Sari la conținut

De evitat - 0754627719

Postări Recomandate

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

Buna sunt Elyys noua in orasul tau

pozele 100%imi aparțin facute in locstia pe care o detin.

PUPICII!!

Sun la numărul din titlu, îmi spune ca punct de reper MC Centru și tariful 100 fin oral normal sau 200 ora, ii spun ca ajung într-o jumătate de ora. Ajung la MC, o sun și ma îndrumă către al 3lea gang de la Orange și îmi spune scara și numărul de la  interfon. Ajuns la etajul 3, ma întâmpină o brunetă cu ochelari și îmi spune să merg înainte în camera cu pricina. Până aici toate bune și frumoase! Ma întreabă cât vreau să stau, îi zic ca o finalizare și îmi zice că dacă vreau și oral, e 150, ii spun ca la telefon mi-a zis că oral normal 100, ea cică poate n-am înțeles bine.. Fermecat de buzele ei, îi zic ca rămân, ma dezbrac și îi zic ca vreau să fac un mic duș rapid, zâmbește și îmi spune că nu-i nevoie, că are șervețele umede. Trec iar cu vederea și ma duc și o i-au în brațe, după se așează pe pat și începe un oral cu tente de deep, dar când era așa bine îmi spune ca trebuie să-mi pună prezervativul și sa o i-au pe la spate, o i-au pompez de câteva ori, după ii zic hai deasupra mea, îmi zice ca o doare un genunchi, dar pot veni eu deasupra ei, ma conformez și vin deasupra ei și după câteva minute termin. Îmi dă un șervețel și plec

Note 

Locația - 8 : un apartament curat,la etajul 3, cu un pat mare

Aspect - 7 : brunetă, par lung, cu sâni medii, pizda epilat, coapse mari

Oral - 5 : la început o ia pe toată în gură, după suge vârful pulii și o freacă

Normal - 4 : sta cum vrea ea, dar zici ca dai într-o păpușă gonflabilă

Gfe - 4 : când intrii în apartament e cea mai bună prietenă, ii dai bani e cea mai distanta, pusa pe fast fuck

Bani : 150 ceruți de cum am intrat în camera

Concluzie : de evitat!!! Cine vrea o descărcare rapida, e perfectă, dar cred că și alea pe centură te satisface mai bine

În bucătărie se auzea o voce de bărbat, cu o altă fată 

PS. Nu pot sa atașez link-ul de pe publi24 

• Trist 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.