Alexya1996 Reputație: 27 Postat August 19, 2022 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat August 19, 2022 De Astazi incepand cu ora 16:00sunt disponibilă în orașul vostru și îmi doresc sa mă primiți cu brațele deschise 😋 Sunt Alexia am 26de ani, 1.65 si 48kg Va astept pe voi sa ma vizitati, sa gustati din fiecare parte a corpului meu cu incredere si sa ma ajutati cu o recenzie. Imi place sa cred ca fac un oral de exceptie si ca iti voi face genunchii sa tremure 🥰. As prefera metoda decontact,whatsApp 0746455092cu mentiunea pana la ce ora va pot raspunde la mesaj, ziua si ora in care doriti programare. 🌺 Sex normal obligatoriu protejat 🌺Sex oral (Neprotejat in functie de igena) 🌺Pozitia 69 🌺Mici fantezi 🌺Uro 🌺Masaj de relaxare 🌺Masaj erotic 🌺 Sex in diferite pozitii, propun si accept de asemenea propuneri de pozitii 🌺 accept cunnilingus/annilingus 🌺 nu practic anal 🌺finalizare pe sâni , pe corp 🌟🌸🌺 150 lei o finalizare 🌟🌸🌺 250 lei o ora ( 1 sau 2 finalizari ) Astept sa ma descoperiti , sa imi spuneti ce si cum va place ❤️❤️ . Sunt pro client si doresc ca intalnirea sa fie una foarte reusita si placuta de ambele parti in aceste cateva zilee in care voi sta aici 🌸 📲☎️ Întâlnirile sunt doar pe baza de programare!!! Programarile trebuiesc confirmate cu o ora inainte cele neconfirmate duc la anularea automata a programari si numarul blocat. IMI REZERV DREPTUL DE A-MI SELECTA CLIENTELA, NU PRIMESC PERSOANE IN STARE DE EBRIETATE ,BILE SAU ALTE ACCESORI Va pup si va astept cu drag 😘 2 3
smartdick Reputație: 293 Postat August 19, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 19, 2022 Buna! Welcome! Vreau sa îți atrag atentia ca prețurile sunt mult prea mici! Te păcălești singura 😁 In ploiesti avem bani de ne plictisim și ne place sa aruncam pe fete de 20 ani cu ei, indiferent dacă ii merita sau nu,așa ca nu te lua după turma sa practici clasicul 150 cu 250. Ținând cont ca nu faci anal, nu faci cim, nu faci fk 150 e prea puțin! Mult prea puțin! Și pentru ca din bunăvoința ta ne lași sa te lingem in cur și accepți sa te pisi pe noi ( uro ) , propun măcar un 200 finalizarea și câteva extra-uri… Fii fata deșteaptă ca tinerețea trece și te trezești la 35 de ani ca arați ca naiba și nu știi sa faci altceva 👍 1 9
amoreamore Reputație: 1552 Postat August 19, 2022 Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Postat August 19, 2022 Buna prezentare' vedem si prestația. Ai mai lucrat sau esti prospatura
smartdick Reputație: 293 Postat August 19, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 19, 2022 Cum sa fie prospătură? Pai dacă face masaj erotic și de relaxare bănuiesc ca are atestat, are cursuri, specializări, experiența…ca doar nu ia banii pe nimic așa 😂 4
Alexya1996 Reputație: 27 Postat August 19, 2022 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Autor Postat August 19, 2022 Da am mai lucrat normal ,nu sunt noua in domeniu ,sper sa fiti multumiti de serviciile mele va pup 😘 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat August 19, 2022 Postat August 19, 2022 Acum 18 minute, smartdick a spus: Cum sa fie prospătură? Pai dacă face masaj erotic și de relaxare bănuiesc ca are atestat, are cursuri, specializări, experiența…ca doar nu ia banii pe nimic așa 😂 Esti supărat Alin..nu a întrat subvenția 🤣🤣🤣🤣 O fi colega lu roxy... Aia dominatoare 🤣🤣🤣🤣🤣îți dai seama care pe care domina..
