MadalinAnton Reputație: 2 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 Cuplu cu foto si atitudine jalnica 0769184807 Tipul este un moldovean care posteaza anunturi prin care o promoveaza cu foto false . Nu arata deloc ca in pozele postate . Este o tipa plinuta si nu am facut decat sa-mi pierd timpul. Locatia lor este pe Fizicienilor 9. Aspect 4
owic Reputație: 830 Postat Iulie 26, 2022 Oras:outcall Oras:outcall Postat Iulie 26, 2022 https://www.antena3.ro/actualitate/cine-este-sotul-dianei-sosoaca-si-ce-avere-are-silvestru-sosoaca-622818.html
dan_dani Reputație: 11 Postat August 4, 2022 Postat August 4, 2022 La 26.07.2022 la 8:15, MadalinAnton a spus: Cuplu cu foto si atitudine jalnica 0769184807 Tipul este un moldovean care posteaza anunturi prin care o promoveaza cu foto false . Nu arata deloc ca in pozele postate . Este o tipa plinuta si nu am facut decat sa-mi pierd timpul. Locatia lor este pe Fizicienilor 9. Aspect 4 Ai fost la ei?
switcheranonim Reputație: 12 Postat August 23, 2022 Telefon: Switcher.anonim@yahoo.com Oras:Bucuresti Telefon: Switcher.anonim@yahoo.com Oras:Bucuresti Postat August 23, 2022 eu am fost la ei si nu este deloc asa. sunt foarte tari oamenii <3 chiar azi revin
crazyfox Reputație: 2 Postat August 23, 2022 Postat August 23, 2022 8 hours ago, switcheranonim said: eu am fost la ei si nu este deloc asa. sunt foarte tari oamenii ❤️ chiar azi revin Poți face o recenzie ok daca tot ai fost și te mai duci și astăzi. 😁
Membru Premium derwall Reputație: 701 Postat August 24, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat August 24, 2022 Unde au anunț ?🤗🤔 1
crazyfox Reputație: 2 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 2 hours ago, derwall said: Unde au anunț ?🤗🤔 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cuplu-casatorit-ptr-barbati/iee7dg2117f47gi51hi48e048d8ig19i.html
Diana-Dragos Reputație: 2 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 Bună tuturor! În mod normal nu postam aici și nici nu luam în serios ceea ce se scrie despre noi! Țin sa menționez ca noi nu trăim din asta,nu este un "business ",pur si simplu avem o relație deschisa si combinam utilul cu placutul, iar cei ce ne cunosc pot confirma asta! Nu am stat niciodată pe Fizicienilor,iar dacă o femeie cu o înălțime de 1,68cm și 59kg este o femeie plinuța,înseamnă că ar trebui sa mai slăbesc! 🤣🤣🤣 O zi buna tuturor! 1
sabinmeeee Reputație: 449 Postat Septembrie 4, 2022 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Septembrie 4, 2022 La 02.09.2022 la 16:32, Diana-Dragos a spus: Bună tuturor! În mod normal nu postam aici și nici nu luam în serios ceea ce se scrie despre noi! Țin sa menționez ca noi nu trăim din asta,nu este un "business ",pur si simplu avem o relație deschisa si combinam utilul cu placutul, iar cei ce ne cunosc pot confirma asta! Nu am stat niciodată pe Fizicienilor,iar dacă o femeie cu o înălțime de 1,68cm și 59kg este o femeie plinuța,înseamnă că ar trebui sa mai slăbesc! 🤣🤣🤣 O zi buna tuturor! Salutare și bine ați venit pe forum. Acum că tot ați postat acest coment, profit de ocazie și va rog sa postați ce servicii oferiți și care ar fi cadoul. In ce zonă aveți locația? Pupici 😘
Diana-Dragos Reputație: 2 Postat Septembrie 4, 2022 Postat Septembrie 4, 2022 Acum 8 ore, sabinmeeee a spus: Salutare și bine ați venit pe forum. Acum că tot ați postat acest coment, profit de ocazie și va rog sa postați ce servicii oferiți și care ar fi cadoul. In ce zonă aveți locația? Pupici 😘 Buna! Diana si Dragos,încântați! Suntem un cuplu deschis în ceea ce privește sexul,prețul este 400ron/h si ne place sa combinam utilul cu plăcutul!Sex oral,normal...dif poziții ,mici fantezii, dubla penetrare vaginala...dominare totala soft/hard,penetrare cu strap on ,detinem jucării...acceptam și bărbați bi! Sect 3, Nerva Traian 😘 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum