Sari la conținut

Caut fata de etnie sau nu dar mai inchisa la culoare

Postări Recomandate

Vizitator pacornel
Reputație: 0
Postat

@Deea_Andreea fata desteapta, frumoasa.........pune si fundu la bataie.........❤️

• Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
Postat

Este tiganca aia pe cosminului cu fund frumos dar fatza si dantura praf, statea mai demult in 7 noiembrie la strada. 

• Like 2
  • Oras:Targu-Mures
  • Oras:Targu-Mures
Postat
La 18.08.2022 la 11:16, prod123 a spus:

Este tiganca aia pe cosminului cu fund frumos dar fatza si dantura praf, statea mai demult in 7 noiembrie la strada. 

Care e treba cu str.Cosminului? E  o locatie acolo?

Pe cea de care spui tu cred ca am vazut-o prin zona aceea, e mai slabuta, inalta, fund frumos.Fața nu am prea vazut-o. Cum se poate contacta? As fii curios ce tarife are.

Postat

Pe Cosminului își face veacul Anamaria. Ea este o clienta foarte veche. Cu ea mai sunt 2 fete. Ultima data  când am vb cu Anamaria, acum vreo săptămână își avea locația acolo pe Cosminului cu încă 2. Una din ele era prin 7 noiembrie e de etnie și bruneta, cu paru tuns scurt, slim și cu dantura varza, iar cealalalta e prospături și e ok tipa.

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat
Acum 2 ore, solobanu a spus:

Pe Cosminului își face veacul Anamaria. Ea este o clienta foarte veche. Cu ea mai sunt 2 fete. Ultima data  când am vb cu Anamaria, acum vreo săptămână își avea locația acolo pe Cosminului cu încă 2. Una din ele era prin 7 noiembrie e de etnie și bruneta, cu paru tuns scurt, slim și cu dantura varza, iar cealalalta e prospături și e ok tipa.

pai da-ne mai multe detalii.. servicii, pret, nr de contact etc.. 

• Like 1

Postat
On 8/23/2022 at 3:32 PM, solobanu said:

Contact nu am cum sa îți dau. Doar dacă o găsești pe facebook după numele ei. Acolo ii poți scrie și te poți înțelege cu ea. La aceasta ora nu mai merita vizitata Anamaria.  E deja deformata și arata naspa rau. Doar cealalata merita.

Ce nume are pe fb?

sau la care dintre ele te referi cu facebookul?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...