Sari la conținut

Rania noua la tine în oraș 😍 0759322114

Vizitator Adela6969

Postări Recomandate

Vizitator Adela6969
Reputație: 0
Postat

O seara frumoasa scumpi mei ❤💋

Snapchat-821323450-01.jpeg

Snapchat-879531992-01.jpeg

• cleopatra01 a schimbat titlul în Rania noua la tine în oraș 😍 0759322114
  • Oras:Timișoara
Postat

Buna... Brunetico lasand deoparte faptul ca esti de etnie... Ceea ce nu conteaza.... Ai îmbunătățit tipu de abordare? Tot citesc recenzii pe mai multe orase unde ti se reproseaza fast fuck-ul precum si atitudinea ta!!! 

As fii curios de o vizita... Chiar in prima zi cand ai zis ca ajungi am făcut o prg si dupa ce am citit am zis pas! 

Vizitator Adela6969
Postat
Acum 19 minute, copilul2016 a spus:

Buna... Brunetico lasand deoparte faptul ca esti de etnie... Ceea ce nu conteaza.... Ai îmbunătățit tipu de abordare? Tot citesc recenzii pe mai multe orase unde ti se reproseaza fast fuck-ul precum si atitudinea ta!!! 

As fii curios de o vizita... Chiar in prima zi cand ai zis ca ajungi am făcut o prg si dupa ce am citit am zis pas! 

Buna,părerea mea este ca ar trebui sa te convingi singur de felul cum te  abordez.. 

Atitudinea mea este diferita în funcție de cine intimpn..(Nu pot fi pe placul fiecăruia)

Eu totuși cred ca nu ar trebui sa te lași influențat de recenziile negative!

Vizitator Adela6969
Postat

Buna dimineața dragilor azi sunt disponibila până la 23.00 va pup ❤💋

Snapchat-2117608685-01.jpeg

Vizitator Adela6969
Postat

Bună dimineața dragilor de azi după masa o sa fiu disponibila la voi în oraș va aștept cu drag❤💋 pentru programări contactați-mă pe whatsapp și specificații ca sunteți din Timișoara va pup ❤💋

Snapchat-707072228-01.jpeg

Snapchat-1769726220-01.jpeg

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat
Acum 4 ore, Adela6969 a spus:

Bună dimineața dragilor de azi după masa o sa fiu disponibila la voi în oraș va aștept cu drag❤💋 pentru programări contactați-mă pe whatsapp și specificații ca sunteți din Timișoara va pup ❤💋

Snapchat-707072228-01.jpeg

Snapchat-1769726220-01.jpeg

Buna Adela,cum lucrezi?

Vizitator Adela6969
Postat

Buna dragilor eu am ajuns locația e pe brandusei 16 va pup 💋

Snapchat-936652014-01.jpeg

Vizitator Adela6969
Postat

Bună dimineața dragi mei azi sunt disponibilă pana 23.00 va pup ❤💋

Snapchat-1588010317-01.jpeg

Vizitator Adela6969
Postat

💋

Snapchat-1687200151-01.jpeg

Vizitator Adela6969
Postat

Bună dimineața dragilor azi sunt disponibila pana la 00.00 va pup ❤💋

Snapchat-508478308-01.jpeg

Vizitator Adela6969
Postat

Buna dragilor țin sa va anunț ca doar azi și maine o sa mai fiu disponibila la voi în oraș va pup și va aștept 💋

• Telefon: 0759322114
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragii meii vreau să vă fac o mică vizită 😘

începând de luni 🤗🥰

🤍 Servicii :

❤️-Sex oral pro/nep in functie de igienă

❤️-Sex normal doar protejat

❤️-Sex intre sani/finalizare

❤️-CIM, COM, Deep ,69, Blowjob in funcție de igiena , foothjob sau handjob :)

🤡-150 finalizarea(30de min)

🤡-300 doua finalizări (60 de min). 

Pt programări mesaj pe whatsap dar va rog specificați orașul din care îmi scrieți 🤗🥰 

Revin in data ce ajung sa îmi confirm prezenta !❤️

Va doresc o zii frumoasă incontinuare Pupicii🥰

IMG_5424.jpeg

IMG_5377.jpeg

IMG_5453.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
Reputație: 1858
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar
Postat

Topic Arad

Dinte, pauză, dinte, pauză................

🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Membru Premium
Reputație: 4313
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, unsuflet a spus:

Topic Oradea.

Acum 2 ore, unsuflet a spus:

Topic Cluj

Topicul de pe Sibiu:

Pitești:

• Membru Premium
Reputație: 4313
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

@cleopatra01 Va rog sa comasați si acest topic conform regulamentului. Multumesc.

Timisoara Rebranding:

Postat
Acum 17 ore, unsuflet a spus:

Topic Arad

Dinte, pauză, dinte, pauză................

🤣🤣🤣

Era dinte lipsa , gaura pauza 🤣

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragii meii🥰

Eu am ajuns😘

Ma găsiți disponibilă de la 13🤗😘

Pentru programări vă aștept pe Whatsap ❤️

dar vă rog specificați din ce oraș îmi scrieți🥰 

Va pup dulce și zi frumoasă în continuare să aveți🥰

IMG_5469.jpeg

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

:yummy

IMG_5430.jpeg

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragii meii🥰

Mai am câteva locuri libere până la 23:30😍

Va aștept pe Whatsap pt programări 🥰😘

Va pup 🥰😘🤗

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
11 hours ago, Raniaaaaaaaa said:

Bună dragii meii🥰

Eu am ajuns😘

Ma găsiți disponibilă de la 13🤗😘

Pentru programări vă aștept pe Whatsap ❤️

dar vă rog specificați din ce oraș îmi scrieți🥰 

Va pup dulce și zi frumoasă în continuare să aveți🥰

IMG_5469.jpeg

In ce zona ai locatia?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața scumpi meii🥰

Ma găsiți disponibilă pt programări 🥰

Ultima zii!!❤️🥰

Va pup dulce🥰

IMG_5355.jpeg

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 12 ore, Nimfo_Fan a spus:

In ce zona ai locatia?

Circumvalațiunii nr 21🤗

• Like 1

Reputație: 3983
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

Dacă Nu mă ruga frumos fata să las o recenzie, n-aș fi făcut-o. Dar milos fiind de felul meu, m-am gândit să-i fac pe plac 😇

Am schimbat 3-4 mesaje pe oaȚap și într-o oră am convenit să ne vedem. Nota 10(zece!) là capitolul ăsta. Fix 4 mesaje am schimbat cu fata, le-am numărat acuma. N-ai nevoie de mai multe pt o programare!

Locația este pe Circumvalațiunii la I-uri, locuri de parcare găsești gârlă dacă ești dispus să mergi 3 minute pe jos. Dacă vrei să parchezi în fața/spatele scării....E uMpicuț mai complicat.

Primul impediment este că fata Nu știe cu exactitate nr apartamentului în care șade, deci la interfon Suni la cu totul alt Nr... număr la care(o fi bine sau o fi rău...)nu răspunde nimeni. Noroc că se găsesc vecini binevoitori și-ți deschid ei. După ce ajungi pe palierul cu pricina, cauți là ghici... N-ai de unde ști în spatele cărei uși se află fata. Dar dacă trimiți (încă!) un mesaj, noroc că am mesaje fără număr pă oaȚap, fata are suflet mărinimos și deschide ușa ca un bun creștin 😇 Chiar și la necunoscuți. Nu té lasă să bântui de nebun pe scara blocului 

N-am reținut numele cu care s-a prezentat, o fi fost Rania....o fi fost Adela... Am să-i zic Casandra. Mie îmi place numele Casandra 🥰

Casandra era echipată (clasic...) în bikini și sutien. Negru este culoarea ei preferată, o prinde bine, se asortează cu părul ei lung prins în coadă, neîmpletit. Îți oferă dacă dorești prosop pt duș, dar în cazul de față, am fost nevoit să refuz(și mie Chiar îmi place să scald în vizitele mele là fătuci drăgăstoase), motivul fiind acela că vana cu pricina tinde spre un ruginiu mai pronunțat decât lanțul de là bicicleta lu' tataie. Ne-am desțolit și ne-am așezat pe patul cel Mare din cameră, Nu înainte de a achita onorariul aferent de 150 Ron, banii înainte, Nu după.

Casandra a început un oral care părea a fi promițător...are un joc de limbă tare incitant. Și are căldura aia specifică.... știți voi, cel puțin unii dintre voi sunt ferm convins că știți. Senzația însă Nu este de lungă durată, deoarece Casandra își pierde repejor concentrarea... și pare ușurel nedumerită de ce se petrece "Da' de ce crește Tot mai mare?!" I-am zis că datorită lucrurilor bune pe care le face...dar eu nu prezint încredere și Nu părea să se încreadă în vorbele mele...

Am încercat să o readuc în prezent dar Cassandra este o fătucă care se gândește la viitor! Té întreabă dacă ai cont pă forumul ăsta minunat și dacă nu îi lași o recenzie...cum ziceam, ne gândim la lucruri în viitor, NU carpe diem 🥲

Cu jumătate de gură, i-am zis că aș vrea să facem dragoste, dar Casandra a zis că ea nu vrea. Eu întotdeauna respect femeile și deciziile lor, n-am insistat asupra acestui gând și m-am resemnat. Ar trebui să îi urmez exemplu și să procedez și eu la fel la locul de muncă. Când primesc vreo sarcină să zic "bă, Nu vreau să fac" că doar ce se poate întâmpla? 

Am mai avut (mici) rugăminți... să se concentreze là bile. S-a concentrat. Să renunțe la mâini/mână. A renunțat. Să aprofundeze situația. A trecut de cap... Să caște gura și să scoată limba. A scos limba la mine... Meritam!

N-aș mai avea multe alte lucruri de spus. Mă restricționează regulamentul... și n-aș vrea s-o deranjez(Și) pe stimabila doamnă Cleopatra 😇 Tariful Nu se discută, se achită. În alte circumstanțe Poate aș fi spus că este Total nejustificat, dar Nu pot face așa ceva. Efectiv n-am cum să zic că Nu se merită dacă regulamentul specifică Clar că n-ai voie să faci așa ceva!!

Aaaaa, să nu uit! Casandra este dezamăgită de stilul arhitectural al clădirilor din frumosul nostru oraș de pe malul Begăi. Nici n-am știut ce să zic... mi-a zis tot ea să Nu uit să las o recenzie! I-am zis că nu văd rostul din moment ce își anunțase dejá plecarea, fiind ultima zi, dar a ținut să precizeze că iegzistă posibilitatea să revină! Și că data viitoare o să fie mai bine!! N-a precizat pentru care din noi 2 o să fie mai bine pe viitor.... Dar probabil se pricepe ea mai mult mai bine decât mine là ghicit viitorul. 

Am scris Prea mult pentru o întâlnire de câteva minute.... mi-a luat mult mai mult să aștern în cuvinte cele petrecute efectiv. Sper să fie cu folos pentru cât mai multe persoane. 

Baftă și numai bine (aproape) tuturor!!

• Like 6
  • Mersi 2
  • Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...