pacurar Reputație: 1 Postat Iulie 24, 2022 Oras:zalau Oras:zalau Postat Iulie 24, 2022 Ceva detalii despre domnița aveți domnilor?
orto2022 Reputație: 249 Postat Iulie 24, 2022 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iulie 24, 2022 Buna colegu , de mult este prezenta pe Deva cu oferta , DOAR PT DEPLASARI,nu retin sa fi deschis un coleg topic Sanatate 1
Addictedto69 Reputație: 80 Postat Iulie 25, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Iulie 25, 2022 Sub nici o forma nu recomand. O cunosc de aprox 1-2 ani când venea pe la niște clienți de ai mei care erau de multe ori și 2-3 și ii rezolva pe toți în maxim 1 ora. Alta data a venit cu unu și în 17 minute au și plecat și au avut și timp de câte o tigara😂😂😂.in última perioada este solicitata de mulți colorați dar daia de pe vârful dealului. În poze arata chiar bine și asa am luat și eu țeapă nevazand vreo poza cu fata. Când m-am trezit cu ea la cameră ma recunoscut și am zis hai totuși sa nu-mi fac probleme ca a avut o discuție cu unu ca nu a vrut sa o accepte. Sâni mici și lăsați, pusa pe fastfuck, oralul este ceva de genu la a cu capul în gura și nimic mai mult. Are niște unghii atât de lungi încât efectiv te zgârie cu ele. Mie mia murit de câteva ori când încercam NP de trebuia sa o mai pupe puțin sa se trezească. După nici 20-25 min a zis ca dacă nu termin în 2-3 min ea pleacă când eu am plătit-o pt 1h. Sincer o experienta mega nașpa care a fost înainte de a avea cont aici și sa fie verificata de cineva. Din motivul asta scriu : DE EVITAT 100% SCUZE dar m-am aprins deja numai gândindu-mă la experienta nasoala. Cel mai bine sincer dau o manuala când nu găsesc liber la cineva recenzat sau plec de la ea dacă nu-mi place în primele minute chiar dacă rămân cu banii dați. Spor la cât mai multe întâlniri reusite 1
Addictedto69 Reputație: 80 Postat Iulie 25, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Iulie 25, 2022 Plus ca vine cu pestele/iubitul ce o fi el după ea și sta în mașină. Nu a fost cazul să-l vad la fata niciodată pt ca oamenii poate au vrut sa nu-și facă probleme ca și în cazul meu. P. S Este și de a dreptul bădărana și cum vorbește.
orto2022 Reputație: 249 Postat Iulie 25, 2022 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iulie 25, 2022 Buna colegu mersi de inf , niste conoscuti de ai mei cautau niste carnita care se deplaseaza la motel hotel unde erau cazati, nici nu am avut curaj sa intreb pe cine , ce cred ca pe ea au chemat-o 1
nepotu47 Reputație: 21 Postat Iulie 25, 2022 Postat Iulie 25, 2022 Nu recomand. Tipa e roscata ce statea la Santuhalm si la DHS pana acum ceva timp. Oprisem o data acum mult timp sa ii cer nr. pe viitor, in lipsa de altceva sa o iau pe camera, nu pe acolo prin maracini😂 Tipa parca arata bine. Acum cateva luni, aducandu-mi aminte, am zis sa o sun sa vedem ce o fi. Imi zice ca e mai nou pe camera, zic numa bine. Nu mai retin cat a zis finalizarea, parca 200, cam mult, dar am zis hai fie. Locatia era prin spate la pizza grande pe undeva. Ajung acolo, cand sa se apuce de treaba, dupa ce ii platesc, imi zice ca ON e 50 lei extra, sa ii fac eu, inca 50 lei, finalizare orala iar extra, sau nu facea, nu mai retin exact. Totul era extra la ea in afara de futaiu normal😂 zic aia e hai sa vad ce iese, am mai decartat un pic, eu prost ca nu am intrebat de la inceput. La oral nu a fost chiar rau, a fost ok sa zic, la normal la fel, vreo 2 pozitii, nu a comentat, dar si implicare putina. A si raspuns la telefon de vreo 2 ori cat am stat acolo. La corp arata bine, doar ca are tatele lasate. Mirosuri suspecte nu am simtit. Are 2 numere de tel 0724973292 si 0728537218. Cand o sunasem nu imi raspunsese, imi daduse apel de pe celalalt nr. dupa vreo 5 minute. Daca nu cerea extra pe orice si avea pretul mai mic, poate era ok in lipsa de altceva, asa mai bine evit. 1 1
Addictedto69 Reputație: 80 Postat August 16, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 16, 2022 Duminica am fost la un la o pensiune/cabana pe lângă Călan și cineva din grup a chemat-o (fără sa știu pe cine cheamă) de la Deva. A cerut vreo 250-300 pt 30 min de pers ceva de genul si venise pt 3 pers ca pt una o pers nu venea. Când a ajuns a cerut sa iasă după ea ca să fie sigura. Când am văzut-o am și zis : stai sa vezi scandal știind standardele băiatului. A pus-o sa facă stânga împrejur și sa plece. A făcut ceva figuri dar fără scandal ca a văzut ca nu are cu cine sa se joace. Pestele/ prietenul nu a apucat sa facă 10 metri cu mașina ca a trebuit s-o ducă înapoi de unde au venit😂😂😂😂. Eu m-am amuzat copios. Voi aveți grija ca pozele sunt doar de la spate și nu poți spune ca arat chiar rău... Dar dinții cariați și spartă în gura lasă de dorit(lăsând la o parte sânii destul de lăsați).
orto2022 Reputație: 249 Postat August 16, 2022 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 16, 2022 Buna colegu pestele /prietenul , are cumva o masina gri break 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum