Membru Premium Badboyinbed Reputație: 3858 Postat 10 ore în urmă Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Autor Membru Premium Postat 10 ore în urmă Acum 5 ore, ejaculin a spus: Haideți să îl susținem pe colegu, eu zic că merită Doar până luni 1 decembrie s-a votat acolo!! Mersi mult oricum!! 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
Pizdosul04 Reputație: 203 Postat 5 ore în urmă Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Postat 5 ore în urmă Băieți, va anunț ca e nașpa! Singura la care merită să mergi e KARINA! Restul sunt de dat la o parte
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 3858 Postat 4 ore în urmă Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Autor Membru Premium Postat 4 ore în urmă 1 oră în urmă, Pizdosul04 a spus: Băieți, va anunț ca e nașpa! Singura la care merită să mergi e KARINA! Restul sunt de dat la o parte Mai sunt , mai e MAYA , și mai sunt !!! 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
DanielEsc94 Reputație: 12 Postat 2 ore în urmă Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Postat 2 ore în urmă Natalia e top, chiar e fata buna, am fost de multe ori la ea, poate ca sunt subiectiv, ca imi place mie mult de ea,nu stiu cum e cu altii, dar cu mine a fost mereu super de treaba ! La fel si Vanessa , e foarte frumoasa si am plecat multumit mereu de la ea , la fel si Anais , colega Nataliei ! Sunt convins ca ele nu fac normal neprotejat, sunt foarte curate toate trei!
dragos9 Reputație: 107 Postat 46 minute în urmă Oras:Tg Jiu Oras:Tg Jiu Postat 46 minute în urmă Acum 2 ore, DanielEsc94 a spus: Natalia e top, chiar e fata buna, am fost de multe ori la ea, poate ca sunt subiectiv, ca imi place mie mult de ea,nu stiu cum e cu altii, dar cu mine a fost mereu super de treaba ! La fel si Vanessa , e foarte frumoasa si am plecat multumit mereu de la ea , la fel si Anais , colega Nataliei ! Sunt convins ca ele nu fac normal neprotejat, sunt foarte curate toate trei! Natalia a ta dă țepe. Te face sa aștepți degeaba prin fata blocului. În rest ca servicii e bună
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum