Sari la conținut

Discutii Generale Targu Jiu

Postări Recomandate

• Oras:f
Chiar acum, Badboyinbed a spus:

Bănuiesc cine😁

Bănuiești bine ...

te face muci și nu prea ai ce să ii faci ....😅😅😅

și când te gândești că sunt fete de top pe la Buc. să zicem care iau maxim 2-3 clienți pe zi ...lăcomia nu e bună deloc 😉

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 34 minute, constante a spus:

Mare dreptate ai și știu asta pe pielea mea 😇, ...daca mă întrebi nici măcar nu știu de ce am mai apărut 🤔,  observ că nimeni nu mi-a dus dorul ...

Bine ai revenit în echipa ! Avem multe de pus la punct👍🏻

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 10 minute, Badboyinbed a spus:

Bine ai revenit în echipa ! Avem multe de pus la punct👍🏻

Mai ales ca e cineva aici care te a denigrat la greu

• Haha 1

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Badboyinbed a spus:

Mai ales ca e cineva aici care te a denigrat la greu

Aia e cea mai mica problema și nu contează însă peștele de la cap se împute !! și duhoarea se răspândește tot mai mult.... Sunt zeci de secțiuni (în orașele mai mici) care sunt practic inutile și de pomană , fară nici o utilitate tocmai fiindcă capul de pește nu realizează ce e mai important ..., banii câștigați ușor si repede pe termen scurt sau un forum cu adevărat activ pe termen lung și pentru ce a fost creat, adică să îți poți exprima liber opinia  !!!

• Minus 1
Link spre comentariu

Din păcate ............🫣

de câteva zile sunt abonat pe Of și vb in pv cu anca_jst  (pentru cine o cunoaște e virala pe Absolut toate platformele !! ),...

din păcate spune că nu face întâlniri și inima mi-e mica ,tot mai mică ,....abia de mai bate ,......😔😔😔🥹🥹🥹

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 45 minute, Futaku25CM a spus:

Mane dacă poți sa îmi scri în privat scrie mi tre sa te întreb ceva urgent... 

Radule apelez acum la tine și o recenzie in stilul tau unic cred că ar mai detensiona puțin atmosfera pe aici , așa că te rog sa faci un efort și să lași aici așa mai pe larg ultima ta experiență cu adevărat reușită .

As aprecia mult și cred că nu doar eu ,

mulțumesc/mulțumim  !👍

• Minus 1
Link spre comentariu

Cum bine  vedeți inteligenta și experiența de viață abundă de buline roșii , se asezonează perfect cu sărbătorile de iarnă și le consideram ca și  niște globuri roșii în frumosul nostru brăduț ...

Mulțumim pentru decorațiuni persoanelor atât de generoase 👍😊❤️❤️❤️

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 6 minute, constante a spus:

Cum bine  vedeți inteligenta și experiența de viață abundă de buline roșii , se asezonează perfect cu sărbătorile de iarnă și le consideram ca și  niște globuri roșii în frumosul nostru brăduț ...

Mulțumim pentru decorațiuni persoanelor atât de generoase 👍😊❤️❤️❤️

mulțumim draga Sofia și inimioare virtuale merg către tine chiar acum din sufletul nostru curat și bun 🥰🥰🥰

Link spre comentariu
  • Telefon: 0746 490 437
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 25 minute, constante a spus:

mulțumim draga Sofia și inimioare virtuale merg către tine chiar acum din sufletul nostru curat și bun 🥰🥰🥰

Este vorba doar de persoana ta  ! Nu mai băga și pe altcineva în ecuație ,cum tu nu mi-ai respectat dorința de a mă lăsa în pace ,cat timp mai am cont te fac trol ,obsedatule ! Și fără prea multe discuții ,am și eu dreptul la libera exprimare cum aveți și voi ,ca am plătit 500 de Ron contul . Pupii 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Sofia91 a spus:

Este vorba doar de persoana ta  ! Nu mai băga și pe altcineva în ecuație ,cum tu nu mi-ai respectat dorința de a mă lăsa în pace ,cat timp mai am cont te fac trol ,obsedatule !

Săraca de tine .......

suferi mult fiindcă nu ești băgată în seamă de nimeni și nu înțeleg de unde ai dedus că tu ai mai însemna ceva pentru mine ....

Fii mai buna măcar acum de sfintele sărbători și lasă veninul pentru data viitoare 😊🫶❤️

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 12 minute, Sofia91 a spus:

Este vorba doar de persoana ta  ! Nu mai băga și pe altcineva în ecuație ,cum tu nu mi-ai respectat dorința de a mă lăsa în pace ,cat timp mai am cont te fac trol ,obsedatule ! Și fără prea multe discuții ,am și eu dreptul la libera exprimare cum aveți și voi ,ca am plătit 500 de Ron contul . Pupii 

Daca te pui in genunchi și recunoști public cât de mult mi-ai greșit plătesc eu paguba aia de 500 de leusteni !!

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, constante a spus:

Daca te pui in genunchi și recunoști public cât de mult mi-ai greșit plătesc eu paguba aia de 500 de leusteni !!

aaaa, ... și de data asta toată audiența poate vedea că te-ai băgat singura in seama deși nu te-am mai citat /menționat nicăieri ...știu ,...viața e gri sau chiar căcănie atunci  când  tu nu mai însemni absolut nimic și ridici 2 degete ca la școală deși nu te-a întrebat nimeni nimic ..😉😉😉

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 12 minute, constante a spus:

Doamne ferește de bolnav mintal ,dacă nu am vrut să te primesc și tu ai început să ai obsesie pentru mine îți dai seama ce scuze trebuie să îmi cer eu !😂 

in data de 12.12.2023 erai cam pe stilul de obsedat ,îți iei numere noi sa mă cauți !⬇️ Milogule joac-o pe asta !

Hai fanii tăi să îți ia apărarea 😂😂😂

decc2073-3535-436b-95d7-8f11d5f3b0b4.jpeg

661d6dc2-d6db-45f3-9f21-545f5073c9ec.jpeg

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 minute, constante a spus:

aaaa, ... și de data asta toată audiența poate vedea că te-ai băgat singura in seama deși nu te-am mai citat /menționat nicăieri ...știu ,...viața e gri sau chiar căcănie atunci  când  tu nu mai însemni absolut nimic și ridici 2 degete ca la școală deși nu te-a întrebat nimeni nimic ..😉😉😉

Așteptam să apari ! Să îți dau teroare cum mi-ai dat tu mie în anii ăștia ,chiar dacă nu mai sunt în țară o să îmi țin contul să te ard pe unde te prind ,ca multă teroare ai dat și nu doar mie !!!!! Sunt câteva fete de care știu eu, ești un obsedat! Acum ești pe fata aia de pe OF ,o să o faci să își închidă contul la câtă teroare o să îi dai 😂

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Sofia91 a spus:

Așteptam să apari ! Să îți dau teroare cum mi-ai dat tu mie în anii ăștia ,chiar dacă nu mai sunt în țară o să îmi țin contul să te ard pe unde te prind ,ca multă teroare ai dat și nu doar mie !!!!! Sunt câteva fete de care știu eu, ești un obsedat! Acum ești pe fata aia de pe OF ,o să o faci să își închidă contul la câtă teroare o să îi dai 😂

😅😅😅

Link spre comentariu
Acum 2 minute, constante a spus:

😅😅😅

fata aia mă apreciază fiindcă a văzut ce fel de om sunt și nu am nevoie de convorbiri sa le postez aici că sa mă crezi ...,

oricum ms . că le-ai postat pe ale noastre și fiecare va înțelege unde este cu adevărat problema ...😊

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Acum 58 minute, Sofia91 a spus:

Doamne ferește de bolnav mintal ,dacă nu am vrut să te primesc și tu ai început să ai obsesie pentru mine îți dai seama ce scuze trebuie să îmi cer eu !😂 

in data de 12.12.2023 erai cam pe stilul de obsedat ,îți iei numere noi sa mă cauți !⬇️ Milogule joac-o pe asta !

Hai fanii tăi să îți ia apărarea 😂😂😂

decc2073-3535-436b-95d7-8f11d5f3b0b4.jpeg

661d6dc2-d6db-45f3-9f21-545f5073c9ec.jpeg

Ce-ți mai place shaorma  🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Sofia91 a spus:

Pe lângă curu ala mare pe care îl ai asta este a 2 a calitate a ta care ma atrage la tine și tu am zis😂😂😂 lasă i ma nu ii mai agita atat😂😂😂 fac ăștia spume curge din ei noaptea în somn drq😂😂😂😂

APP hai la tg-jiu sa facem sex nebun😂❤️

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Futaku25CM a spus:

Pe lângă curu ala mare pe care îl ai asta este a 2 a calitate a ta care ma atrage la tine și tu am zis😂😂😂 lasă i ma nu ii mai agita atat😂😂😂 fac ăștia spume curge din ei noaptea în somn drq😂😂😂😂

APP hai la tg-jiu sa facem sex nebun😂❤️

😅😅😅

Link spre comentariu
  • Oras:Târgu Jiu
  • Oras:Târgu Jiu
1 oră în urmă, Lausex a spus:

Buna Dimineața forum și La mulți ani!!Ceva matura și serioasă avem și noi ceva prin oraș??? Va .mulțumesc.

Salut!

Dacă găsești, sa îmi zici și mie te rog. Caut de mult asa ceva. As prefera sa fie de pe aici ca nu îmi place sa umblu de la una la alta. Prefer sa merg la una și buna săptămânal. 

Link spre comentariu

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 oră, aditrailescu a spus:

Salut!

Dacă găsești, sa îmi zici și mie te rog. Caut de mult asa ceva. As prefera sa fie de pe aici ca nu îmi place sa umblu de la una la alta. Prefer sa merg la una și buna săptămânal. 

Cred ca Denisa e cea mai potrivită 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...