Sari la conținut

0773783491 Alexia servicii totale. Știe cineva ceva?

Vizitator SilverBlast

Postări Recomandate

Vizitator SilverBlast
Reputație: 0

Salut, acum maxim o săptămână era o fată cu acest anunț. A fost cineva la ea? Aș fi vrut sa o vizitez dar nu am apucat, iar fetița a dispărut. Dacă știe cineva pe unde activează sau chiar o recenzie daca merita vizitata. Mulțumesc!

Link spre comentariu
Vizitator SilverBlast
Reputație: 0

Nu știu, mă gândeam că poate o recunoaște cineva după telefon. Aveam numărul salvat sa sun săptămâna asta, dar nu mai e nici anunțul și telefonul e închis.

Link spre comentariu

am fost la ea cand a fost la Timisoara

am ramas surprins cum o fata asa frumoasa poate sa ofere servicii neprotejat (toate)

n-am ajuns usor la ea pentru ca nu respecta programarile, m-a tot amanat aproape o ora in total cu tot felul de pretexte, trebuia sa renunt

arata foarte bine, pozele sunt reale insa nu as mai merge la ea nici sa ma plateasca

luasem o ora, si primul numar l-am facut cu prezervativ, si apoi, mi-a zis ca nu mai are prezervative si pt 100 lei in plus putem face si normal neprotejat. si pt inca 100 si anal neprotejat

am ramas socat, i-am cerut baii inapoi de la a doua finalizare dar nu i-am primit

am plecat asa

prima finalizare a fost slaba, ori nu stie sa faca sex, ori a incercat sa ma descurajeze

m-am simtit tzepuit per ansamblu, desi eu m-am purtat foarte ok cu ea

• Mersi 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
On 7/26/2022 at 7:50 PM, Guest SilverBlast said:

Salut, acum maxim o săptămână era o fată cu acest anunț. A fost cineva la ea? Aș fi vrut sa o vizitez dar nu am apucat, iar fetița a dispărut. Dacă știe cineva pe unde activează sau chiar o recenzie daca merita vizitata. Mulțumesc!

am gasit o si eu.stiu de unde e.cine e.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...