Sonia2000 Reputație: 86 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Ro Oras:Ro Postat Iulie 8, 2022 Buna! Numele meu este Sonia si începând de Duminica voi activa in frumosul vostru oras MUREȘ . Sunt o fata creolă in vârsta de 22 de ani, 1.65 înălțime. Va pot oferi servicii de: ❤️ sex oral protejat/neprotejat in funcție de igiena ❤poziția 69 ❤️ deeptroath ( in funcție de mărime ) ❤️ sex normal doar protejat ❤️ COB ( finalizare corporală ) ❤️ sex între sâni ❤️ finalizare pe sâni ❤️ masaj de relaxare ❤️ sărutări corporale ❤️ GFE ❤️ FK ( in funcție de igiena și compatibilitate ) ❤️ hand job ❤️ Foot fetish Nu accept : ⛔️ finalizare orală ⛔️ finalizare faciala ⛔️ anal ⛔️ persoane aflate in stare de ebrietate, de etnie sau cu accesorii Pentru aceste servicii prețurile sunt: ❤️ 150 finalizarea ( max 30 min ) ❤️ 250 2 finalizări ( max 1h ) Programarile le voi face pe WHATSAPP la numărul de telefon din titlul topicului. Va voi ruga sa confirmați programarile cu o ora inainte pentru a putea evita neplăcerile. Îmi rezerv dreptul de a selecta persoanele care îmi calcă pragul. Pentru a evita neplăcerile pe toată durata întâlnirii as aprecia cadoul sa fie înmânat la începutulîntâlnirii. Sper sa ne înțelegem și sa fiu la nivelul așteptărilor voastre
Vizitator alex283 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 Pe unde ai mai activat? banuniesc ca nu esti noua in aceasta profesie, sa ne indici ceva recenzii din alte parti.
solobanu Reputație: 328 Postat Iulie 8, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Tg Mures Telefon: [email protected] Oras:Tg Mures Postat Iulie 8, 2022 Am găsit doar o recenzie și aceea nu a fost detaliata decât puțin. Dacă se poate câteva recenzii sunt bine primite. Din poze tipa arata bine aștept doar recenziile.
Membru Premium masterblaster Reputație: 999 Postat Iulie 8, 2022 Membru Premium Postat Iulie 8, 2022 1 hour ago, Sonia2000 said: Buna! Numele meu este Sonia si începând de Duminica voi activa in frumosul vostru oras MUREȘ . Sunt o fata creolă in vârsta de 22 de ani, 1.65 înălțime. Va pot oferi servicii de: ❤️ sex oral protejat/neprotejat in funcție de igiena ❤poziția 69 ❤️ deeptroath ( in funcție de mărime ) ❤️ sex normal doar protejat ❤️ COB ( finalizare corporală ) ❤️ sex între sâni ❤️ finalizare pe sâni ❤️ masaj de relaxare ❤️ sărutări corporale ❤️ GFE ❤️ FK ( in funcție de igiena și compatibilitate ) ❤️ hand job ❤️ Foot fetish Nu accept : ⛔️ finalizare orală ⛔️ finalizare faciala ⛔️ anal ⛔️ persoane aflate in stare de ebrietate, de etnie sau cu accesorii Pentru aceste servicii prețurile sunt: ❤️ 150 finalizarea ( max 30 min ) ❤️ 250 2 finalizări ( max 1h ) Programarile le voi face pe WHATSAPP la numărul de telefon din titlul topicului. Va voi ruga sa confirmați programarile cu o ora inainte pentru a putea evita neplăcerile. Îmi rezerv dreptul de a selecta persoanele care îmi calcă pragul. Pentru a evita neplăcerile pe toată durata întâlnirii as aprecia cadoul sa fie înmânat la începutulîntâlnirii. Sper sa ne înțelegem și sa fiu la nivelul așteptărilor voastre Buna! Unde vei avea locatia?
Alfinoooo Reputație: 110 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat Iulie 8, 2022 1 oră în urmă, Sonia2000 a spus: Buna! Numele meu este Sonia si începând de Duminica voi activa in frumosul vostru oras MUREȘ . Sunt o fata creolă in vârsta de 22 de ani, 1.65 înălțime. Va pot oferi servicii de: ❤️ sex oral protejat/neprotejat in funcție de igiena ❤poziția 69 ❤️ deeptroath ( in funcție de mărime ) ❤️ sex normal doar protejat ❤️ COB ( finalizare corporală ) ❤️ sex între sâni ❤️ finalizare pe sâni ❤️ masaj de relaxare ❤️ sărutări corporale ❤️ GFE ❤️ FK ( in funcție de igiena și compatibilitate ) ❤️ hand job ❤️ Foot fetish Nu accept : ⛔️ finalizare orală ⛔️ finalizare faciala ⛔️ anal ⛔️ persoane aflate in stare de ebrietate, de etnie sau cu accesorii Pentru aceste servicii prețurile sunt: ❤️ 150 finalizarea ( max 30 min ) ❤️ 250 2 finalizări ( max 1h ) Programarile le voi face pe WHATSAPP la numărul de telefon din titlul topicului. Va voi ruga sa confirmați programarile cu o ora inainte pentru a putea evita neplăcerile. Îmi rezerv dreptul de a selecta persoanele care îmi calcă pragul. Pentru a evita neplăcerile pe toată durata întâlnirii as aprecia cadoul sa fie înmânat la începutulîntâlnirii. Sper sa ne înțelegem și sa fiu la nivelul așteptărilor voastre Ok te așteptăm 😀🙂😉😘🌹 1
Kosti Reputație: 341 Postat Iulie 8, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Postat Iulie 8, 2022 Te așteptăm cu drag, să ai o ședere plăcută! Te rog să revii cu informații despre locație! Mulțumim! Weekend plăcut, ne auzim săptămâna viitoare!
Sonia2000 Reputație: 86 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Ro Oras:Ro Autor Postat Iulie 10, 2022 La 08.07.2022 la 10:32, masterblaster a spus: Buna! Unde vei avea locatia? La 08.07.2022 la 10:57, Kosti a spus: Te așteptăm cu drag, să ai o ședere plăcută! Te rog să revii cu informații despre locație! Mulțumim! Weekend plăcut, ne auzim săptămâna viitoare! ❣Bună dimineața ❣ 💝Locația mea este in Maurer Residence💝 ❤Disponibilă până la ora 22:00❤ 1
Sonia2000 Reputație: 86 Postat Iulie 11, 2022 Oras:Ro Oras:Ro Autor Postat Iulie 11, 2022 💝Buna dimineața 💝 ❤Disponibilă până la ora 22:00❤ 2
Sonia2000 Reputație: 86 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Ro Oras:Ro Autor Postat Iulie 12, 2022 Disponibilă pentru programări până la ora 22:00 3
Sonia2000 Reputație: 86 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Ro Oras:Ro Autor Postat Iulie 13, 2022 🎀Bună dimineața 🎀 ❣Disponibilă până la ora 22:00❣ 3
O9oooo Reputație: 49 Postat Iulie 13, 2022 Postat Iulie 13, 2022 Am trecut pe la fata zilele astea. La corp e Renata la xerox.Pozele is ale ei .Daca va plac bucatile mai mari va recomand cu plăcere. Fata ea incercat sa fie drăguță, dar nu prea am rezonat. 150/ fin la oferte actuală nu merita.Ne e genul meu de aceea nu o dau recenzii. 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 999 Postat Iulie 14, 2022 Membru Premium Postat Iulie 14, 2022 15 hours ago, O9oooo said: Am trecut pe la fata zilele astea. La corp e Renata la xerox.Pozele is ale ei .Daca va plac bucatile mai mari va recomand cu plăcere. Fata ea incercat sa fie drăguță, dar nu prea am rezonat. 150/ fin la oferte actuală nu merita.Ne e genul meu de aceea nu o dau recenzii. In poze pare mai subtirica si mai tanara decat Renata. Sunt poze vezhi cumva?
Sonia2000 Reputație: 86 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Ro Oras:Ro Autor Postat Iulie 14, 2022 1 oră în urmă, masterblaster a spus: In poze pare mai subtirica si mai tanara decat Renata. Sunt poze vezhi cumva? Bună. Pozele sunt de actualitate,abia făcute. Ba chiar unele sunt făcute în locația in care ma aflu Disponibilă până la ora 22:00 2
O9oooo Reputație: 49 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 2 hours ago, masterblaster said: In poze pare mai subtirica si mai tanara decat Renata. Sunt poze vezhi cumva? Is poze recente , asta confirm dar cu un unghi potrivit + un filtru ies la fix.
Sonia2000 Reputație: 86 Postat Iulie 17, 2022 Oras:Ro Oras:Ro Autor Postat Iulie 17, 2022 Scumpilor astăzi este ultima zi în orașul vostru. Vă mulțumesc pentru review-uri și pentru vizite. Ne vedem data viitoare 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum