Sari la conținut

Anti control

Vizitator cerculetu

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat

Când am spus ca nu inteleg ce scrii m-am referit mai mult la partea de gramatica in sensul ca nu are logica multe lucruri pe care le spui te plimbi dintr-un subiect in altul si scrii multe cuvinte gresit gramatical lucru care face sa fie si mai greu de urmărit firul a ceea ce vrei sa spui.

• Like 1
  • Telefon: 0753688167
  • Oras:București
Postat
Chiar acum, cezarsalsa a spus:

Al cui sine? 

Ca acuma răspund la sinele de control. Al ei. Maxima e asta. Bai chiar maxima 

Postat
Chiar acum, Subteranaa a spus:

Când am spus ca nu inteleg ce scrii m-am referit mai mult la partea de gramatica in sensul ca nu are logica multe lucruri pe care le spui te plimbi dintr-un subiect in altul si scrii multe cuvinte gresit gramatical lucru care face sa fie si mai greu de urmărit firul a ceea ce vrei sa spui.

Gramatica la doom 9nline te ajuta aia. Eu postez despre sufletel. Ai? 

Postat

Cât des pre x5. Prietenash te provoc...te poți opri din fwtai? Întreb? Ca eu ma pot... Dar ce facem cu regresia ei... Vrea ceva...oare știi ce? Eu bani nam sa o țin mult plua dar simt ca vrea acolo cu taticutzul strict care nu dădea papushica când trebuia. Poți asta my friend? 0orhub găsim... Dar ce faci cu ea tați? Ca mesaje asa asa cand sta mult puteeem toți... Spor... Unde vrei tu

• Membru Premium
Postat
Acum 6 minute, cezarsalsa a spus:

Al cui sine? 

A divinității către om… probabil. Studiezi cabala? Citești cărțile cabaliste?

Oricum mi-ai răspuns la intrebare de unde ai ideiile pe care incerci sa le spui aici. 

Bafta! 

• Like 1
Postat
Acum 4 minute, Subteranaa a spus:

A divinității către om… probabil. Studiezi cabala? Citești cărțile cabaliste?

Oricum mi-ai răspuns la intrebare de unde ai ideiile pe care incerci sa le spui aici. 

Bafta! 

Sporuri 

Postat
Acum 21 ore, cezarsalsa a spus:

Sporuri 

Dacă ești daat vii mâine. Eu altfel nu iti mai scriu. Viata ta e frumoasa oricum. Mom or not mom. Da aat exista dacă vrea. Eu nu vreau daaat. Imi exist viata cum R fi. O viata foarte frumoasa îți doresc 

Postat
Acum 15 ore, cezarsalsa a spus:

Dacă ești daat vii mâine. Eu altfel nu iti mai scriu. Viata ta e frumoasa oricum. Mom or not mom. Da aat exista dacă vrea. Eu nu vreau daaat. Imi exist viata cum R fi. O viata foarte frumoasa îți doresc 

The w mom b of her is the answer. Îl fac și aduc lumina. Game over. 

Postat

Sa trecem în real concret. Ma duce la olita, ma duce în camera mamei când ma uitam....e clar daat, dar le vreau intense. Vineri fac ritualul și o vreau. Nu vine, e finish daat. Cu fata asta, altfel cautam alta sau nu exista daat. Am zis. Va pup, nu atac, nu vreau nimic, e doar o experienta. Va pup. 

• Oras:Timisoara
Postat
On 9/15/2022 at 11:52 PM, cezarsalsa said:

Ce ma amuza pe mine pe forum, e cza unii încearcă sa scrie corect gramatical, cu cratime și alea alea. De parca aici e doom online și le da cine va veun premiu... Moor... 

Dupa aceeasi logica nici patul sa nu il faci dimineata , ca oricum nu te premiaza nimeni , si la noapte tot acolo dormi, nu ?

Postat
Acum 9 ore, Boltzmann a spus:

Dupa aceeasi logica nici patul sa nu il faci dimineata , ca oricum nu te premiaza nimeni , si la noapte tot acolo dormi, nu ?

