Sari la conținut

Transexuala Denissa

Postări Recomandate

La 09.08.2024 la 13:40, tudorAchim a spus:

Recomand cu încredere , Locație de lux

Pozele reale Servici de Top 

Activă şi pasivă, Feminină 

Educată şi elegantă 

Cont facut pe 9 august, comentariu lasat tot pe 9 august, un singur comentariu pe contul acesta si nici un like...

TU recomanzi cu incredere?  😂  😂  😂 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Galați
  • Oras:Galați

Salutare tuturor! Eram în concediu in România în Galați pentru că acolo sunt născut și crescut, acum locuiesc în Italia. Fiind pe faleză mi-a fost recomandată Denissa, am schimbat câteva mesaje pe WhatsApp și am stabilit să ne vedem la ia în 20 de minute, undeva in Mazepa. Odată ajuns înăuntru o făptură care mai degrabă aducea a zeiță, corp demențial, chip de prințesă egipteană, m-a calmat un pic pentru că eram foarte agitat, ne-am așezat la masă și am stat de vorbă un pic, abia ce mi-am revenit un pic a început spectacolul: ea așezată un genunchi lângă pat eu in picioare, amândoi în fața oglinzii, executând un blowjob de mă cutremuram tot, după care cu un glas angelic, ca și cum m-ar fi implorat "mă fuți?" Căciuliță și pe treabă doggy style forma fundului perfectă, aș fi vrut să rămân o eternitate acolo, un pic mai târziu un 69 pe o parte întruchipând perfect yng și yang, final apoteotic m-am ridicat și am terminat cu un CIM de m-a luat cu amețeală. La sfârșit plata, aveam euro la mine, 50 de €. Abia aștept să mă întorc în țară!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0739128134
  • Oras:Suceava
  • Disponibila
  • Telefon: 0739128134
  • Oras:Suceava
  • Disponibila
Acum 14 ore, cdking1633 a spus:

Salutare tuturor! Eram în concediu in România în Galați pentru că acolo sunt născut și crescut, acum locuiesc în Italia. Fiind pe faleză mi-a fost recomandată Denissa, am schimbat câteva mesaje pe WhatsApp și am stabilit să ne vedem la ia în 20 de minute, undeva in Mazepa. Odată ajuns înăuntru o făptură care mai degrabă aducea a zeiță, corp demențial, chip de prințesă egipteană, m-a calmat un pic pentru că eram foarte agitat, ne-am așezat la masă și am stat de vorbă un pic, abia ce mi-am revenit un pic a început spectacolul: ea așezată un genunchi lângă pat eu in picioare, amândoi în fața oglinzii, executând un blowjob de mă cutremuram tot, după care cu un glas angelic, ca și cum m-ar fi implorat "mă fuți?" Căciuliță și pe treabă doggy style forma fundului perfectă, aș fi vrut să rămân o eternitate acolo, un pic mai târziu un 69 pe o parte întruchipând perfect yng și yang, final apoteotic m-am ridicat și am terminat cu un CIM de m-a luat cu amețeală. La sfârșit plata, aveam euro la mine, 50 de €. Abia aștept să mă întorc în țară!

Mulțumesc 🙏😘u

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Bună ziua futaciosi.  Am fost de multe ori la Denisa. O experiență foarte plăcută. E cu mult peste unele transe din România 

pe scurt am luat legătura pe whpp am ajuns la ea undeva prin mazepa. Mi a deschis ușa într-o o costumație sexy. Un corp foarte frumos un fund demențial , am stat am fumat o țigară am discutat apoi s-a ridicat a început cu atingeri i-am pus si eu mâna si încet i s-a sculat , i am dat chilotului la o parte si am început sa îi fac un oral care cred ca i-a plăcut ma pus în pat mi a făcut un oral de nota 10 apoi si a pus prezervativul si încet încet a pătruns în mine … chiar s-a chinuit … bineînțeles si eu 🙈 si a început încet sa mă penetreze între timp am finalizat .. o experiență de nedescris    
de revenit oricând , nu te grăbește îți face toate poftele .

achitat 200 lei pentru o jumătate de oră 

• Mersi 1
Link spre comentariu
Reputație: 207
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 5 ore, curvar2020 a spus:

Bună ziua futaciosi.  Am fost de multe ori la Denisa. O experiență foarte plăcută. E cu mult peste unele transe din România 

pe scurt am luat legătura pe whpp am ajuns la ea undeva prin mazepa. Mi a deschis ușa într-o o costumație sexy. Un corp foarte frumos un fund demențial , am stat am fumat o țigară am discutat apoi s-a ridicat a început cu atingeri i-am pus si eu mâna si încet i s-a sculat , i am dat chilotului la o parte si am început sa îi fac un oral care cred ca i-a plăcut ma pus în pat mi a făcut un oral de nota 10 apoi si a pus prezervativul si încet încet a pătruns în mine … chiar s-a chinuit … bineînțeles si eu 🙈 si a început încet sa mă penetreze între timp am finalizat .. o experiență de nedescris    
de revenit oricând , nu te grăbește îți face toate poftele .

achitat 200 lei pentru o jumătate de oră 

Cam ce dotare are fata? 🤔

Link spre comentariu

Fiind curios și stârnit de ceva timp am decis să îi fac o vizită Denisei. Modalitate de contact foarte ușoară de pe whatsapp, unde mi-a specificat prețurile/serviciile și în ce constă acțiunea. Ajuns la locație, am găsit o tipă sexy, voce caldă și foarte primitoare. Locație drăguță, dotată cu absolut tot ce era nevoie inclusiv la baie (gel de duș și prosopel curat) după dușul de rigoare am trecut la acțiune.
Denisa a început la cererea mea cu un sex oral protejat, foarte Deep, cu multă salivă și supt de ouă. Apoi am continuat cu un anal protejat, acolo e strâmtă și pare ca îi place ce face. geme și da contre, finalizând glorios în prezervativ
Al doilea număr am început cu un oral protejat Denisei, are o scula numa bună de supt, când a văzut ca am obosit, m-a susținut ea energic cu un oral și am continuat amndoi in 69 finalizând glorios în gurița ei fără prezervativ. 
La final m-a servit cu o țigară și un pahar de suc și am stat mult peste cat plătisem fără să îmi zică nimic
De revenit? 100%
Te pup și mulțumesc pentru primire.

• Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...