Sari la conținut

0751348475 Alexia

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot
Postat
12 minutes ago, solobanu said:

Arata bine tipa. Doar ca sunt multe care au anunturi similare doar ca după ce intri datele problemei se schimba și pe lângă asta pozele nu reflecta realitatea. 

De acord cu tine.

Ca și excepție de la această regulă, am avut și experiență plăcută în sensul că fetele în realitate arătau mai bine. Așa au ajuns 2 blonde pe lista mea scurtă😉 Dar astăzi nu mai risc

• Oras:k
  • Oras:k
Postat

Deobicei poti sa iti dai seama repede ca is poze la vrajeala, aici se vede clar ca au fost salvate de undeva, se vede o dunga de la un screenshot care a ramas nu a mai taiat inainte sa puna poza

Postat
Acum 1 oră, fakeagent22b a spus:

De acord cu tine.

Ca și excepție de la această regulă, am avut și experiență plăcută în sensul că fetele în realitate arătau mai bine. Așa au ajuns 2 blonde pe lista mea scurtă😉 Dar astăzi nu mai risc

Ai dreptate. Sunt situații în care când mergi întâlnești persoane drăguțe și care arata mai bine ca în poze dar sunt multe care arata mai naspa și ca și servicii sunt jalnice. 

Postat
12 minutes ago, solobanu said:

Ai dreptate. Sunt situații în care când mergi întâlnești persoane drăguțe și care arata mai bine ca în poze dar sunt multe care arata mai naspa și ca și servicii sunt jalnice. 

👍

Postat

Am vizitat-o, poze false!

Am întâlnit o fată cu șuvițe blonde, ea zicea că are 20 de ani, drăguță, nici frumoasă nici urâtă, are un pic de burtică, cam de 1, 63. La intrare mi-a zâmbit și mi-a fost jenă să plec.

Locatia: B-dul 1 Dec. 1918

Tarif:150lei/fin

O.P. -7 Mecanic, am finalizat în timp ce ea îmi aranja soldatelul

Gfe :5

Totuși mi-au plăcut sânii pufoși cu care m-am jucat 2 min

• Like 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...