Sari la conținut

Theea rusoaica masaj erotic Titan 0734136974


Postări Recomandate

Reputație: 20

Dragalasilor, am o maaare rugaminte la voi. Daca va spun sa fiti la ora la care stabilim la Rasarit de Soare scara D pai sa fiti si voi acolo ca sa fim punctuali. Zilele trecute am intarziat multe programari pt ca voi ati asteptat la Lidl sa va spun sa urcati si ati mai intarziat minute bune ca sa gasiti scara. In felul acesta si eu am intarziat alte programari ceea ce nu este deloc frumos din partea mea. Va rog, la ora stabilita sa fiti in apropierea scarii, nu la Lidl!.

 

Multumesc tare mult! Pupici!!

  • Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 20

Ne invartim ne rasucim si pana la urma tor gasim😜🤪

Buna seara, dragalasilor! Pentru ca se aglomerase putin programul si aveam nevoie de spatiu si timp mai mult, de zilele viitoare  ma gasiti in alta locatie, tot in Complex dar la scara H. E exact cea vis a vis de D (unde erati obisnuiti).  Ne ocupam acum de mutari, permutari si aranjari astfel incat totul sa fie pe gustul vostru, intim si discret. 

Serviciile mele raman aceleasi ca si pana acum! Program zilnic dupa ora 14 00.

In prima parte a zilei de dimineata este colega mea Lorry , milf, o dulceata de fata matura si foarte draguta ( 0734134681) de la 9 00 la 14 00. 

Va pupic si va astept cu drag!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Salut                                                                    Am ajuns și eu vineri la domnișoara Theea. A fost o întâlnire extrem de plăcută. Am primit atata afecțiune și dragoste pe cât am oferit și eu. Cu siguranță aș vrea să o mai văd. 

  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Ceva poze reale si recente poti sa adaugi? A fost un prieten la tine si mi-a zis ca esti foarte drăguță dar nu arati ca in poze ci ai cateva kg in plus. Ca sa nu avem surprize nu ai vrea sa ne spui cam cate in plus sau sa actualizezi fotografiile cu unele recente sa stim daca te vizitam, sa nu facem drumul degeaba si apoi sa nu fii ca in pozele afisate?

Link spre comentariu
Reputație: 20

Buna din nou! 

De astazi ma gasiti intr-o noua locatie. Tot in Complex Rasarit de Soare la scara H. Este scara vis a vis de fosta locatie din D. 

Mai am disponibilitate astazi incepand cu ora 18 00 pana la 21 00. Pupici!

In prima parte a zilei in locatie incepand cu ora 9 00 este colega mea Lorry (are si ea topic in sectiunea de masaj erotic)

Pupicei!!

Link spre comentariu
  • Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234
  • Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234

Draga mea Theea, rusoaca si frumoasa, eu am fost la tine si sa stii ca nu am ramas. 

Si sa stii ca nu am ramas nu pt ca esti naspa sau ceva ci pt ca nu imi place sa fiu "mintit" pe fata. Chiar daca esti o femeie cu trasaturi frumoase pozele pe care le trimiti sunt probabil de cand erai o superba adolescenta si induci lumea in eroare. Esti draguta dar nu esti ca in poze chiar daca esti tot tu in poze dar mai demult. POATE VOI REVENI LA TINE candva daca incepi sa fii sincera sa ne arati poze cu tine de acum. Pentru ca acum nu esti slim si mistoaca precum arati in poze, esti mai degraba curvy girl ( finuta) si nu toata lumea accepta genul. Cel putin nu cand fac un drum si ma astept sa vad ceva la fata locului iar ajuns dau de cineva total diferit. 

In rest de draguta esti draguta, de amabila esti amabila, de frumoasa esti frumoasa dar not my type si in nici un caz mintind. Imi facusem alte asteptari. Daca vei slabi asa cum spui ca intentionezi poate ma intorc. Dar sa fie realitatea pozelor, nu poze pacalici.

Apropo: mi-ai bagat nr la black list dar sa stii ca nu eu sunt de black list. Am fost la colega ta Lorry si am avut parte de experienta vietii mele in masaj de pana acum. Scriind de pe alt nr ca pe unul l-ai trecut tu in agenda cumva ca nu m-a primit colega.

Succes!

 

  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Mai ,sa intelegeti ceva,eu vreau sa dezvolt o afacere pe parte de turism si clar ii fac o oferta inaripatei....randunica srl,marketing la nivel 5000,iti dai drumul inainte sa ajungi la prestatoare....bravo fata....

Link spre comentariu
Reputație: 114
  • Oras:cuca măcăii
  • Oras:cuca măcăii
6 hours ago, nickthedick said:

Mai ,sa intelegeti ceva,eu vreau sa dezvolt o afacere pe parte de turism si clar ii fac o oferta inaripatei....randunica srl,marketing la nivel 5000,iti dai drumul inainte sa ajungi la prestatoare....bravo fata....

rândunica, însă, când e vorba de ea mai folosește și poze actuale nu doar unele vechi de vreo 5 ani. Rândunica are poze la peleul gol cu moțu în vânt. Are altă clasă, nu o putem compara cu fătucile astea pe care le impresariază.

Link spre comentariu
Reputație: 196
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare.

am fost si eu la Theea. Intr-adevar pozele nu reflecta prezentul. Intre timp fata a mai pus niste kg. Eu am ramas. A fost ok masajul si finalizarea. Merita sa vii o data, sa vezi cum e. Nu stiu daca sa-ti faci si abonament.

O seara buna!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...