Sari la conținut

Florina

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat
Acum 3 ore, FloBog87 a spus:

Stimată domni… 

eu cred că mâine o sa dăm mâna reciproc,vreau sa te cunosc. 🥱

Să nu mă dezamăgești! Vreau să te cunosc neaparat,sunt atras de expoziția ta de tablouri înfățișate aici

Acum vrei ?

• Like 1
Postat
3 minutes ago, DanielaDany said:

Acum vrei ?

ma primesti daca am baut putin mai mult? Nu cred ca o sa`l trezesti pe micutzul, maxim un masaj iese :D

• Minus 1
Postat
Acum 4 minute, rebrec a spus:

ma primesti daca am baut putin mai mult? Nu cred ca o sa`l trezesti pe micutzul, maxim un masaj iese :D

Când dorești?

• Like 1
Postat
Just now, DanielaDany said:

Când dorești?

voiam acuma dar mi-e lene sa ma mai ridic din pat, ... maine inainte de untold al tau sunt :)))

• Minus 1
Postat
7 hours ago, DanielaDany said:

Toată lumea la festivalul?🐣

Dada, e pizda moca acolo :))))) doar ca iesi mai scump cu alcool si alte cele 😁

• Minus 1
Vizitator alex283
Reputație: 0
Postat

Buna tuturor!

Am vizitat titulara topicului zilele trecute, atras fiind de pozele de pe forum, insa pot sa afirm cu tarie ca am avut o experienta mediocra spre slab.

Programarea pe whasapp, locatia Viva City, fata frumusica destul de inalta in jur 175, slim, bruneta, draguta la chip, cu sanii superbi, insa ce folos toate astea  daca serviciile sunt slabe si este pusa pe fast fuck.

Face totul protejat, oralul este la repezeala, te intreaba de mai multe ori "ce pozitie vrei la normal" adica te grabeste, nota 6 cu indulgenta.

Trecem la NP unde aflu ca "eu niciodata nu stau deasupra" " poti sa alegi doggy sau misionar", am pus-o misionar si am dat in ea pana am finalizat, fara niciun efort din partea ei.

Ca sa va formati o imagine si voi desprea ea, locul actiunii nu a fost in dormitor si pe canapeaua trasa din living...

Nu as trece-o neaparat in categoria "de evitat" ci mai mult la cele "de nefrecventat" pana cand isi reconsidera atitudinea si se la lasa de apucaturile de fast fuck.

"Cadoul" de 200 lei, evident ca nu ii merita, pentru ceea ce ofera la acest moment si 100 lei/finalizare ar fi prea mult.

De revenit? Categric NU, pana cand nu isi schimba atitudinea, deoarece eu cu toate cele aratate mai inainte consider ca fata are potential si ar putea sa ajunga de top, bineinteles cu atitudinea corespunzatoare.

Sper sa va fie de folos. Pule sculate domnilor!

• Oras:Transilvania...
Postat
Acum 2 ore, alex283 a spus:

Buna tuturor!

Am vizitat titulara topicului zilele trecute, atras fiind de pozele de pe forum, insa pot sa afirm cu tarie ca am avut o experienta mediocra spre slab.

Programarea pe whasapp, locatia Viva City, fata frumusica destul de inalta in jur 175, slim, bruneta, draguta la chip, cu sanii superbi, insa ce folos toate astea  daca serviciile sunt slabe si este pusa pe fast fuck.

Face totul protejat, oralul este la repezeala, te intreaba de mai multe ori "ce pozitie vrei la normal" adica te grabeste, nota 6 cu indulgenta.

Trecem la NP unde aflu ca "eu niciodata nu stau deasupra" " poti sa alegi doggy sau misionar", am pus-o misionar si am dat in ea pana am finalizat, fara niciun efort din partea ei.

Ca sa va formati o imagine si voi desprea ea, locul actiunii nu a fost in dormitor si pe canapeaua trasa din living...

Nu as trece-o neaparat in categoria "de evitat" ci mai mult la cele "de nefrecventat" pana cand isi reconsidera atitudinea si se la lasa de apucaturile de fast fuck.

"Cadoul" de 200 lei, evident ca nu ii merita, pentru ceea ce ofera la acest moment si 100 lei/finalizare ar fi prea mult.

De revenit? Categric NU, pana cand nu isi schimba atitudinea, deoarece eu cu toate cele aratate mai inainte consider ca fata are potential si ar putea sa ajunga de top, bineinteles cu atitudinea corespunzatoare.

Sper sa va fie de folos. Pule sculate domnilor!

Poza de mai sus reflecta realitatea!

• Oras:Suceava
Postat

Îți promisesem când am plecat de la tine că vin să mă revanșez. La Bacău. Răspunsul a fost că te muți pe Galați. Eu că vin 2 ore și jumătate. Și ai venit cu oferta de a rămâne la tine după ultimul client. Aici, pe Bacău, mai e valabilă oferta?

• Confuz 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 2 ore, alex283 a spus:

...

...

Doua proverbe din înțelepciunea populara romaneasca:

#1: "Lupul își schimba parul dar năravul ba!";

#2: "Năravul din fire n-are lecuire!".

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
47 minutes ago, Nicky71 said:

Îți promisesem când am plecat de la tine că vin să mă revanșez. La Bacău. Răspunsul a fost că te muți pe Galați. Eu că vin 2 ore și jumătate. Și ai venit cu oferta de a rămâne la tine după ultimul client. Aici, pe Bacău, mai e valabilă oferta?

Scuzeee!!! Am postat pe pagina greșită! Îmi pare rău!

Postat
Acum 56 minute, DanielaDany a spus:

Neața buna😀

Neața buna! 😛

Postat
Acum 22 minute, crustymcfuck a spus:

Da' mai stați mult?😅

Mai stau , dar am rămas singură 

• Like 1
Postat
La 10.08.2022 la 16:33, crustymcfuck a spus:

Da' mai stați mult?😅

Mai stau , dar am rămas singură 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...