Vizitator SilverBlast Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 Salut, acum maxim o săptămână era o fată cu acest anunț. A fost cineva la ea? Aș fi vrut sa o vizitez dar nu am apucat, iar fetița a dispărut. Dacă știe cineva pe unde activează sau chiar o recenzie daca merita vizitata. Mulțumesc! Link spre comentariu
Terent Reputație: 452 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iulie 26, 2022 Pe bune și noi cum vrei să ghicim 🤔🤔🤔🤔🙄🙄🙄 Link spre comentariu
Vizitator SilverBlast Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 Nu știu, mă gândeam că poate o recunoaște cineva după telefon. Aveam numărul salvat sa sun săptămâna asta, dar nu mai e nici anunțul și telefonul e închis. Link spre comentariu
cascavaI Reputație: 84 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 am fost la ea cand a fost la Timisoara am ramas surprins cum o fata asa frumoasa poate sa ofere servicii neprotejat (toate) n-am ajuns usor la ea pentru ca nu respecta programarile, m-a tot amanat aproape o ora in total cu tot felul de pretexte, trebuia sa renunt arata foarte bine, pozele sunt reale insa nu as mai merge la ea nici sa ma plateasca luasem o ora, si primul numar l-am facut cu prezervativ, si apoi, mi-a zis ca nu mai are prezervative si pt 100 lei in plus putem face si normal neprotejat. si pt inca 100 si anal neprotejat am ramas socat, i-am cerut baii inapoi de la a doua finalizare dar nu i-am primit am plecat asa prima finalizare a fost slaba, ori nu stie sa faca sex, ori a incercat sa ma descurajeze m-am simtit tzepuit per ansamblu, desi eu m-am purtat foarte ok cu ea 3 1 Link spre comentariu
mindphluxx Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 On 7/26/2022 at 7:50 PM, Guest SilverBlast said: Salut, acum maxim o săptămână era o fată cu acest anunț. A fost cineva la ea? Aș fi vrut sa o vizitez dar nu am apucat, iar fetița a dispărut. Dacă știe cineva pe unde activează sau chiar o recenzie daca merita vizitata. Mulțumesc! am gasit o si eu.stiu de unde e.cine e. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum