mihaimuresan Reputație: 313 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Eu mă simt bine de când muncesc pentru mine . Bine... Muncesc mai mult pentru Stat , dacă m-ar lăsa un pic in pace aș fi chiar mulțumit . Dar totuși , e mai bine de când muncesc pentru Stat și pentru mine decât atunci când munceam pentru alții și pentru Stat. Să le dau la muie bugetarilor care primesc sporuri grase de parcă ar fi in stare să îți ofere servicii pe măsură . Sa le dau la muie celor care au construit , întrețin și susțin acest sistem sovietic. Muie mă! 1
Dominyk Reputație: -105 Postat August 27, 2022 Autor Postat August 27, 2022 3 minutes ago, mihaimuresan said: Muncesc mai mult pentru Stat , dacă m-ar lăsa un pic in pace aș fi chiar mulțumit . Dar totuși , e mai bine de când muncesc pentru Stat și pentru mine decât atunci când munceam pentru alții și pentru Stat. Care sunt aia alții? Corporațiile?
mihaimuresan Reputație: 313 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Acum 1 oră, Dominyk a spus: Care sunt aia alții? Corporațiile? Am muncit în privat și pentru o corporație și pentru un privat , mare român. La corporație ,programul era fix , salariul și bonurile de masa intrau la data fixa pe card . La privatul mare român , întârzia mereu salariul , am socotit că în fiecare lună făceam cel puțin 10 ore in plus dar nu voia să mi le plătească zicând "când o să avem mai puțin de lucru , o să îți dau niste zile libere". Dar de lucru aveam mult întotdeauna , nu era să nu avem de lucru. Mereu se plângea că merge rău dar noi aveam tot mai mult de lucru . In schimb vedeam pe unde își face concediile și ce mașina i-a cumpărat nevestesii. Daca ar fi să renunț la ce fac acum și să aleg intre un privat roman și o corporație , as alege corporația cu 2 mâini . Nu am lipit afișe pentru vreun partid să am șanse la un loc de muncă la Stat. Dar la corporație am fost mai bine tratat din absolut toate punctele de vedere fata de cum am fost tratat la privatul român cu 3 stegulețe tricolor la mașina . Și nu este singurul caz de patron cocalar pe care îl cunosc. Mari patrioți care își petrec concediile în tari exotice cat timp angajaților nici măcar nu le indexează salariile cu inflația . 1 1
alchemistu Reputație: 416 Postat August 27, 2022 Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Postat August 27, 2022 Acum 9 ore, mihaimuresan a spus: Am muncit în privat și pentru o corporație și pentru un privat , mare român. La corporație ,programul era fix , salariul și bonurile de masa intrau la data fixa pe card . La privatul mare român , întârzia mereu salariul , am socotit că în fiecare lună făceam cel puțin 10 ore in plus dar nu voia să mi le plătească zicând "când o să avem mai puțin de lucru , o să îți dau niste zile libere". Dar de lucru aveam mult întotdeauna , nu era să nu avem de lucru. Mereu se plângea că merge rău dar noi aveam tot mai mult de lucru . In schimb vedeam pe unde își face concediile și ce mașina i-a cumpărat nevestesii. Daca ar fi să renunț la ce fac acum și să aleg intre un privat roman și o corporație , as alege corporația cu 2 mâini . Nu am lipit afișe pentru vreun partid să am șanse la un loc de muncă la Stat. Dar la corporație am fost mai bine tratat din absolut toate punctele de vedere fata de cum am fost tratat la privatul român cu 3 stegulețe tricolor la mașina . Și nu este singurul caz de patron cocalar pe care îl cunosc. Mari patrioți care își petrec concediile în tari exotice cat timp angajaților nici măcar nu le indexează salariile cu inflația . Ma eu ma simt bine, am lucrat ieri 3 ore taxat 1500 de lei si am venit acasa ca nu mai aveam chef de lucru. salariat am fost o luna si o saptamana si nu mai vreau veci nu stiu cum dracu lucrati voi asa. 1
Dominyk Reputație: -105 Postat August 28, 2022 Autor Postat August 28, 2022 21 hours ago, alchemistu said: salariat am fost o luna si o saptamana si nu mai vreau veci nu stiu cum dracu lucrati voi asa Poți spune de ce "nu mai vrei sa veci sa fii salariat"? Și cum altfel ar putea lucra atâția de multi oameni, dacă nu ca și salariați? Din ce să își câștige existența, din furat, tâlhărit? Tu cu ce te ocupi și de cat timp te ocupi?
Matsumoto Reputație: 141 Postat August 28, 2022 Postat August 28, 2022 On 8/27/2022 at 9:08 AM, mihaimuresan said: Eu mă simt bine de când muncesc pentru mine . Bine... Muncesc mai mult pentru Stat , dacă m-ar lăsa un pic in pace aș fi chiar mulțumit . Dar totuși , e mai bine de când muncesc pentru Stat și pentru mine decât atunci când munceam pentru alții și pentru Stat. Să le dau la muie bugetarilor care primesc sporuri grase de parcă ar fi in stare să îți ofere servicii pe măsură . Sa le dau la muie celor care au construit , întrețin și susțin acest sistem sovietic. Muie mă! De ce “sovietic”?
Dominyk Reputație: -105 Postat August 28, 2022 Autor Postat August 28, 2022 Îmi pare rău să vă reamintesc asta (probabil că nu va place)....dar mâine începe din nou MUNCA...😱🙁 1
Vizitator pacornel Reputație: 0 Postat August 28, 2022 Postat August 28, 2022 Acum 1 minut, Dominyk a spus: Îmi pare rău să vă reamintesc asta (probabil că nu va place)....dar mâine începe din nou MUNCA...😱🙁 Huooooo......... 😂
alchemistu Reputație: 416 Postat August 28, 2022 Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Postat August 28, 2022 Acum 1 oră, Dominyk a spus: Poți spune de ce "nu mai vrei sa veci sa fii salariat"? Și cum altfel ar putea lucra atâția de multi oameni, dacă nu ca și salariați? Din ce să își câștige existența, din furat, tâlhărit? Tu cu ce te ocupi și de cat timp te ocupi? Nu vreau ca m-am obisnuit sa fac ce vreau cand vreau in anumiti parametri. Nu am zis ca nu trebuie sa fie salariati, am zis ca nu imi imaginez cum este treaba asta. Lucrez mai mult ca un salariat care la 5 pleaca acasa, eu pot sa lucrez si pana la 11-12 dar daca nu am chef maine nu vin deloc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum