Sari la conținut

Sandra 0757860631

Postări Recomandate

• Telefon: 0727196441
  • Oras:Mures
Postat

Mai este la noi? 

• Oras:Maros
  • Oras:Maros
Postat
Acum 3 ore, moby06 a spus:

Mai este la noi? 

deschizi anuntul de pe Publi postat de colegi mai sus si vezi ca,.... e in Suceava.

• Like 1
Postat

da am vazut intre timp, merci! 

• Oras:Targu Mures
Postat

În caz ca nu știați a reapărut Sandra pe la noi. Locatia e Maurer. O tipa căruia ii place sa și.o tragă. Eu de fiecare data când am vizitat.o, poate a fost atracție  între noi dar a fost ceva special. Îmi place atitudinea comportamentul fata de client și nu pot sa zic decât ca merita vizitata. Ca de fiecare data ma așteptat într.o lenjerie sexi cu sărutări, îmbrățișări. Locație curata prosoape curate la baie. M.am simțit foarte bine în compania ei și parca de fiecare data când ne vedem e ceva diferit și wow cu ea.  Celor care le plac femeile mai plinuțe v.o  recomand, chiar și ceilalți care vor o experienta bună. Cu siguranță am sa o mai vizitez.

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

salutare, am vizitat si azi pe fata asta, ea este printre favoritele mele si nu degeaba, ai ce discuta cu ea, te rasfata, face oral bestial 😊, eu ma simt cu  ea ca cu o prietena, o so mai vizitez cand revine (maine pleaca), pup Sandra! 😘

Postat

Știe cineva dacă e venita Sandra prin oras? Și unde are locația?

Postat

Salutare,

O avem pe Sandra la noi. Vizitat azi, locația str. Înfrățiri, aceași fata deosebita, amabilă și cu servicii👍. Intrat, dezbrăcat, dusat și trecut la fapte oral np, adânc, umed și cu atenție la sateliți 😜, np in toate pozițiile, finalizare in guriță CIM( fără comentarii).

P.S. face și anilingus😜🤗😜

• Like 1
Postat

Am vizitat-o si eu,

A fost la fel de amabila si interesata sa faca pe plac clientului.

Comportamentul si unele servicii ma fac s-o revizitez periodic.

• Like 2
Reputație: 39
  • Oras:O
  • Oras:O
Postat

a Zilele trecută am fost prima data la titulara topicului. A fost o experiență anosta sa fiu elegant. In ciuda multor  recenzii pozitive nu am găsit nimic și ce s-au scris. Oralul slab fara atenție la vecinătăți după care am trecut la normal nu înainte să refuze o poziție deși nu am cerut mare lucru a venit ea peste mine, LOT aici nu as avea nimic de obiectat daca nu eram deja cu dezamăgirea anterioară. De grăbit propriu zi nu m-am grabit însă a făcut totul sa scape repede de mine. Door to door 10 minute...A propus un threesome bine acum mă felicit că nu am vrut. Nu pot da nota de trecere

Eu nu o sa mai vizitez pe aceasta femeie.

• Like 2
  • Oras:Targu-Mures
  • Oras:Targu-Mures
Postat

Am vizitat-o si eu pe Sandra, in cele din urma. O vizita si cu bune si cu rele.

Locatie ok, aspectul ei - nu dau note, stiam la ce ma duc, imi plac si femeile mai cu greutate din cand in cand.

OP a fost de 10, nu stiu daca am mai simtit un oral protejat asa bun, a acordat atentie si la sateliti.  Nu foarte adanc, dar se concentra cu limba exact unde trebuie.

Am incercat doar o pozitie, la doggy am fost refuzat, si am vrut sa incerc  intre sani cu COF/in gurita, dar a zis ca nu se poate. Eu intelesesem de pe forum ca ofera aceste servicii, asa mi-a scris si ea pe wtsp, ca face de toate fara anal, dar nu s-a putut. Probabil costa mai mult, n-am insistat. 

Pe total a fost ok, foarte posibil sa o revizitez pentru OP si felul cum te mangaie la inceput, cu tot corpul.

• Inimioara 1
Postat
On 11/20/2023 at 3:16 PM, sfiosul_15 said:

În caz ca nu știați a reapărut Sandra pe la noi. Locatia e Maurer. O tipa căruia ii place sa și.o tragă. Eu de fiecare data când am vizitat.o, poate a fost atracție  între noi dar a fost ceva special. Îmi place atitudinea comportamentul fata de client și nu pot sa zic decât ca merita vizitata. Ca de fiecare data ma așteptat într.o lenjerie sexi cu sărutări, îmbrățișări. Locație curata prosoape curate la baie. M.am simțit foarte bine în compania ei și parca de fiecare data când ne vedem e ceva diferit și wow cu ea.  Celor care le plac femeile mai plinuțe v.o  recomand, chiar și ceilalți care vor o experienta bună. Cu siguranță am sa o mai vizitez.

Sandra e o dulceață! Eu de fiecare dată când o vizitez, o gust cu cea mai mare plăcere! E ceva deosebit pt că pune pasiune in ceea ce face și se vede că îi place!

Postat

Vad ca e prin zona Sandra... știți ceva despre locație? 

Postat
Acum 24 minute, sfiosul_15 a spus:

Vad ca e prin zona Sandra... știți ceva despre locație? 

Str. Cutezanței 46

• Like 2
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Am vizitat astazi pe Sandra, servicii ireproșabile. Este din liga A.

Oral protejat (neprotejat) în funcție de igienă , normal doar protejat și finalizare orală extra +50.
Oral executat ca la carte cu tot ce trebuie ,atenție la oua ,adânc te întreabă dacă esti bine ,priviri când îți face oralul .
După am trecut la normal,acceptă orice poziție,mângâieri săruturi pe corp , fata are corp bine conturat ai pe ce pune mâna nu comentează este foarte maleabilă , drăguță la față , finuță la vorbă, te simți ca ,cu o amantă ,am schimbat vreo trei poziții nimic de comentat. Am întrebat stă până miercuri.

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Bistrița
  • Oras:Bistrița
Postat

Bună.De remarcat azi,în timp ce mă aflam în vizită la Alessia mi-a atras atenția Sandra  care frumos îngrijită , bronzată și cu un șarm aparte se plimba pe lîngă noi. Prin minte  a poposit un drăcușor.A mea ești pentru o porție de călărie.

Fără să mai fac prea mulți pureci,am  cerut la un duș unde am avut parte de cinstea lor ,apoi ...la pătuț.

Am inceput cu un oral din partea Alessiei,încît am crezut că urc pe pereți ,binențeles i-am întors serviciul cu o limbuță maiestruos controlată,după care dornic m-am ocupat de Sandra cu două poziții ,misionar și căpriță,da, căpriță pentru că voiam să am parte și de priveliște.Leoarcă de transporație am făcut un dușuleț scurt am mai stat la o jumate de pahar de suc și....dunga.

Servicii pentru cei care le cunoașteți,nota maximă.

Obosit dar împlinit.

Locație aceaș Înfrățirii 17.

O zi frumoasă la toții!

• Like 1
  • Inimioara 1

Postat

Celor, cine nu au vizitat-o pe Sandra, recomand cel putin o vizita. De la comportament la oral, actul in sine, nimic de reprosat.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...