Recomand pentru cei pasionati de dominare, stie ce are de facut cu sclavii aflati la picioarele ei (vorbesc din propria experienta).

• Haha 1
Postat
On 12/9/2024 at 11:10 AM, frank dux said:

Cum arata Sandra asta? Am înțeles ca este mai plinuță, are corp mișto?

E mica de statura si grasa cu curul mare ca o gospodina de la bloc. Pozele din anunt (cand posteaza pe publi) sunt false total, nu au nici o legatura cu realitatea. 

Postat
Acum 55 minute, outofmymind a spus:

E mica de statura si grasa cu curul mare ca o gospodina de la bloc. Pozele din anunt (cand posteaza pe publi) sunt false total, nu au nici o legatura cu realitatea. 

Am înțeles colegu',mulțumesc de info.Zic pas în cazul ăsta 

• Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow
Postat
5 hours ago, outofmymind said:

Confirm cele spuse mai sus, dar serviciile sunt ok. Oralul si masajul sunt punctele ei forte. La normal-mediocru, nu stie sa stea caprita corect, sa arcuiasca spatele.. E pentru amatorii de MILF, BBW nu chiar, nu as considera-o decat o idee plinuta. Acum nu stiu ce s-a mai schimbat intre timp eu am vizitat-o acum vreo 5-6 luni.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...