Sari la conținut

Cuplu transsexuala cu femeie 0720822259

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara, Alba Iulia
Postat

Bah shogorilor voi ați văzut ce e aici? Doamne.... a ieșit dracu pe lume. 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/cuplu-transexula-cu-femie-facem-intre-noi/hh63gh9g7g5i7g7idh2d86450fhd6e1d.html 🤣🤣🤣

A-și plăti numai sa ii vad cum se chinuie sa se futa. Incredibil..... eu nu cred ca e pe bune. A pus cineva anuntul la batjocură ....  Da și dacă e adevărat pe bune ma duc sa vad dacă exista astfel de arătări în realitate... și care au și curaj sa facă asa ceva. Eu cred ca sunt un grup de canibali și nu știu cum sa își atragă prada.

Postat
Acum 19 ore, crocodilul dvd a spus:

Bah shogorilor voi ați văzut ce e aici? Doamne.... a ieșit dracu pe lume. 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/cuplu-transexula-cu-femie-facem-intre-noi/hh63gh9g7g5i7g7idh2d86450fhd6e1d.html 🤣🤣🤣

A-și plăti numai sa ii vad cum se chinuie sa se futa. Incredibil..... eu nu cred ca e pe bune. A pus cineva anuntul la batjocură ....  Da și dacă e adevărat pe bune ma duc sa vad dacă exista astfel de arătări în realitate... și care au și curaj sa facă asa ceva. Eu cred ca sunt un grup de canibali și nu știu cum sa își atragă prada.

ba si eu as plati treaba asta, sa vad daca chiar exista:)) daca e pe bune, le-as da banii pt o finalizare gen, si as pleca urgent😁

• Like 1
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Buna colegii, sa stiu ca nu mai vad pizda in viata mea da la asa bidiganii nu m-as duce jur

• Like 1
Postat
La 10.08.2022 la 17:06, orto2022 a spus:

Buna colegii, sa stiu ca nu mai vad pizda in viata mea da la asa bidiganii nu m-as duce jur

Asa e shogore.... și eu când am văzut pozele am actualizat telefonul de frică.... Eu cred în continuare ca ăștia sunt canibalii de la Mediaș.

Postat

I-a uita în ce s-a deghizat lupul ca să prindă scufita

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-2-fete-blonda-matura-si-o-bruneta-ceva-diferit/hh63gh9g7g5i7g7idh2d86450fhd6e1d.html

Homalai noștri au schimbat macazul ca sa prindă fraieri acum sunt 2 doamne🤣🤣🤣. Bah ardă-va jarul de ce sunteți în stare doar doar vine unul sa îl schingiuiti  sa îl futeti în cur. Shogorilor grija mare... ca în loc de milfurile astea 2 din poze dați peste niște bulangii de prima clasa .... și la cum se prezintă situația plecați și fără bani și bătuți și fututi. 

Hai sa auzim de bine.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...