Sari la conținut

Maria - 0767428639

Postări Recomandate

Postat
Acum 4 ore, rodans a spus:

daca ai fost la ea unde are locatia ?

Nu-i ce trebe frate femeia din păcate dacă vrei du-te și dai 100 lei degeaba😂zic degeaba deoarece nu are nimic special femeia😂

• Oras:Romania
Postat
Acum 11 ore, Futaku25CM a spus:

Nu-i ce trebe frate femeia din păcate dacă vrei du-te și dai 100 lei degeaba😂zic degeaba deoarece nu are nimic special femeia😂

stii care-i culmea ? am luat-o aseara la casa alex si ceva nu se pupa

Postat

hai ca fac eu o recenzie sa va dau peste bot guvizilor. 

cum am zis in postarea precedenta am avut-o aseara . am chemat-o la mine la pensiune unde sunt cazat

tipa chiar e draguta as putea spune papusa . arata mai bine ca in poze . 

GFE nu am incercat .

actiunea a inceput cu un oral bun cu atentie la sateliti. dupa vreo 10 minute de oral i-am intors serviciul si i-am gustat pasarica . curata epilata fara mirosuri suspecte ce sa mai o dulceata. montat prezervativ trecut LOT privelistea superba m-a calarit de am zis ca-mi rupe soldatu in doua. am finalizat glorios in cauciuc . mentionez ca am luat-o pentru 2 ore

reimprospatarea de rigoare de ambele parti trecut la runda 2 . acelasi oral bun cu atentie la sateliti . am trecut la norrmal am pus-o capra am dat in curu ala ca surdu in tobe . trecut misionar reverse cowgirl si LOT . cand am simtit ca-mi dau drumu i-am zis treci in genunchi ca vreau sa-mi dau drumu pe fata ta. fata s-a conformat . 

acum sa trecem la

aspect: la fata ara mai bine ca in poze 8.5

corp: 8

oral: 10 

Normal:9

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

tin sa precizez ca e prima recenzie si nu prea ma pricep la facut recenzii

• Like 1
Vizitator Tinderboy
Reputație: 0
Postat
4 minutes ago, rodans said:

hai ca fac eu o recenzie sa va dau peste bot guvizilor. 

cum am zis in postarea precedenta am avut-o aseara . am chemat-o la mine la pensiune unde sunt cazat

tipa chiar e draguta as putea spune papusa . arata mai bine ca in poze . 

GFE nu am incercat .

actiunea a inceput cu un oral bun cu atentie la sateliti. dupa vreo 10 minute de oral i-am intors serviciul si i-am gustat pasarica . curata epilata fara mirosuri suspecte ce sa mai o dulceata. montat prezervativ trecut LOT privelistea superba m-a calarit de am zis ca-mi rupe soldatu in doua. am finalizat glorios in cauciuc . mentionez ca am luat-o pentru 2 ore

reimprospatarea de rigoare de ambele parti trecut la runda 2 . acelasi oral bun cu atentie la sateliti . am trecut la norrmal am pus-o capra am dat in curu ala ca surdu in tobe . trecut misionar reverse cowgirl si LOT . cand am simtit ca-mi dau drumu i-am zis treci in genunchi ca vreau sa-mi dau drumu pe fata ta. fata s-a conformat . 

acum sa trecem la

aspect: la fata ara mai bine ca in poze 8.5

corp: 8

oral: 10 

Normal:9

Salut,

felicitări pt recenzie , la început ai zis că este păpușă, mai bine ca în poze. Pt. ce ai scăzut 2 puncte la corp?

O experiență reușita vad însă fiind  "in deplasare " și 2h cred că te-a ajuns cel puțin un 600 - 700 toată distracția .

Numai bine !

Postat

da 600 mi-a luat . m-am inteles cu ea la 600 . i-am scazut 2 pcte pentru ca imi plac femeile mai plinute . ea are undeva la 55 maxim 60kg

• Like 1
Vizitator Tinderboy
Postat
1 minute ago, rodans said:

da 600 mi-a luat . m-am inteles cu ea la 600 . i-am scazut 2 pcte pentru ca imi plac femeile mai plinute . ea are undeva la 55 maxim 60kg

Mai ales că este prima , foarte buna  recenzia , ai elucidat un mister și tine-o tot așa !

salute' 

de la Severin .

Postat

normal fata ia 400 per deplasare . dar m-am inteles cu ea la 600 pentru 2 ore

Vizitator Tinderboy
Postat
8 minutes ago, rodans said:

normal fata ia 400 per deplasare . dar m-am inteles cu ea la 600 pentru 2 ore

Asa este la deplasari te rup insa ti-a facut super pachet mai ales cu finalizare faciala care si aia  tot timpul este extra .

Postat
Acum 2 ore, rodans a spus:

stii care-i culmea ? am luat-o aseara la casa alex si ceva nu se pupa

Nu i pentru mine frate la corp arata ok dar arat nimic special.... Doar corp.. Și mie unu mi se pare mai drăguță în poze decât în realitate😂nu-s peste deci încetați cu dastea ca ma supar 😂

Vizitator Tinderboy
Postat
On 7/26/2022 at 4:26 AM, Futaku25CM said:

Vizitat.. 

Halat 100/250 ora

Servici oral normal 69 diferite poziți etc... 

Note 

Oral 4/5  un oral Try Hard combinat cu laba😂

Normal 5/6 nimic special.... 😊

P. S Este mult mai drăguță în poze decât în realitate 

Pozele 100% reale dar este mai traguta în poze... P. S Cur mișto Sâni misto

Dar cam atât 

Eu unu zic pass păcat de curu ala.... 😂

P. S ultima recenzie... Nu mai las recenzii deoarece tg-jiu orcum e un oraș mort😂 Numai bine 

Salut domnul @Futaku25CM,

am avut impresia că secțiunea de pe  Mh e varză însă observ că nici voi nu stați mai roze...🤔

Nu înteg ce se întâmplă și de ce nu se mai fac recenzii sau macar sa fie activitate pe aceste secțiuni .

Fetele Bune și Deștepte care se promovează pe forum (unele nici măcar nu au avut nevoie de anunț pe publi24 , vezi Antonia de la Oradea la prima vizita anul trecut la Mh, și-a luat clienții Doar de aici !!) normal că acestea arunca periodic și dinainte  cate un ochi pe secțiunea țintită și dacă vede morții cu morți și cum se scorojesc pereții de plictiseala , o Postare (nu zic recenzie) din an în  Paști ,.....atunci.....

CUM  Dracu sa mai vina într-un astfel de Oraș Mort cu Morții  ?!? 😉

Are logica ce spun măi băieți     ?!?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.