Vizitator Adela6969 Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 Buna numele meu este Adela am 21 de ani bruneta slim 50kg înaltime 160cm Serviciile mele sunt: SEX NORMAL PROTEJAT (niciodată neprotejat) ❤️ SEX ORAL PROTEJAT / NEPROTEJAT (in funcții de ❤️igiena) ❤️ MASAJ DE RELAXARE / EROTIC❤️ FRENCH KISS ❤️ MÂNGÂIERI / SĂRUTURI PE CORP ❤️ DUS ÎMPREUNĂ SAU ASISTAT ❤️ FINALIZARE CORPORALĂ ❤️ FINALIZARE ORALĂ ❤️ FINALIZARE FACIALĂ ❤️ FOOTJOB /URO❤️ HANDJOB ❤️ GFE (girlfriend experience) ❤️ CUNNILINGUS / ANNILINGUS (pasiv) ❤️ DIFERIT POZIȚII precum „69“❤️ Tarifele mele sunt: O finalizare (30 de min) - 150🔥 O oră / 2 finalizări (60 de min) - 300🔥
Membru Premium dandanut91 Reputație: 109 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iulie 26, 2022 Bun venit! Locatie in ce zona?
Vizitator Adela6969 Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 Acum 32 minute, dandanut91 a spus: Bun venit! Locatie in ce zona? Multumesc 😚 Bulevardul eroilor de la tisa nr 22
Blue.ice Reputație: 91 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 26, 2022 Nu a fost nimeni la domnișoară?
marcosm33 Reputație: 4 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 26, 2022 Are topic pe Cluj si cu bune si cu rele cum e vorba pe aici. Cautare cu numar de telefon si se gaseste topoc 1
pittysmen Reputație: 861 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 26, 2022 Finalizarea orala...e extra...deci....nu stiu ce sa spun...si recenzile nu sunt chiar bune....🤔 1 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 26, 2022 Hei ...Adela....bine ai venit. Hm ...am.citit meniul si topicul de.pe.Cluj ....mai ce bine ca circula informatia. 😉😉 Concluzia ...dus obligatoriu tu .nu clientul 😂😂😂 1
logann111 Reputație: 85 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 Acum 22 minute, povestitorul a spus: Hei ...Adela....bine ai venit. Hm ...am.citit meniul si topicul de.pe.Cluj ....mai ce bine ca circula informatia. 😉😉 Concluzia ...dus obligatoriu tu .nu clientul 😂😂😂 😂😂😂😂
qozmin Reputație: 22 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 4 hours ago, povestitorul said: Concluzia ...dus obligatoriu tu .nu clientul 😂😂😂 Degeaba ii atragi atentia @povestitorul, din cate se vede pe celalalt topic e clar ca fetei nu i pasa:))) Suntem in Romania, cu miros sau fara, merge si asa, 2-3 prosti tot apar sa dea de o chifla :)))) 3
tttpttt Reputație: 697 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 Daca citim comentariile de pe cluj vedem ca fata este sub-mediu spre mediu...acuma nu stiu cine se incumeta. Plus ca este de etnie (ceea ce nu este neaparat rau, ca alea is bune la pat) si este certata cu apa, nu suna bine combinatia.
Vizitator Adela6969 Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2022 Postat Iulie 27, 2022 Buna azi sunt disponibila pentru programării până la 00:00 va pup😘
TheRadagon Reputație: 70 Postat Iulie 27, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 27, 2022 11 hours ago, tttpttt said: Daca citim comentariile de pe cluj vedem ca fata este sub-mediu spre mediu...acuma nu stiu cine se incumeta. Plus ca este de etnie (ceea ce nu este neaparat rau, ca alea is bune la pat) si este certata cu apa, nu suna bine combinatia. Este chiar de evitat după ce am citit acolo, o japaneala de hurdughie 1
Vizitator Adela6969 Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2022 Postat Iulie 28, 2022 Buna azi sunt disponibila până la 00:00 💋
andrei003 Reputație: 938 Postat August 9, 2022 Postat August 9, 2022 Recent, am vizitat-o si eu, tentat de comentariile colegilor. Nu aveam asteptari foarte mari, insa m-am dus in special pentru oral. Oralul a fost unul... foarte diferit... A fost extrem de energic, doar ca, asa de energic fiind, p#la nu-i intre pe gat in jos iar ea doar se izbea cu capul/gatul in p#la. Ca sa va imaginati, era ca o ciocanitoare ce da cu capul in copac. N-am mai intalnit o tehnica asemanatore. I-am zis sa o lase mai moale, insa nu a schimbat nimic. Probabil avea o misiune.... Cand am vazut ca nu ne intelegem, i-am zis sa treaca deasupra. Deasupra, acelasi ritm. Parca avea doar viteza a 6-a... Sarea ca o capra si culmea, nu obosea. Am vazut ca nu rezonam, asa ca, am trecut pe la spate si am terminat. I-am zis ca uneori, cu mai putin efort si cu mai multa tehnica poti ajunge la rezultate neasteptate. Ea, probabil simtindu-se certata, mi-a spus ca unii clienti special pentru oralul ala vin la ea. Foarte tanara fiind, am sfatuit-o sa fie mai atenta la nevoile clientilor. Atat de tanara era, incat mai ca as fi zis ca e **spam editat**.... Oricum, o **spam editat** draguta. Note nu o sa dau pentru ca as fi foarte subiectiv. Eu as recomanda-o doar celor carora le plac tipele foarte tinere si sexul extrem de energic. De revizitat, poate as revizita-o peste ceve vreme, dupa ce mai acumuleaza experienta. 2
skyrocket Reputație: 248 Postat August 9, 2022 Postat August 9, 2022 Acum 23 minute, andrei003 a spus: Recent, am vizitat-o si eu, tentat de comentariile colegilor. Nu aveam asteptari foarte mari, insa m-am dus in special pentru oral. Oralul a fost unul... foarte diferit... A fost extrem de energic, doar ca, asa de energic fiind, p#la nu-i intre pe gat in jos iar ea doar se izbea cu capul/gatul in p#la. Ca sa va imaginati, era ca o ciocanitoare ce da cu capul in copac. N-am mai intalnit o tehnica asemanatore. I-am zis sa o lase mai moale, insa nu a schimbat nimic. Probabil avea o misiune.... Cand am vazut ca nu ne intelegem, i-am zis sa treaca deasupra. Deasupra, acelasi ritm. Parca avea doar viteza a 6-a... Sarea ca o capra si culmea, nu obosea. Am vazut ca nu rezonam, asa ca, am trecut pe la spate si am terminat. I-am zis ca uneori, cu mai putin efort si cu mai multa tehnica poti ajunge la rezultate neasteptate. Ea, probabil simtindu-se certata, mi-a spus ca unii clienti special pentru oralul ala vin la ea. Foarte tanara fiind, am sfatuit-o sa fie mai atenta la nevoile clientilor. Atat de tanara era, incat mai ca as fi zis ca e **spam editat**.... Oricum, o **spam editat** draguta. Note nu o sa dau pentru ca as fi foarte subiectiv. Eu as recomanda-o doar celor carora le plac tipele foarte tinere si sexul extrem de energic. De revizitat, poate as revizita-o peste ceve vreme, dupa ce mai acumuleaza experienta. Nu ti-ai dat seama ca rapid voia sa te stoarca de "energia lichida/cremoasa" ca sa te stoarca de fapt rapid de bani? :))
Vizitator Adela6969 Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2023 Postat Februarie 16, 2023 Buna dimineața dragilor de azi după masa o sa fiu disponibila la voi în oraș pt programări contactați-mă pe whatsapp și specificați ca sunteți din Timișoara va pup și va aștept 💋💋💋
Vizitator Adela6969 Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2023 Postat Februarie 16, 2023 Buna ziua dragilor eu am ajuns 💋 Locația e pe Calea torontalui va pup și va aștept 💋
Vizitator Adela6969 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2023 Postat Februarie 17, 2023 Buna dimineața dragilor azi sunt disponibila până la 23.00 va pup ❤💋
Vizitator Adela6969 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2023 Postat Februarie 17, 2023 Acum 4 minute, jokerradu a spus: Locație ? Strada brandusei vizavi de Lidl.
Vizitator Adela6969 Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2023 Postat Februarie 18, 2023 Buna dimineața dragilor azi sunt disponibila până la 00.30 va pup 💋
jokerradu Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2023 Postat Februarie 18, 2023 Buna, practici servii precum GFE, sex anal, dus asistat și sărutări ? multumesc
Vizitator Adela6969 Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2023 Postat Februarie 18, 2023 Acum 3 ore, jokerradu a spus: Buna, practici servii precum GFE, sex anal, dus asistat și sărutări ? multumesc Buna da anal nu fac!
Vizitator Adela6969 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2023 Postat Februarie 19, 2023 Buna dimineața dragilor azi sunt disponibila până la 23.00 va pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum