Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Pisicuts te mai rog o singura data ceva si gata!!iti multumesc ca ai fost prompt si de fiecare data m-ai ajutat când ți.am cerut asta!

Te rog sa mi stergi si mie contul...nu reușesc sa mi.l sterg deoarece nu am un laptop la îndemână, scriu de pe telefon si nu reușesc singura!!iti multumesc anticipat!!!o zi buna!!

• Like 1
  • Oras:root
  • Oras:root
Postat

Pisicuts te mai rog o singura data ceva si gata!!iti multumesc ca ai fost prompt si de fiecare data m-ai ajutat când ți.am cerut asta!

Te rog sa mi stergi si mie contul...nu reușesc sa mi.l sterg deoarece nu am un laptop la îndemână, scriu de pe telefon si nu reușesc singura!!iti multumesc anticipat!!!o zi buna!!

Ai rabdare draga. Inca mai sterge cafeaua din server. Ho....

Postat

Buna din nou!!!chiar nu-mi asculta si mie nimeni rugile??Pisicuts, te rog, stergi-mi si mie acest 'cont'ca nu știu sa-l sterg de pe telefon!!!In acest moment chiar nu vreau sa mai am acces la forum si nu vreau sa ma apuce vreo nebunie sa încep sa vorbesc mai mult decât trebuie!!!nu vreau sa ajung in postura de paracioasa si așa cum mulți știți ca ma ia gura pe dinainte, prefer sa nu am cum sa fac asta in caz ca îmi vine!! So...te rog sa îmi stergi contul pt ca m-am saturat de unele zdrente si unii labagii de aici!!Consider ca nu ma ridic la nivelul acestor ambasadori ai adevărului suprem!!Multumesc anticipat!!

PS:va rog nu continuati discuția pt ca nu voi mai răspunde!!seara buna !!!!

Postat

Xeniuta mama daca Pisicul o sa iti stearga contul se va crea un precedent destul de periculos si probabil ca o sa fie obligat sa mai stearga cateva zeci de conturi. Daca ambasadorii adevarului (  :laugh2 ) te enerveaza atat de tare, te rog sa te descarci pe mine. E gratis cu toate ca Sorina ma invata ca orice descarcare costa.

Spune ce vrei, spune ca o am mica, ca fac fasolea naspha, ca ti-am tras teapa la intalnirile de marti, gasesti tu ce sa spui.

Postat

Atunci te rog, învață-ma tu cum sa îl sterg de pe telefon!!!!

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

rusoaico...da mie parola si ti-l sterg eu 

Trimite-o prin sms si in 2 minute nu mai ai cont.

Postat

Pe bune Oly??

Parola este:Îmi bag pula!!!!

Serios acum, cum sa-ți dau parola mea???

Postat

Schimba-ti la profil adresa de mail cu un invalida, adica pune una la intamplare.

Ok!!!o sa încerc!!!dar nu știam ca se poate si de pe telefon!!!

Postat

Mai fa-ti un cont....spui ca esti tot tu...si te baneaza pentru cont multiplu...este foarte simplu...

Postat

Gresit!  Pisicul o sa baneze doar un singur cont din cele doua. S-a modificat schimbarea de foarte mult timp.

GResit...o stiu "pe pielea mea":)))  Eu asa am facut si le-a banat pe ambele.

Acum mai putin de 1 luna, cred...de fapt...4 ianuarie

Postat

Sa-mi bag...asta n'o stiam. Posibil.

Gata, a reusit rusoaica.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...