Sari la conținut

Selena dominatoare soft/hard 0750755108

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Prin erotismul lor, sesiunile mele de BDSM sunt terapie curata, te elibereaza de stresul cotidian si iti deschide noi cai spre placere mentala si fizica.

Imi plac mai multe aspecte BDSM cum ar fi:

📍Jocurile de contact proiectate pentru lovire. ➡️se pot practica cu : bici, nuielușa ,palmele , picioare,cravasa chiar și cu cureaua pentru senzații mai intense .

📍Jocurile în care partenerul este legat.

➡️ cu cătușe , o frânghie, cu un ham și plimbat ca un cățeluș sau mumificat în folie alimentara .

📍Jocurile genitale

➡️sunt acele jocuri unde organele genitale pot fi torturate

📍Jocurile senzoriale

➡️aici supusul poate fi legat la ochii, poate fi gâdilat cu o pană, pot fi joculețe cu ceară fierbinte sau gheată etc.
📍Penetrare anala

Contactul intim și scato sunt excluse ! Dar sunt multe jocuri pe care le putem face , uro , feminizare,umilință , roleplay..etc

Alege jocul tău preferat , sau combina mai multe elemente care crezi ca ți se potrivesc, pentru a avea o experienta frumoasa și dureroasa 😈

Sector 2 Dristor

Preț ședință

⏺️30 minute➡️300 lei

⏺️60 minute➡️500 lei

Contact whatsapp :0750755108

• Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna, Selena!  Eu sunt incepator, mi-ar face placere sa te cunosc. Nu ar fi rau deloc sa atasez daca se poate si niste poze, macar cateva, cu "jucariile" BDSM pe care le ai disponibile etc. si, bineinteles, si cu tine.

Iti multumim!

• Like 1
Postat
La 08.07.2022 la 20:52, SelenaThana a spus:

Prin erotismul lor, sesiunile mele de BDSM sunt terapie curata, te elibereaza de stresul cotidian si iti deschide noi cai spre placere mentala si fizica.

Imi plac mai multe aspecte BDSM cum ar fi:

📍Jocurile de contact proiectate pentru lovire. ➡️se pot practica cu : bici, nuielușa ,palmele , picioare,cravasa chiar și cu cureaua pentru senzații mai intense .

📍Jocurile în care partenerul este legat.

➡️ cu cătușe , o frânghie, cu un ham și plimbat ca un cățeluș sau mumificat în folie alimentara .

📍Jocurile genitale

➡️sunt acele jocuri unde organele genitale pot fi torturate

📍Jocurile senzoriale

➡️aici supusul poate fi legat la ochii, poate fi gâdilat cu o pană, pot fi joculețe cu ceară fierbinte sau gheată etc.
📍Penetrare anala

Contactul intim și scato sunt excluse ! Dar sunt multe jocuri pe care le putem face , uro , feminizare,umilință , roleplay..etc

Alege jocul tău preferat , sau combina mai multe elemente care crezi ca ți se potrivesc, pentru a avea o experienta frumoasa și dureroasa 😈

Sector 2 Dristor

Preț ședință

⏺️30 minute➡️300 lei

⏺️60 minute➡️500 lei

Contact whatsapp :0750755108

Niște poze cu tine dacă poți lăsa ar fi super 

Postat

Buna ! Disponibilă împreună cu o prietena. Pentru programari mesaj pe whatsapp. 💋

Postat
Acum 14 ore, SelenaThana a spus:

Buna ! Disponibilă împreună cu o prietena. Pentru programari mesaj pe whatsapp. 💋

Cateva poze, te rugam!

Postat

Bună! Disponibilă de mâine ,începând cu ora 10:00 împreună cu o prietenă😈

Mesaj pe whatsapp 💋0750755108

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...