Sari la conținut

‼️Kriss‼️🔞 New in Town🔞

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ce tatuaje de puscarie...asta n-are un covrig in stomac si spune ca ea nu se fute cu saraci🤣🤣🤣 

• Haha 3
  • Oras:Hell
  • Oras:Hell
Postat
20 hours ago, KrissDecan said:

N-o sa ai o femeie în viață ta la cât de țăran obosit ești, și tu te miri ca n-am vrut sa mă văd cu tine??😂 Mă rog, nu am venit aici sa mă cert cu toate specimenele! Bravo ai arătat lumii ca ești în ghertzoi, nimic mai mult, oricum nu tu și nici ăștia care fac tam tam și circ la 20 de lei nu sunteți "publicu" meu, vedeti va de viață voastră și eu de a mea. Simplu, oameni mai rai ca pe forum asta n am văzut în viață mea, numa coaie umflate ... 

Asa e draga mea.....oamenii de pe aceste forum este foarte rai sa stii....asa ca iti recomand sa iti faci reclame la vrajeli gen onlyfans in alta parte.....😅

• Haha 1
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, nikoskmt a spus:

Buna pana la cat ai program?

Pe Only este non-stop

• Haha 1
Postat
La 14.07.2022 la 13:58, KrissDecan a spus:

Mă numesc Kiss, sunt noua pe acest forum😳 am 24 de ani, 1,60 și 55kg.

Serviciile mele sunt:

♥️Sex normal doar protejat

♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena)

♥️GFE

♥️FK (in functie de igiena)

♥️Sex in diferite pozitii

♥️ SQUIRT ( EXTRA)

♥️Finalizare orala sau corporala

♥️Hand job

♥️Masaj de relaxare

♥️Footjob

Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele:

💋O finalizare sau 30 de minute 200 de lei

💋💋2 finalizari sau 60 de minute 300 de lei

Va propun o noua soluție pentru programări!😋

Dacă mă doriți în orașul vostru, va trebui sa va abonați la contul meu de OnlyFans. Acolo vom toate detalii necesare! Datele la care voi fi prin zona, locațiile ș.a.m.d.

https://onlyfans.com/crissdekan

Iar beneficiile sunt următoarele:

- Reducere de pana 100 lei ( Ex. 2 finalizări sau 60 de minute la 200💕)

-Content nude, filmulețe cu masturbări, squirt, și tot felul de nebunii😂

-Abonatii noi vor primii în secțiunea de mesaje filmulețe speciale în film ce fac sex oral și normal sa știți unde veniți 😳😂 +18 !! Nu recomand cardiacilor !!😳😳

-BONUS pentru Abonații care trimit Tips! Când doriți sa stabilim o programare voi veni cu o foarte buna prietena🙈🥵 Va garantez ca nu ati trăit o asemenea experiență înainte!😈😈

-Partea cea mai buna este doar 5$ pe luna! 🙈😁

https://onlyfans.com/crissdekan

❤️Va astept cu tot dragul!!❤️

Iubirea mea , pe acest forum noi FUTEM, nu ne dam laba la pozele tale de pe OF... Daca doresti pune drq un  anunt calumea si numar de telefon si hai la Cluj sa te futem bine .

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 18 ore, Joe_Kenda a spus:

Iubirea mea , pe acest forum noi FUTEM, nu ne dam laba la pozele tale de pe OF... Daca doresti pune drq un  anunt calumea si numar de telefon si hai la Cluj sa te futem bine .

Ce drq anunt sa puna , mai prosteste pe cate unul pe OF cu abonament , hai ca iti trimit un video plateste pentru el pana ne vedem, mai baga o vrajeala ca s-a vazut cu unu dintre noi cand defapt e altcineva , mai duce cu zaharelu pe altii ca e in alt oras ca acum nu se poate si tot asa mai te pune sa platesti extra un film , numai ca aici pe forum e cam greu sa prostesti multi cum vrea ea sau el , cine stie ce o fi in spatele profilului. Daca voia sa faca ce pretinde punea anunt direct si clientii de pe OF aveau prioritate sau primeau ceva extra sau reducere sau mortii masii.  Dar nu :)) incearca o vrajeala de 2 lei de imi vine sa vomit.

Postat
1 oră în urmă, untipoarecare a spus:

Ce drq anunt sa puna , mai prosteste pe cate unul pe OF cu abonament , hai ca iti trimit un video plateste pentru el pana ne vedem, mai baga o vrajeala ca s-a vazut cu unu dintre noi cand defapt e altcineva , mai duce cu zaharelu pe altii ca e in alt oras ca acum nu se poate si tot asa mai te pune sa platesti extra un film , numai ca aici pe forum e cam greu sa prostesti multi cum vrea ea sau el , cine stie ce o fi in spatele profilului. Daca voia sa faca ce pretinde punea anunt direct si clientii de pe OF aveau prioritate sau primeau ceva extra sau reducere sau mortii masii.  Dar nu :)) incearca o vrajeala de 2 lei de imi vine sa vomit.

Atunci ma cac pe ea , oricum nu e cine stie ce la aspect, am vrut doar sa  fut si eu o youtuberita 

• Haha 2

Postat

Ce youtuberita ma baieti femeia are tatuaje  la Tarsori facute vine de tara si mai vb si prost  pe deasupra.Inchide topicul pisic ca e fake anuntul

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...