Sari la conținut

New in town,blonda 0799184660

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 27 minute, pittysmen a spus:

Ce recenzie e asta? aici se posteaza intrebari airea?

Postat
1 minute ago, Sami99 said:

Ce recenzie e asta? aici se posteaza intrebari airea?

Am deschis un topic,in cazul in care are cineva mai multe informatii cu privire la anuntul acesta,nu a fost recenzie.

Nu am gasit nici o informatie cu privire la numarul de telefon din anunt,nici link-urile postate pe publi.👍🤝

Postat
Acum 1 oră, pittysmen a spus:

Am deschis un topic,in cazul in care are cineva mai multe informatii cu privire la anuntul acesta,nu a fost recenzie.

Nu am gasit nici o informatie cu privire la numarul de telefon din anunt,nici link-urile postate pe publi.👍🤝

are topic, daca deschideai la DG ti-l si dadeam, dar asa nu vreau sa te incurajez sa mai deschizi aici si pe viitor

Postat
7 minutes ago, Sami99 said:

are topic, daca deschideai la DG ti-l si dadeam, dar asa nu vreau sa te incurajez sa mai deschizi aici si pe viitor

Se pare ca nu ma descurc deloc la deschis topice pe aici😔...nici cu functia de "search",nici dupa ce am citit, la ce mi-a lasat statistics pe alt topic....cum sa caut.

Am zis ca poate gasesc si eu ceva noutati pe aici la noi in TM, @statistics  sau @pisicuts daca se poate muta acest topic la DG ...multumesc.

Nu am sa mai deschid pe viitor,am sa intreb prima data la DG. Sorry.

• Oras:nicaieri si pretutindeni
Postat

Am vizitat eu ieri pe Sever Bocu ,100/fin, decent,2 in locație, fata poze reale, eu pe viteza ,cred că și ea,oral p 8,normal p 8  la prețul asta e ok dar păcat că are potențial mai mare, întâlnire stabilită la telefon.Scuze de semirecenzie dar sunt iarăși pe graba.Colegilor "Spor la joacă"

• Like 5
  • Oras:București
Postat
Acum 4 ore, bikerboy1980 a spus:

Am vizitat eu ieri pe Sever Bocu ,100/fin, decent,2 in locație, fata poze reale, eu pe viteza ,cred că și ea,oral p 8,normal p 8  la prețul asta e ok dar păcat că are potențial mai mare, întâlnire stabilită la telefon.Scuze de semirecenzie dar sunt iarăși pe graba.Colegilor "Spor la joacă"

Mulțumesc frumos , nu sunt pe graba , timp la fin este 15-20 min 

Din experientele trecute , am avut de invatat 

Te pup 

• Like 1
Postat
1 minute ago, Cristina15 said:

250

Multumim ca ai reactionat aici...si mai ales lui @Sami99 ca, fara sa puna el un link....nu ne-am fi descurcat(cel putin eu😅) ...

Cred ca e ok sa aiba si topic aici pe TM ,daca a avut unu deschis pe Craiova(cu bune,cu rele),nu.?..ca majoritatea fetelor au topice deschise ....in diferitele orase unde lucreaza...zic si eu...🙂

In poze pari o blonda ce trebuie,eu ce sper,dupa ce am citit topicul de pe Craiova,sa iti fi invatat din greselile din trecut...si sa ajungem toti la tine,si sa avem cuvinte de bine.(nu o sa ai cum sa multumesti pe toata lumea...😅)

Poti sa ne lasi o lista cu servicii/tarife...?

Mersi.

• Like 1
Postat
Acum 5 minute, pittysmen a spus:

Multumim ca ai reactionat aici...si mai ales lui @Sami99 ca, fara sa puna el un link....nu ne-am fi descurcat(cel putin eu😅) ...

Cred ca e ok sa aiba si topic aici pe TM ,daca a avut unu deschis pe Craiova(cu bune,cu rele),nu.?..ca majoritatea fetelor au topice deschise ....in diferitele orase unde lucreaza...zic si eu...🙂

In poze pari o blonda ce trebuie,eu ce sper,dupa ce am citit topicul de pe Craiova,sa iti fi invatat din greselile din trecut...si sa ajungem toti la tine,si sa avem cuvinte de bine.(nu o sa ai cum sa multumesti pe toata lumea...😅)

Poti sa ne lasi o lista cu servicii/tarife...?

Mersi.

Am învățat destul de bine , eram la început atunci,  nu știam exact care ce și cum sta treaba 

Serviciile mele sunt de sex oral ,normal diferite poziții,  mici fantezii la ora 

Oral este în funcție de igiena fără finalizare orala /faciala 

Finalizare se poate face corporala sau în prezervativ 

Normal obligatoriu protejat 

100 fin - 15-20 min 

250 ora 

• Like 1
Postat

Acest detaliu de timp alocat unei finalizări întradevăr nu l-am întrebat /discutat,mea culpa;pe aceasta cale îți mulțumesc pentru tratație și daca nu pleci mâine ,sigur ne revedem.Te pup, 🌹,și colegilor SPOR LA JOACĂ 

Postat
Acum 11 minute, bikerboy1980 a spus:

Acest detaliu de timp alocat unei finalizări întradevăr nu l-am întrebat /discutat,mea culpa;pe aceasta cale îți mulțumesc pentru tratație și daca nu pleci mâine ,sigur ne revedem.Te pup, 🌹,și colegilor SPOR LA JOACĂ 

Joi plec  

• Like 1
Postat
17 minutes ago, Cristina15 said:

Joi plec  

Pai mai is 2 zile,pana pleci...probabil nu o sa ajungem toti care vrem(ca blonde faine nu prea avem in zona😉).....dar daca te reintorci, si vrei sa te ajuti de forum,poti spune aici disponibilitatea ta....ca e deschis acest topic...spun si eu.

Succese!

Postat
Acum 51 minute, pittysmen a spus:

E ok sa aiba topic si pe TM , ce nu e ok sa se puna intrebari sau doar link-u de publi , pentru ca ajunge in topul listei de topice si daca nu intrii juma de zi iti scapa topice cu recenzii poate.

Daca se pune unu ca Magni sa deschida topic cu fiecare intrebare...trebuie sa citesc probabil 3 pagini de topice ca sa ajung la o recenzie...

• Mersi 1
  • Haha 2
Postat
Acum 6 minute, pittysmen a spus:

Pai mai is 2 zile,pana pleci...probabil nu o sa ajungem toti care vrem(ca blonde faine nu prea avem in zona😉).....dar daca te reintorci, si vrei sa te ajuti de forum,poti spune aici disponibilitatea ta....ca e deschis acest topic...spun si eu.

Succese!

Știu 😁, lucrez non stop , ma voi reîntoarce cam într-o sapt sau 2 

• Like 2
Postat
Acum 16 minute, bikerboy1980 a spus:

Ataaaaaaat,ți pup di nu ti vezi,😜

😘😘

• Inimioara 1
Postat
26 minutes ago, Sami99 said:

E ok sa aiba topic si pe TM , ce nu e ok sa se puna intrebari sau doar link-u de publi , pentru ca ajunge in topul listei de topice si daca nu intrii juma de zi iti scapa topice cu recenzii poate.

Daca se pune unu ca Magni sa deschida topic cu fiecare intrebare...trebuie sa citesc probabil 3 pagini de topice ca sa ajung la o recenzie...

Magni...e Dominik acum...scuza-ma pe mine...😅de fapt Lucas....si cum plm avea dupa l-au inchis ca "Magni"...😂....

Acesta e al 3-lea topic deschis de mine....si trebuie sa mai studiez link-ul postat de statistics pe unul din topicele deschise de mine...sa fac cautare..ca la "carte"

Oricum...ai venit cu ajutor...si vad ca si "blonda" sa auto-sesizat sa lase vorbe...aici.

@Sami99👍🙏👌🍻

P.s. Nu am sa mai deschid topice,ca nu vreau sa supar pe nimeni,si nici sa stric treaba nimanui.

• Like 2
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
1 hour ago, Cristina15 said:

Joi plec  

Voiam să-ți spun că... Mie îmi place de tine 🥰 dar (din păcate) până joi nu cred că pot ajunge să te cunosc... Mai vino prin frumosul nostru oraș de pe malul Begăi, vreau să am și eu plăcerea de a te cunoaște (cât mai adânc posibil) 😇

Postat
9 minutes ago, Cozonac7 said:

Voiam să-ți spun că... Mie îmi place de tine 🥰 dar (din păcate) până joi nu cred că pot ajunge să te cunosc... Mai vino prin frumosul nostru oraș de pe malul Begăi, vreau să am și eu plăcerea de a te cunoaște (cât mai adânc posibil) 😇

Bn...tu si slabiciunea ta pt blonde,eram sigur😂....si mie imi place de ea...sa speram ca o sa revina...ce sa zic...😉

Postat
2 hours ago, Cozonac7 said:

Daca iti placea tenisul....si nu aveai somn in noaptea asta...Azarenka....pff-uai....Digi2

Ce Salam...ca a murit....asta isi bate joc se tenis...si mai e si blonda...🥰

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...