Hoinarul12 Reputație: 25 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Decembrie 28, 2023 Acum 1 minut, Sofia91 a spus: Meamă 😂 ! Guys eu zic să vă întâlniți amândoi că și așa @Hoinarul12 tie îți era dor de tembelul ăsta mic și el e curios dacă stai bine pe ciocan ar ieși o întâlnire de vis și cu o recenzie bombă! Unele dintre noi suntem târfe cu arfe de dive ieftine care facem figuri pe banii voastrii ! Și așa multe nu mai vin în severin că le dă obsedatul ăla teroare , deci ar putea deveni el femeia voastră pe MH de 👉🏻👌🏻! Aștept recenzia 😂😍🥰 Ți sa, stricat capul fato... Iartal ca lai făcut sa, meargă bombanind pe drum.. 1
Futaku25CM Reputație: 367 Postat Decembrie 28, 2023 Postat Decembrie 28, 2023 Acum 5 minute, Sofia91 a spus: Meamă 😂 ! Guys eu zic să vă întâlniți amândoi că și așa @Hoinarul12 tie îți era dor de tembelul ăsta mic și el e curios dacă stai bine pe ciocan ar ieși o întâlnire de vis și cu o recenzie bombă! Unele dintre noi suntem târfe cu arfe de dive ieftine care facem figuri pe banii voastrii ! Și așa multe nu mai vin în severin că le dă obsedatul ăla teroare , deci ar putea deveni el femeia voastră pe MH de 👉🏻👌🏻! Aștept recenzia 😂😍🥰 Sofica Sofica ai băgat boala lu cala he în ăștia pe aici😂😂😂😂 1
Hoinarul12 Reputație: 25 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Decembrie 28, 2023 Acum 1 minut, Futaku25CM a spus: Sofica Sofica ai băgat boala lu cala he în ăștia pe aici😂😂😂😂 Se animeaza chatul nu vad rău nimik în asta, dimpotrivă. 1
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 28, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 28, 2023 Acum 1 minut, Hoinarul12 a spus: Ți sa, stricat capul fato... Iartal ca lai făcut sa, meargă bombanind pe drum.. Îmi place să mă amuz la ce bombe scoateți , auzi și tu ăla e curios dacă stai bine pe gros 😂😂😂. La ce lipsă de femei o să fie pe MH din cauza lui ( ca na se crede o frumusețe rară și terorizează femeile ) în el o sa trageți cat de curând .
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 28, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 28, 2023 Acum 3 minute, Futaku25CM a spus: Sofica Sofica ai băgat boala lu cala he în ăștia pe aici😂😂😂😂 Vă mai țin secțiunea vie , sa nu mă uitați (nici voi ticalosilor care nu mă suportați)😂😂.
starssfall Reputație: 9 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Targu Jiu Oras:Targu Jiu Postat Decembrie 28, 2023 Ceva recomandări actuale pe oras?!
constante Reputație: 472 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:f Oras:f Postat Decembrie 28, 2023 Acum 14 minute, Sofia91 a spus: Meamă 😂 ! Guys eu zic să vă întâlniți amândoi că și așa @Hoinarul12 tie îți era dor de tembelul ăsta mic și el e curios dacă stai bine pe ciocan ar ieși o întâlnire de vis și cu o recenzie bombă! Unele dintre noi suntem târfe cu arfe de dive ieftine care facem figuri pe banii voastrii ! Și așa multe nu mai vin în severin că le dă obsedatul ăla teroare , deci ar putea deveni el femeia voastră pe MH de 👉🏻👌🏻! Aștept recenzia 😂😍🥰 Eu zic că vorbești mult și prost , mictionez pe conturile ce mi-ai închis dacă asta este scopul tau in viață si atât te duce capul . Am tot incercat o reconciliere (prea greu poate cuvântul ăsta este pentru tine ) și nu ai cu cine efectiv , ești ca și o conservă de război , după 50 de ani deschisă însă la fel de "limitată" și in sos propriu 😅😅 Unde e oare teroarea când eu te copleșesc cu flori și doar vorbe bune ?!? (chiar tu ai postat convorbirile și îți mulțumesc 🫶) . Încearcă să te liniștești , sa te relaxezi puțin și vei vedea că viața poate fi frumoasa ! Pupici 😘😘😘
constante Reputație: 472 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:f Oras:f Postat Decembrie 28, 2023 Acum 17 minute, Sofia91 a spus: Vă mai țin secțiunea vie , sa nu mă uitați (nici voi ticalosilor care nu mă suportați)😂😂. o tii vie însă pe venin doar și cu salată de cucută proaspătă ....o vorbă frumoasa nu am văzut din pliscul tau deschis mai mereu (cu diferite scopuri 😅😅) și doar ceartă ..că aia e viața ta , scandalul , o viață minunată deducem unii așa mai perspicace sau perspicaci ...înțelegi tu ideea 😇
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 28, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 28, 2023 Acum 3 minute, constante a spus: Eu zic că vorbești mult și prost , mictionez pe conturile ce mi-ai închis dacă asta este scopul tau in viață si atât te duce capul . Am tot incercat o reconciliere (prea greu poate cuvântul ăsta este pentru tine ) și nu ai cu cine efectiv , ești ca și o conservă de război , după 50 de ani deschisă însă la fel de "limitată" și in sos propriu 😅😅 Unde e oare teroarea când eu te copleșesc cu flori și doar vorbe bune ?!? (chiar tu ai postat convorbirile și îți mulțumesc 🫶) . Încearcă să te liniștești , sa te relaxezi puțin și vei vedea că viața poate fi frumoasa ! Pupici 😘😘😘 Iar eu zic : ciocul mic și joc de glezne! De ofticat ca niciodată nu am vrut să te primesc ai intrat pe toate topicurile pe unde am activat să mă denigrezi ! Ai avut noroc ultima dată când am fost la Severin ca ai stat cuminte, aveam de gând să te vizitez PERSONAL la clădirea albastră să aranjez ce aranjezi tu pe rafturi cu capul tău 🥰
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 28, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 28, 2023 Acum 2 minute, constante a spus: o tii vie însă pe venin doar și cu salată de cucută proaspătă ....o vorbă frumoasa nu am văzut din pliscul tau deschis mai mereu (cu diferite scopuri 😅😅) și doar ceartă ..că aia e viața ta , scandalul , o viață minunată deducem unii așa mai perspicace sau perspicaci ...înțelegi tu ideea 😇 Tu nu meriți vorbe frumoase psihopatule ! Singur ai menționat pe București ca știi multe lucrurile despre mine , ceea ce numai un psihopat poate face !
constante Reputație: 472 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:f Oras:f Postat Decembrie 28, 2023 Acum 2 minute, Sofia91 a spus: Iar eu zic : ciocul mic și joc de glezne! De ofticat ca niciodată nu am vrut să te primesc ai intrat pe toate topicurile pe unde am activat să mă denigrezi ! Ai avut noroc ultima dată când am fost la Severin ca ai stat cuminte, aveam de gând să te vizitez PERSONAL la clădirea albastră să aranjez ce aranjezi tu pe rafturi cu capul tău 🥰 vai de pizda ta ,... nu ești deloc femeie , nu ești rezonabilă și nu știi decât să ameninți ,...un taliban, hamas ți se potrivește la fix , mare păcat de tine că , chiar aveai potențial , puteai ajunge departe de tot și o curbă de lux 😉😉😉
Futaku25CM Reputație: 367 Postat Decembrie 28, 2023 Postat Decembrie 28, 2023 Acum 8 minute, Sofia91 a spus: Iar eu zic : ciocul mic și joc de glezne! De ofticat ca niciodată nu am vrut să te primesc ai intrat pe toate topicurile pe unde am activat să mă denigrezi ! Ai avut noroc ultima dată când am fost la Severin ca ai stat cuminte, aveam de gând să te vizitez PERSONAL la clădirea albastră să aranjez ce aranjezi tu pe rafturi cu capul tău 🥰 Câini latră Ursu merge lasă-i în pace când vi din vacanta treci și pe la tg-jiu? 😂
constante Reputație: 472 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:f Oras:f Postat Decembrie 28, 2023 Acum 7 minute, Sofia91 a spus: Tu nu meriți vorbe frumoase psihopatule ! Singur ai menționat pe București ca știi multe lucrurile despre mine , ceea ce numai un psihopat poate face ! e ceva rău să fii informat ?? tu ai impresia că dacă îți dai cu reveneală și ți se lasă la mine eu te-aș mai primi ?!?😁
constante Reputație: 472 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:f Oras:f Postat Decembrie 28, 2023 Acum 4 minute, constante a spus: e ceva rău să fii informat ?? tu ai impresia că dacă îți dai cu reveneală și ți se lasă la mine eu te-aș mai primi ?!?😁 .....Divo ...😅😅😅
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 28, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 28, 2023 Acum 7 minute, constante a spus: vai de pizda ta ,... nu ești deloc femeie , nu ești rezonabilă și nu știi decât să ameninți ,...un taliban, hamas ți se potrivește la fix , mare păcat de tine că , chiar aveai potențial , puteai ajunge departe de tot și o curbă de lux 😉😉😉 Al naiba tu ,te uiți prea mult la televizor și te crezi în Israel sau în Gaza, stai dracu cuminte ca stai în Severin . Și nu sunt sens de mers să îmi zici Curbă, se vede ca nu ați înțeles mulți existența femeilor ce prestează această muncă de ce o fac , nu le includ pe cele cu pești ca alea sunt altă categorie high Level of prostie . A da, și nu sunt femeie sunt bărbat deci pot să îți trag sus ! Cu tine nu se poate vorbi rezonabil , mă exicită maxim să te jignesc dar doar pe tine , cu alte persoane nu am treabă 😁
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 28, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 28, 2023 Acum 10 minute, Futaku25CM a spus: Câini latră Ursu merge lasă-i în pace când vi din vacanta treci și pe la tg-jiu? 😂 Nu mai trec foarte foarte curând , lume multă oameni puțini ! 🙏
constante Reputație: 472 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:f Oras:f Postat Decembrie 28, 2023 Acum 1 minut, Sofia91 a spus: Al naiba tu ,te uiți prea mult la televizor și te crezi în Israel sau în Gaza, stai dracu cuminte ca stai în Severin . Și nu sunt sens de mers să îmi zici Curbă, se vede ca nu ați înțeles mulți existența femeilor ce prestează această muncă de ce o fac , nu le includ pe cele cu pești ca alea sunt altă categorie high Level of prostie . A da, și nu sunt femeie sunt bărbat deci pot să îți trag sus ! Cu tine nu se poate vorbi rezonabil , mă exicită maxim să te jignesc dar doar pe tine , cu alte persoane nu am treabă 😁 mă sacrific pentru placerea ta , ...te și vad cum juisezi și te exciti maxim ,.....îți imaginezi cum ar fi fost pe viu ?!?,..da ce sa îți fac daca tu ești ....puțin doar tută 😅😅, sincer când citești comm mele câte degete îți bagi ?😇
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 28, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 28, 2023 Acum 1 minut, constante a spus: mă sacrific pentru placerea ta , ...te și vad cum juisezi și te exciti maxim ,.....îți imaginezi cum ar fi fost pe viu ?!?,..da ce sa îți fac daca tu ești ....puțin doar tută 😅😅, sincer când citești comm mele câte degete îți bagi ?😇 Pe viu îți făceam direct uro când te călcam pe cap 😇, nu mai folosi cuvinte din engleză ambalate de tine în română ca doar ți se par ție interesante, când citesc comentariile tale fac scaun moale .
constante Reputație: 472 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:f Oras:f Postat Decembrie 28, 2023 Chiar acum, Sofia91 a spus: Pe viu îți făceam direct uro când te călcam pe cap 😇, nu mai folosi cuvinte din engleză ambalate de tine în română ca doar ți se par ție interesante, când citesc comentariile tale fac scaun moale . hai că te pup și te las că nu mai am chef de tine , am niste poziții noi de incercat și mă plictisești cu aceeași placă stricată și demodată , nu ai nici un haz sau ceva interesant , noapte buna !❤️
rodans Reputație: 404 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 28, 2023 @Sofia91 ne onorezi cu prezenta curand ?
popeimarinar Reputație: -53 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Postat Decembrie 28, 2023 1 oră în urmă, Sofia91 a spus: Iar eu zic : ciocul mic și joc de glezne! De ofticat ca niciodată nu am vrut să te primesc ai intrat pe toate topicurile pe unde am activat să mă denigrezi ! Ai avut noroc ultima dată când am fost la Severin ca ai stat cuminte, aveam de gând să te vizitez PERSONAL la clădirea albastră să aranjez ce aranjezi tu pe rafturi cu capul tău 🥰 E tot ăla de la Dedeman? 1
constante Reputație: 472 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:f Oras:f Postat Decembrie 28, 2023 Acum 2 minute, popeimarinar a spus: E tot ăla de la Dedeman? Greșit , e ăla de la Cartoon Network , ăla de pe vaporaș 😅😅😅
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 28, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 28, 2023 Acum 4 minute, popeimarinar a spus: E tot ăla de la Dedeman? Chiar el ! Inegalabilul , inconfundabilul obsedat ! 😊
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 28, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 28, 2023 Acum 52 minute, constante a spus: hai că te pup și te las că nu mai am chef de tine , am niste poziții noi de incercat și mă plictisești cu aceeași placă stricată și demodată , nu ai nici un haz sau ceva interesant , noapte buna !❤️ Stai dracu cuminte pufulete să nu ți se rupă blana de pe spate prin frecare de la pozițiile alea noi 😂
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 28, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 28, 2023 Acum 12 minute, constante a spus: Greșit , e ăla de la Cartoon Network , ăla de pe vaporaș 😅😅😅 Vaporaș , ultima dată când am fost la severin mi-a povestit cineva că a trecut pe la Dedeman și te-a văzut cam avariat la ochișori și erai puțin aerian nu știai să dai ce îți cerea omul . Ia zii al cui pește ți-a dat-o în mufă?😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum