Vizitator Iuliuscezar9 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Salutare! Stârnit de curiozitate am decis sa ii fac o vizita programare ușoară pri whattsap cu confirmarea prealabila cu o ora înainte. Fata frumușică foc zici ca e adolescenta, locație ok îngrijită, servicii super. Recomand cu încredere. Merita vizitată. Profitați cât mai este la Suceava.
adrian.vale Reputație: 31 Postat Februarie 21, 2023 Oras:suceava Oras:suceava Postat Februarie 21, 2023 Buna Bianca, cane te intorc i la noi?
Membru Premium Criticul Reputație: 9644 Postat Noiembrie 28, 2024 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Noiembrie 28, 2024 Dacă tot a revenit, am revizitat-o, până acum ne-am văzut în trei orașe diferite. 😛 Are un mare defect, nu face FK căci altfel ar fi luat notă mare la GFE. Cine e curios, poate citi recenzii pe alte orașe, fata e lăudată peste tot unde a fost și pe bună dreptate. Locația actuală pe lângă Kaufland, pe unde a mai stat și Acular69... Pentru doritori, pot să-și facă un cadou frumos dacă o vizitează. Nu scriu recenzie căci i-am făcut în Oradea la vizita de astă vară. Nu e singură, are și un cățel cu ea, notez asta dacă e cumva cineva alergic. 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
sly57 Reputație: 1 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:Fălticeni Oras:Fălticeni Postat Decembrie 17, 2024 Acum 26 minute, Bianca101 a spus: Dragilor,am rezolvat cu locația, voi fi disponibilă până vineri seara!!😘 Puteți face programări pentru mâine, dacă doriți. Pupicei!🤗 🏠Aleea Jupiter nr 14 Singura sau cu colega?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum