Sari la conținut

❌INDISPONIBILA -Lorena 👑 queen of BJ 🫦0754773483

Postări Recomandate

Reputație: 1888
  • Telefon: 0754773483
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Disponibila

Hey constanteni, astazi locuri libere doar dupa 15:00 

🫦 Doar whatsapp🫦

36F30DA0-E289-456A-B2C2-140FABD0561F.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Liber la programari 🥳🥳🥳🥳

E69FCDD5-CACC-4794-8301-4469A87B898E.jpeg

• Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 1704
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila

Salut , Intr un final mi a răspuns la mesaj , și am băgat și o programare, mai devreme am ieșit de la ea ...nu pot sa spun că s a meritat pe deplin vizita ....mi l a învârtit pe Jerry la ON de ziceai că este elicea de la elicopter in gurița ei ...cu lins de sus până jos , băgat la falcă și se bătea singurica peste falcă ...făcea că dopul de la șampanie când îl scotea , cu Deep , cu atenție și mai jos , a progresat mult la ON mi a plăcut ...pus balonașul am chemat o deasupra și m a călărit bine .. țâțeleee balansau superb , molfăit puțin , "mi-am luat și puțină bătaie de la sânii ei peste față 🙈" ...schimbat in doggy priveliște frumoasă 🍑 activa și in doggy contre etc ...după am schimbat la marginea patului eu in picioare și sex intre sânii , a dat puțin gel sa alunece bine ..la un moment dat am întins mâna între picioarele ei la "sărbătoare " să mă joc puțin cu 🍓, in timp ce ea avea grija de Jerry sa îl frece intre sânii ...nu am mai rezistat și am explodat pe ei ...după munca depusa și eu și ea ..dar mai mult ea , mă pălise și foamea , așa că dacă tot eram in zona am oprit și MC sa fie treaba bună până la capăt ! 

Locație 10 , curat frumos , priveliște frumoasă la mare ...știe să își aleagă locațiile ! 

Baia : dotată cu tot ce trebuie 10 

On : 10 pe gustul meu strict 

Np: 9.50 bun și ăla , activa fata , nu sta stană de piatra 

Gfe : 9 , primitoare fara grabă , servit cu apa rece ( întrebat înainte daca o vreau la temperatura camerei sau rece ) i am zis direct rece , că eram eu prea încălzit când mi a deschis ușa 😁

Igiena : 10 , fără mirosuri suspecte , mirosea a crema , fresh 

Cadoul 300 🌹 bine investiți! 

De revenit : sigur că da , daca ne sincronizam la timp 

Succes ! 

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 8 ore, jerry84 a spus:

Salut , Intr un final mi a răspuns la mesaj , și am băgat și o programare, mai devreme am ieșit de la ea ...nu pot sa spun că s a meritat pe deplin vizita ....mi l a învârtit pe Jerry la ON de ziceai că este elicea de la elicopter in gurița ei ...cu lins de sus până jos , băgat la falcă și se bătea singurica peste falcă ...făcea că dopul de la șampanie când îl scotea , cu Deep , cu atenție și mai jos , a progresat mult la ON mi a plăcut ...pus balonașul am chemat o deasupra și m a călărit bine .. țâțeleee balansau superb , molfăit puțin , "mi-am luat și puțină bătaie de la sânii ei peste față 🙈" ...schimbat in doggy priveliște frumoasă 🍑 activa și in doggy contre etc ...după am schimbat la marginea patului eu in picioare și sex intre sânii , a dat puțin gel sa alunece bine ..la un moment dat am întins mâna între picioarele ei la "sărbătoare " să mă joc puțin cu 🍓, in timp ce ea avea grija de Jerry sa îl frece intre sânii ...nu am mai rezistat și am explodat pe ei ...după munca depusa și eu și ea ..dar mai mult ea , mă pălise și foamea , așa că dacă tot eram in zona am oprit și MC sa fie treaba bună până la capăt ! 

Locație 10 , curat frumos , priveliște frumoasă la mare ...știe să își aleagă locațiile ! 

Baia : dotată cu tot ce trebuie 10 

On : 10 pe gustul meu strict 

Np: 9.50 bun și ăla , activa fata , nu sta stană de piatra 

Gfe : 9 , primitoare fara grabă , servit cu apa rece ( întrebat înainte daca o vreau la temperatura camerei sau rece ) i am zis direct rece , că eram eu prea încălzit când mi a deschis ușa 😁

Igiena : 10 , fără mirosuri suspecte , mirosea a crema , fresh 

Cadoul 300 🌹 bine investiți! 

De revenit : sigur că da , daca ne sincronizam la timp 

Succes ! 

Mersi pt vizita dragule, sper sa ne revedem si alta data cu aceeasi voie buna ❤️ te pupic 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu raspund la apel/sms. 
🍒Doar Whatsapp🍒

IMG_2849.jpeg

• Like 1
  • Confuz 1
  • Inimioara 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Programari DOAR whatsapp

IMG_9924.jpeg

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Program 10:00-22:00

Programari doar pe whatsapp 

IMG_6157.jpeg

• Inimioara 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

🚫️INDISPONIBILA ASTAZI🚫

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Liber la programari

Va 💋💋💋

Link spre comentariu

Nu mai las recenzie ca deja am vreo 2 cred si alte reply-uri pe alte topice. Ar trebui sa-mi fi vazut cineva fața cand mi-am dat seama ca e aici din nou si apoi dupa ce-am iesit de la ea. E medicament, prea top. Serviciile ei n-au nevoie de note, e definitia extazului pentru mine. Asa femeie, mai rar.

Apropo locatia blana, mult mai accesibila/discreta, comparativ cu Mamaia-Nord.

Sa fii sanatoasa, te pup rau!

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 4 ore, stagey12 a spus:

Nu mai las recenzie ca deja am vreo 2 cred si alte reply-uri pe alte topice. Ar trebui sa-mi fi vazut cineva fața cand mi-am dat seama ca e aici din nou si apoi dupa ce-am iesit de la ea. E medicament, prea top. Serviciile ei n-au nevoie de note, e definitia extazului pentru mine. Asa femeie, mai rar.

Apropo locatia blana, mult mai accesibila/discreta, comparativ cu Mamaia-Nord.

Sa fii sanatoasa, te pup rau!

Si eu ma bucur ca te am vazut! Iti doresc numai bine, dragule! ❤️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

🍒Buna dimi.Ma gasiti in Cta pana vineri inclusiv🍒

🍓Program 10:00-22:00🍓

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hey dragilor astazi lucrez doar cu jumatati de ora, dar stati linistiti,cine ma cunoaste stie ca la mine 30 de min sunt 30 de min, nu 15 nu 20!

Va pupic💋

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Am si eu o problema si vreau sa o comunic aici. 
Eu sunt o fata mult prea finuta si cu bun simt dar vad ca voi nu aveti. Am anuntat de o groaza de ori aici pe site ca NU primesc cu varsta de 50+ iar voi nici nu tineti cont de regulile mele si ma trezesc direct cu voi la usa fara macar sa ma intrebati. DACA PANA ACUM AM FOST FATA FINUTA SI V AM PRIMIT MAI DE RUSINE MAI DE BUN SIMT, TIN SA VA ANUNT CA NUUUU VA MAI PRIMESC!!!!

Intelegeti va rog o data pt totdeauna ca nu am o conexiune buna cu voi, nuu imi place modul vostru de a va comporta!!!!

Multumesc

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 6 minute, Lorena_ a spus:

Am si eu o problema si vreau sa o comunic aici. 
Eu sunt o fata mult prea finuta si cu bun simt dar vad ca voi nu aveti. Am anuntat de o groaza de ori aici pe site ca NU primesc cu varsta de 50+ iar voi nici nu tineti cont de regulile mele si ma trezesc direct cu voi la usa fara macar sa ma intrebati. DACA PANA ACUM AM FOST FATA FINUTA SI V AM PRIMIT MAI DE RUSINE MAI DE BUN SIMT, TIN SA VA ANUNT CA NUUUU VA MAI PRIMESC!!!!

Intelegeti va rog o data pt totdeauna ca nu am o conexiune buna cu voi, nuu imi place modul vostru de a va comporta!!!!

Multumesc

acum 5 minute chiar ma gindeam  la tine,cum sa fac sa scap de 100 de euro care imi atirnau  incomod in sortul cu buzunare incomode , considerind ca mai bine ii pot oferi unei domnisoare cu labii crete decit sa imi scape din greseala pe jos, dar ,nah , daca o fi trecut mos gica militianul pe la tine si te-a suparat asa cum face el deobicei , o sa gasesc o alta domnisoara dispusa sa imi suporte  hoitul hodorogit si ars de arsita . te pupa tati ,succes la gigoloi tinerei .

• Haha 5
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, doru fotograful a spus:

acum 5 minute chiar ma gindeam  la tine,cum sa fac sa scap de 100 de euro care imi atirnau  incomod in sortul cu buzunare incomode , considerind ca mai bine ii pot oferi unei domnisoare cu labii crete decit sa imi scape din greseala pe jos, dar ,nah , daca o fi trecut mos gica militianul pe la tine si te-a suparat asa cum face el deobicei , o sa gasesc o alta domnisoara dispusa sa imi suporte  hoitul hodorogit si ars de arsita . te pupa tati ,succes la gigoloi tinerei .

Confortul meu psihic si bunastarea mea sunt mai presus decat banii. Te pup dragule 💋

Link spre comentariu

te inteleg perfect , nu am postat cu rautate, mai ales ca in general prefer tinerelele mai nemincate si fara sini doar ca remarcasem un mic detaliu intr-o poza in care apareau niste labii foarte promitatoare care ma facura pofticios fara voia mea.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Chiar acum, doru fotograful a spus:

te inteleg perfect , nu am postat cu rautate, mai ales ca in general prefer tinerelele mai nemincate si fara sini doar ca remarcasem un mic detaliu intr-o poza in care apareau niste labii foarte promitatoare care ma facura pofticios fara voia mea.

Eu n am poze cu labiile mele aici, nu mi am postat niciodata labiile pe site 😂😂😂 te pup zi frumoasa sa ai 💋💋

Link spre comentariu

La 26.07.2024 la 8:26, Lorena_ a spus:

Programari doar whatsapp😜

970FC3F4-B296-4B52-868B-C1A9E281B547.jpeg

poate ai dreptate , la anii mei ,fara ochelari ,labiile par a fi mai mici decit par dar sint vizibile tousi .

te simt usor iritata de postarile mele ,asa incit ma opresc aici , sa nu iti stric ziulica .

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...