smartdick Reputație: 293 Postat August 19, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 19, 2022 Nu stau eu in subvenții și alte alea. Dar nici nu vreau sa contribui la creșterea asta artificiala a prețurilor pe burta goală. Dacă le intrebi ce plus aduc de banii ăștia încep sa plângă căci nu pricep întrebarea. Futem, plătim, știu, dar parca am devenit mai rău decât Caracalul…ne iau toate de prosti p’aci 😁 2
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat August 19, 2022 Postat August 19, 2022 Acum 37 minute, smartdick a spus: Nu stau eu in subvenții și alte alea. Dar nici nu vreau sa contribui la creșterea asta artificiala a prețurilor pe burta goală. Dacă le intrebi ce plus aduc de banii ăștia încep sa plângă căci nu pricep întrebarea. Futem, plătim, știu, dar parca am devenit mai rău decât Caracalul…ne iau toate de prosti p’aci 😁 Ce plus sa aducă...introduc banii înapoi în economiea locala a Ploieștiului 😶🌫️
smartdick Reputație: 293 Postat August 19, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 19, 2022 Pai zic ca toți cu ceva afaceri prin comuna sa îndrumăm fetele unde sa cheltuie, sa trăim toți 😁 1
BologV Reputație: -64 Postat August 19, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat August 19, 2022 1 oră în urmă, Alexya1996 a spus: Da am mai lucrat normal ,nu sunt noua in domeniu ,sper sa fiti multumiti de serviciile mele va pup 😘 Analul cât e?
smartdick Reputație: 293 Postat August 19, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 19, 2022 Acum 4 minute, BologV a spus: Analul cât e? Cică nu e 😁
awokeone10 Reputație: 8920 Postat August 19, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 19, 2022 Acum 7 ore, Alexya1996 a spus: De Astazi incepand cu ora 16:00sunt disponibilă în orașul vostru și îmi doresc sa mă primiți cu brațele deschise 😋 Sunt Alexia am 26de ani, 1.65 si 48kg Va astept pe voi sa ma vizitati, sa gustati din fiecare parte a corpului meu cu incredere si sa ma ajutati cu o recenzie. Imi place sa cred ca fac un oral de exceptie si ca iti voi face genunchii sa tremure 🥰. As prefera metoda decontact,whatsApp 0746455092cu mentiunea pana la ce ora va pot raspunde la mesaj, ziua si ora in care doriti programare. 🌺 Sex normal obligatoriu protejat 🌺Sex oral (Neprotejat in functie de igena) 🌺Pozitia 69 🌺Mici fantezi 🌺Uro 🌺Masaj de relaxare 🌺Masaj erotic 🌺 Sex in diferite pozitii, propun si accept de asemenea propuneri de pozitii 🌺 accept cunnilingus/annilingus 🌺 nu practic anal 🌺finalizare pe sâni , pe corp 🌟🌸🌺 150 lei o finalizare 🌟🌸🌺 250 lei o ora ( 1 sau 2 finalizari ) Astept sa ma descoperiti , sa imi spuneti ce si cum va place ❤️❤️ . Sunt pro client si doresc ca intalnirea sa fie una foarte reusita si placuta de ambele parti in aceste cateva zilee in care voi sta aici 🌸 📲☎️ Întâlnirile sunt doar pe baza de programare!!! Programarile trebuiesc confirmate cu o ora inainte cele neconfirmate duc la anularea automata a programari si numarul blocat. IMI REZERV DREPTUL DE A-MI SELECTA CLIENTELA, NU PRIMESC PERSOANE IN STARE DE EBRIETATE ,BILE SAU ALTE ACCESORI Va pup si va astept cu drag 😘 Bine ai venit!Prin ce zona ar fi locatia? 1
alexi1996 Reputație: 8 Postat August 19, 2022 Telefon: +40754283481 Oras:Putesti Telefon: +40754283481 Oras:Putesti Postat August 19, 2022 Am nevoie de sfaturi daca as lua locatie in centru ar fi ok ? Sau pe republici
Proford Reputație: 141 Postat August 19, 2022 Postat August 19, 2022 Acum 9 minute, alexi1996 a spus: Am nevoie de sfaturi daca as lua locatie in centru ar fi ok ? Sau pe republici În centru sunt parcările ocupate des și ne putem întâlni cu cunoștințe. În Nord e bine pentru toți. Depinde fiecare pe unde lucrează și câte rude, prieteni are. Succes. 1 1
Alexya1996 Reputație: 27 Postat August 19, 2022 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Autor Postat August 19, 2022 Acum 37 minute, Proford a spus: În centru sunt parcările ocupate des și ne putem întâlni cu cunoștințe. În Nord e bine pentru toți. Depinde fiecare pe unde lucrează și câte rude, prieteni are. Succes. Multumesc de sfat
Vasilescu85 Reputație: 37 Postat August 19, 2022 Telefon: Pula Oras:La mata acasa Telefon: Pula Oras:La mata acasa Postat August 19, 2022 Acum 1 oră, Proford a spus: În centru sunt parcările ocupate des și ne putem întâlni cu cunoștințe. În Nord e bine pentru toți. Depinde fiecare pe unde lucrează și câte rude, prieteni are. Succes. Dute pe jos 1
TangiroBoss Reputație: 63 Postat August 20, 2022 Oras:Polonia Oras:Polonia Postat August 20, 2022 On 8/19/2022 at 10:43 AM, Alexya1996 said: De Astazi incepand cu ora 16:00sunt disponibilă în orașul vostru și îmi doresc sa mă primiți cu brațele deschise 😋 Sunt Alexia am 26de ani, 1.65 si 48kg Va astept pe voi sa ma vizitati, sa gustati din fiecare parte a corpului meu cu incredere si sa ma ajutati cu o recenzie. Imi place sa cred ca fac un oral de exceptie si ca iti voi face genunchii sa tremure 🥰. As prefera metoda decontact,whatsApp 0746455092cu mentiunea pana la ce ora va pot raspunde la mesaj, ziua si ora in care doriti programare. 🌺 Sex normal obligatoriu protejat 🌺Sex oral (Neprotejat in functie de igena) 🌺Pozitia 69 🌺Mici fantezi 🌺Uro 🌺Masaj de relaxare 🌺Masaj erotic 🌺 Sex in diferite pozitii, propun si accept de asemenea propuneri de pozitii 🌺 accept cunnilingus/annilingus 🌺 nu practic anal 🌺finalizare pe sâni , pe corp 🌟🌸🌺 150 lei o finalizare 🌟🌸🌺 250 lei o ora ( 1 sau 2 finalizari ) Astept sa ma descoperiti , sa imi spuneti ce si cum va place ❤️❤️ . Sunt pro client si doresc ca intalnirea sa fie una foarte reusita si placuta de ambele parti in aceste cateva zilee in care voi sta aici 🌸 📲☎️ Întâlnirile sunt doar pe baza de programare!!! Programarile trebuiesc confirmate cu o ora inainte cele neconfirmate duc la anularea automata a programari si numarul blocat. IMI REZERV DREPTUL DE A-MI SELECTA CLIENTELA, NU PRIMESC PERSOANE IN STARE DE EBRIETATE ,BILE SAU ALTE ACCESORI Va pup si va astept cu drag 😘 Ai apa calda? 1
mauro17 Reputație: 76 Postat August 20, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 20, 2022 Alexya1996 lucrezi astazi? 1
alexi1996 Reputație: 8 Postat August 20, 2022 Telefon: +40754283481 Oras:Putesti Telefon: +40754283481 Oras:Putesti Postat August 20, 2022 Acum 2 ore, mauro17 a spus: Alexya1996 lucrezi astazi? Buna !Da 1
mauro17 Reputație: 76 Postat August 20, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 20, 2022 Acum 4 ore, alexi1996 a spus: Buna !Da Da degeaba daca nu raspunzi pe WhatsApp 🤣🤣🤣 1
alexi1996 Reputație: 8 Postat August 20, 2022 Telefon: +40754283481 Oras:Putesti Telefon: +40754283481 Oras:Putesti Postat August 20, 2022 1 oră în urmă, mauro17 a spus: Da degeaba daca nu raspunzi pe WhatsApp 🤣🤣🤣 Nu am primit nimic toata ziua pe whatsapp se pare ca ceva este in neregula cu telefonul scz osa verific 1
alexi1996 Reputație: 8 Postat August 20, 2022 Telefon: +40754283481 Oras:Putesti Telefon: +40754283481 Oras:Putesti Postat August 20, 2022 Imi cer scz celor care nu le-am raspuns astazi am avut o problema cu wharsapp-pul !Acum am rezolvat 1
tookinky4u Reputație: 46 Postat August 21, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 21, 2022 Lasa vrajeala.si raspunde ....este in interesul tau 1
Vasilescu85 Reputație: 37 Postat August 21, 2022 Telefon: Pula Oras:La mata acasa Telefon: Pula Oras:La mata acasa Postat August 21, 2022 Acum 10 ore, alexi1996 a spus: Imi cer scz celor care nu le-am raspuns astazi am avut o problema cu wharsapp-pul !Acum am rezolvat Cum zi ne si noua 😂 1 1
dau_limbi33 Reputație: 201 Postat August 21, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat August 21, 2022 atras de poze am sunat eu azi...din pacate...era foarte plictisita de ziceai ca i am cerut banii de chirie...fata de asa atitudine...la telefon...am preferat sa zic pas 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum