Sari la conținut

0721449195 Blonda Dristor

Postări Recomandate

Postat

https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-blonda-dristor-kaufland-2MOo8Z

Acesta e mesajul...

Vizitat sambata.... Cu putin timp la dispozitie, fiind prin zona, am sunat la telefonul din titlu. A raspuns o voce draguta care nu mi-a insirat detaliile si m-a invitat la locatie. Ajuns acolo, mi-a aratat un scaun si mi-a spus ca acolo ma pot dezbraca. Nici nu apucasem sa o vad bine... este o MILF, care arata binisor, voluptoasa, cred ca pozele sunt reale. Sanii mici ca in poze, placuti la atingere, o figura comuna, nu este urata. 

Am intrebat daca pot face dus, deh, pe caldurile astea, transpiri orice ar fi si o reimprospatare este de bun simt. Mi-a spus ca am prosop curat in baie, gel de dus cam lipsa, 

Actiunea, OP fara implicare, se vede ca nu ii place, nu stie sa o suga, cred ca acum s-a apucat de meserie. La normal sta cum o pui, nu se umezeste, trebuie sa dea cu ulei pentru lubrefiere. Finalizat in prezervativ,  si plecat repede.

Note

Locatie 6

OP 2

NP 3

Deci, NU.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 48 minute, asterix a spus:

Acesta e mesajul...

Vizitat sambata.... Cu putin timp la dispozitie, fiind prin zona, am sunat la telefonul din titlu. A raspuns o voce draguta care nu mi-a insirat detaliile si m-a invitat la locatie. Ajuns acolo, mi-a aratat un scaun si mi-a spus ca acolo ma pot dezbraca. Nici nu apucasem sa o vad bine... este o MILF, care arata binisor, voluptoasa, cred ca pozele sunt reale. Sanii mici ca in poze, placuti la atingere, o figura comuna, nu este urata. 

Am intrebat daca pot face dus, deh, pe caldurile astea, transpiri orice ar fi si o reimprospatare este de bun simt. Mi-a spus ca am prosop curat in baie, gel de dus cam lipsa, 

Actiunea, OP fara implicare, se vede ca nu ii place, nu stie sa o suga, cred ca acum s-a apucat de meserie. La normal sta cum o pui, nu se umezeste, trebuie sa dea cu ulei pentru lubrefiere. Finalizat in prezervativ,  si plecat repede.

Note

Locatie 6

OP 2

NP 3

Deci, NU.

Salut , 

Da este veche in meserie poze false sau care o avantajeaza foarte mult si servicii foarte proaste pe repede inainte , primul venit primul servit .

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 3 ore, asterix a spus:

Acesta e mesajul...

Note

Locatie 6

OP 2

NP 3

Deci, NU.

Sa notat, ms mult! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...