Ca nu faci patul e fix problema ta. Dar ai sa facem un pic 1 cu 1 fac doi. Scriem corect pe un site de curve?! Asta e problema noastră aicea? Întreb nu dau cu paru. Ca eu înțeleg sa scrii corect la un forum al Academiei (desi la ce hoți securiștii sunt acolea și acolo as scrie aiurea) dar aici sa scrii corect?! Când de fapt ne interesează cof cob cim etc. Pe bune?! Pot scrie și corect... Depinde și cât beau :))) 

Postat
13 hours ago, cezarsalsa said:

Ca nu faci patul e fix problema ta. Dar ai sa facem un pic 1 cu 1 fac doi. Scriem corect pe un site de curve?! Asta e problema noastră aicea? Întreb nu dau cu paru. Ca eu înțeleg sa scrii corect la un forum al Academiei (desi la ce hoți securiștii sunt acolea și acolo as scrie aiurea) dar aici sa scrii corect?! Când de fapt ne interesează cof cob cim etc. Pe bune?! Pot scrie și corect... Depinde și cât beau :))) 

Eu incerc sa scriu corect pentru ca ma respect pe mine insumi, nu conteaza daca sunt pe un "site de curve" sau pe un "forum al Academiei" , orice ar insemna aia.

Daca tot ai pierdut anii prin scoala, de ce sa nu folosesti ce ai invatat acolo ? 😂

Postat
Acum 11 ore, Boltzmann a spus:

Eu incerc sa scriu corect pentru ca ma respect pe mine insumi, nu conteaza daca sunt pe un "site de curve" sau pe un "forum al Academiei" , orice ar insemna aia.

Daca tot ai pierdut anii prin scoala, de ce sa nu folosesti ce ai invatat acolo ? 😂

Nota 10 ce sa zic. Scrie cum vrea sufketzelul tău. Ce sa zic. Ideea e sa te faci înțeles 

Postat
La 10.10.2022 la 12:58, cezarsalsa a spus:

Sa trecem în real concret. Ma duce la olita, ma duce în camera mamei când ma uitam....e clar daat, dar le vreau intense. Vineri fac ritualul și o vreau. Nu vine, e finish daat. Cu fata asta, altfel cautam alta sau nu exista daat. Am zis. Va pup, nu atac, nu vreau nimic, e doar o experienta. Va pup. 

Joculetele astea mentale din jurul ei chiar nu mi plac. Dar le voi suporta ce zână zic. E daat, dar doar pana hotărăsc eu. Nu voi. Din păcate, nu renunț la spiritualitate în ro. Ianuarie data e mobila, veedem. Nu o forțați dinainte ca nu tine. Rămân lângă ea pt ca știu ca are o viata nasoala acum. Nu insistați ca pleasca nu o veți lua decât cu Carina. Dacă vreți. După ianuarie 2023 e retragere în cetate întărită și ca fi greu pt voi. Va pup. Stam la daat fără Coaie și fără voința. Ca la momentul 0 al creației. Deci spor la sincronicitati. Și ne futut bune și cu banii luați sunt asa în ro de peshte 20 de ani. Deci putina diversificare nar strica. Ca tot va infatuati cu asa zisa discreție :))) mln rrrr :))) 

Postat

Bro , ai ajuns sa iti dai quote singur si sa vorbesti cu tine insuti pe aici ?

What dafuq

Postat
La 24.10.2022 la 21:34, Boltzmann a spus:

Bro , ai ajuns sa iti dai quote singur si sa vorbesti cu tine insuti pe aici ?

What dafuq

Totusi ce cauți aicea? Se pare ca nu vb singur

Postat
La 24.10.2022 la 17:45, cezarsalsa a spus:

Joculetele astea mentale din jurul ei chiar nu mi plac. Dar le voi suporta ce zână zic. E daat, dar doar pana hotărăsc eu. Nu voi. Din păcate, nu renunț la spiritualitate în ro. Ianuarie data e mobila, veedem. Nu o forțați dinainte ca nu tine. Rămân lângă ea pt ca știu ca are o viata nasoala acum. Nu insistați ca pleasca nu o veți lua decât cu Carina. Dacă vreți. După ianuarie 2023 e retragere în cetate întărită și ca fi greu pt voi. Va pup. Stam la daat fără Coaie și fără voința. Ca la momentul 0 al creației. Deci spor la sincronicitati. Și ne futut bune și cu banii luați sunt asa în ro de peshte 20 de ani. Deci putina diversificare nar strica. Ca tot va infatuati cu asa zisa discreție :))) mln rrrr :))) 

Sunteți buni, dar cum vb un clasic garda moare dar nu se preda. Stau nefutut în 22 pt ea. Atâta poate sufletul meu. Pt ea. Joculețele voastre ma bucura și ma întristează în același timp. Nu vine, bani câștigati de mine și îmi voi tatua masoneria pe corp. Pe dreapta solve coagula(btw caut o pizda eventual tunata sa o pozez pt continuarea tatuajului pe mana dreapta) iar pe stânga voi face un templier cu detalii. Pe spate tătucu în toate splendoarea lui cu coarne cu tot. Asta la anu. Mai va pana atunci. Când ma vede omu, o sa sexplic în detaliu cum sta treaba. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...