donhuan88 Reputație: 12 Postat August 9, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 9, 2022 Bună ziua. Caut și eu o domnișoară de distracție și multe altele Din Oradea dacă se poate ?
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat August 9, 2022 Postat August 9, 2022 Acum 7 minute, donhuan88 a spus: Bună ziua. Caut și eu o domnișoară de distracție și multe altele Din Oradea dacă se poate ? Depinde ce fel de distracție Daca vrei gratis , nu ai găsit forumul bine , contra cost îți pot recomanda câteva , care îs cu circuit închis doar pt distracții .
donhuan88 Reputație: 12 Postat August 9, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat August 9, 2022 Acum 1 minut, VIP-DON a spus: Depinde ce fel de distracție Daca vrei gratis , nu ai găsit forumul bine , contra cost îți pot recomanda câteva , care îs cu circuit închis doar pt distracții Mare mulțumire
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat August 9, 2022 Postat August 9, 2022 Acum 1 oră, donhuan88 a spus: Mare mulțumire De pe site probabil ar fi Sonia , eu o cunosc de-o viata . Încearcă să mergi de câteva ori pe la ea , și după propunei .... Nu îți merge p.m
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat August 9, 2022 Postat August 9, 2022 Dar ești tinerel , căutând așa ceva , le găsești pe siturile de socializare cate vrei , cluburi , ,etc , buzunarul sa te țină!
bmstefan Reputație: 16 Postat August 21, 2022 Postat August 21, 2022 La 09.08.2022 la 15:15, VIP-DON a spus: Depinde ce fel de distracție Daca vrei gratis , nu ai găsit forumul bine , contra cost îți pot recomanda câteva , care îs cu circuit închis doar pt distracții . As fi și eu interesat sunt in Căutare diar nu prea găsesc de pe publi nu sunt interesat mai putea ajuta și pe mine dacă te rog
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum