Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4 Postat Iulie 4 Bună din nou vă anunț ca de mâine voi avea colega a mai fost cu mine
bro_916 Reputație: 22 Postat Iulie 4 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4 Cine este ?are și ea topic?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5 Postat Iulie 5 Acum 23 ore, bro_916 a spus: Cine este ?are și ea topic? Bună din păcate nu pentru detalii îmi puteți scrie pe whapp nu pot promova nu am voie
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5 Postat Iulie 5 Bună dragilor disponibilă de la 14:30 până la 19
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6 Postat Iulie 6 1 oră în urmă, 8888888 a spus: Buna . Unde ai locatia ? Bună pentru detalii îmi poți scrie pe whapp
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6 Postat Iulie 6 Dacă știți ca nu ajungeți eu chiar nu înțeleg dc vă programați măcar anunțați ca sunt persoane care chiar vor să vină și din cauza ca nu anunțați nu pot veni ceilalți
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10 Postat Iulie 10 Bună dragilor doresc să vă anunț ca voi mai fi în activitate 4 zile și mă voi retrage
stormul Reputație: 12 Postat Iulie 10 Oras:Unde apuc Oras:Unde apuc Postat Iulie 10 Oferi și apa plata pe căldurile astea ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10 Postat Iulie 10 Acum 2 ore, stormul a spus: Oferi și apa plata pe căldurile astea ? Bună dragule din câte observ doar de glume te ții nustiu dc pui această întrebare ca nu își are rostul da ofer apă suc și duș poți face ca na doar este caniculă afară
stormul Reputație: 12 Postat Iulie 10 Oras:Unde apuc Oras:Unde apuc Postat Iulie 10 Bărbații daca întrebam chestiile astea pe watzap , ziceți "ce sunt întrebările astea",am avut o întâmplare neplăcută,drăguțo e lucru bun că oferi,ești in agenda și urmeaza și o vizita din partea mea 😁😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12 Postat Iulie 12 Doar astăzi și mâine voi mai fi în această activitate
Woody90 Reputație: 12 Postat Iulie 12 Oras:București Oras:București Postat Iulie 12 Acum 3 ore, Misha12 a spus: Doar astăzi și mâine voi mai fi în această activitate Te retragi definitiv??😱
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12 Postat Iulie 12 Acum 2 ore, Woody90 a spus: Te retragi definitiv??😱 Bună da mâine va fi ultima zi
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 13 Postat Iulie 13 Bună dragilor astăzi este ultima zi disponibilă de la 15 până la 20
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum