Sari la conținut

.

Vizitator

Postări Recomandate

• Vizitator a schimbat titlul în ❤️ Bianca 0754626238 🔥 Anal🔥
Vizitator Iuliuscezar9
Reputație: 0
Postat

Salutare! Stârnit de curiozitate am decis sa ii fac o vizita programare ușoară pri whattsap cu confirmarea prealabila cu o ora înainte. Fata frumușică  foc zici ca e adolescenta, locație ok îngrijită, servicii super. Recomand cu încredere. Merita  vizitată. Profitați cât mai este la Suceava. 

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat

Dacă tot a revenit, am revizitat-o, până acum ne-am văzut în trei orașe diferite. 😛 

Are un mare defect, nu face FK căci altfel ar fi luat notă mare la GFE. Cine e curios, poate citi recenzii pe alte orașe, fata e lăudată peste tot unde a fost și pe bună dreptate. 

Locația actuală pe lângă Kaufland, pe unde a mai stat și Acular69... Pentru doritori, pot să-și facă un cadou frumos dacă o vizitează. 

Nu scriu recenzie căci i-am făcut în Oradea la vizita de astă vară. 

Nu e singură, are și un cățel cu ea, notez asta dacă e cumva cineva alergic. 

• Like 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Oras:Fălticeni
  • Oras:Fălticeni
Postat
Acum 26 minute, Bianca101 a spus:

Dragilor,am rezolvat cu locația, voi fi disponibilă până vineri seara!!😘

Puteți face programări pentru mâine, dacă doriți. Pupicei!🤗

🏠Aleea Jupiter nr 14 

Singura sau cu colega?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.