belladonna02 Reputație: 1202 Postat Septembrie 8, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 8, 2024 Dragii mei, Nu mai sunt in Constanta.🥰🥰Ne revedem curând. 😘🥰 Multumesc din nou domnilor cu care m-am revăzut și celor pe care i-am intalnit prima dată. 😘🥰😘 A fost o reală plăcere!🤩🥰🤩 Pupici!💋💋💋
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Octombrie 11, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2024 Buna dimineata, Dragii mei, voi fi in Constanta saptamana viitoare, 18-19 octombrie.😘💋🥰 Am un eveniment acolo și câteva intervale disponibile și pentru voi.💋💋😘😘 Locația va fi tot pe Bd Mamaia, în apropierea Satului de Vacanta. Va pupacesc cu drag!😘💋😘 Andreea 1
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Octombrie 11, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2024 Dragii mei, Programarile le facem doar pe whatsapp! Deci, nu SUNT inca in Constanta, voi fi 2 zile saptamana viitoare, pe 18 și 19 octombrie(adică vineri și sambata). Pupici!💋😘😘💋 1
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Octombrie 18, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 18, 2024 Hello, dragii mei, Disponibilă câteva intervale orare azi, maine și duminică. Stabilim pe whatsapp întâlnirile. Locația este pe Bd Mamaia, aproape de Satul de Vacanță.😘🥰😘 Pupici! 😘😘🤩Andreea 1
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Ianuarie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 9 Neata, dragii mei, Voi fi în Constanța în perioada 12-16 ianuarie, adică de duminica viitoare pana joi. 😘😍😘 Locația va fi tot în zona Satului de Vacanta, pe Bd Mamaia. 😍😘 Programarile , va rog, doar prin mesaj whatsapp. 😘😘😘 Va pupacesc și va aștept cu drag la mine!😘😘😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Ianuarie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 12 Hello, dragii mei, Am ajuns în Constanța.😘😍 Frig, mai ca am zarit câțiva fulgi de nea!😅🤩 Așadar, am 2 variante, le voi exemplifica: 1. 400 lei-60 min- masaj profesional de relaxare(nu frecție 😀), sex o+n- 1 finaliz; 2. 200 lei- 30 min- sex o+n- 1 finaliz. Varianta 2 o voi avea sporadic, dacă am timpi liberi între programările variantei 1. Nu ofer CIM, COF sau sex anal. În rest, ca de obicei, ideea e sa ne simțim bine împreună. Cadoul va rog sa fie înmânat la începutul intalnirii😘😍😘 Locația este aceeași (pt cei care au mai fost), pe Bd Mamaia, în apropierea Satului de Vacanta. Programările le facem, va rog, prin mesaj whatsapp. De preferat cu 2 ore înainte si confirmări cu 1 ora înainte. Ați citit tot, da?😅😅 Va pupacesc și va aștept cu drag la mine!😘😘😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Ianuarie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13 Bună dimineața, dragii mei, Astăzi sunt disponibila de la 11:30 pana pe seara, ora 22.😘😘 Programările le facem, va rog mult, doar pe whatsapp cu minim 1 h înainte.😘😘 Vă pupacesc și va aștept cu drag la mine!😘😘😘 1
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Ianuarie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13 Dragii mei, Liber la programari de la ora 17. Pt prima parte a zilei, adică ceva matinal, va rog programare de seara. 😘😘😘 Doar pe whatsapp!😘😘 Pupici!😘😘 1
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Ianuarie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 14 Neata, dragii mei, Disponibila azi în intervalul 12-21.😘😘😘 Programari doar pe whatsapp, va rog, cu minim 1 h înainte. 😘😘😘 Pupici, va aștept cu drag!😘😘😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Ianuarie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 14 Dragii mei, Azi și mâine voi lucra doar la varianta 1, adică cea de 400 lei-60 min. Programările le facem DOAR pe whatsapp cu minim 2 ore înainte. 😘😘😘 Pupici!😘😘😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Ianuarie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 15 Bună dimineața, dragii mei, Disponibila azi in intervalul 9:30-16:30😘😘😘 Programari doar pe whatsapp, va rog , cu cel puțin 1 h înainte!😘😘 Ultima zi la voi.😘😍😘 Pupici !😘😘😘
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Martie 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 31 Hello, dragii mei, Urmează o vizita la voi săptămâna asta, voi fi disponibila de miercuri pana sâmbătă. 😘😘 Programari doar pe whatsapp! Locația va fi tot în zona Satului de Vacanta, pe Bd Mamaia. Vă pupacesc și abia aștept sa ne vedem!😘😘💋💋 Andreea 2 2
barni Reputație: 5 Postat Martie 31 Oras:Have Oras:Have Postat Martie 31 Se pare ca anul acesta iepurașul vine mai devreme ptr unii dintre noi !! Nu te-am cunoscut încă așa ca sper să ne sincronizam în această scurtă vizită în Constanța ! 1
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Martie 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 31 Acum 3 ore, barni a spus: Se pare ca anul acesta iepurașul vine mai devreme ptr unii dintre noi !! Nu te-am cunoscut încă așa ca sper să ne sincronizam în această scurtă vizită în Constanța ! Ce frumos! 💋💋Îți mulțumesc mult, apreciez! Sigur, cu mare drag ne vom vedea! Pupici!💋💋💋
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Aprilie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 2 Bună dimineața, dragii mei, Astăzi sunt disponibila începând cu ora 11:30 pana pe seara, ora 21. Programari și alte detalii doar pe mesaj whatsapp cu 2 ore înainte, va rog!🥰😘🥰 Vă pupacesc și va aștept cu drag la mine!💋💋💋 Andreea
logix Reputație: 582 Postat Aprilie 3 Postat Aprilie 3 Vin cu recenzie pentru această doamnă vizitată aseară în jurul orei 18,30 dar nu am avut timp de recenzie după vizită așa că o las acum scurtă și la obiect Programare făcută foarte prompt pe WhatsApp și respectă de ambele părți chiar ma invitat mai devreme cu 15 min. Locație foarte bună cu locuri de parcare fără probleme Am optat pentru o finalizare fără masaj din cauză că nu am avut timp prea mult la discreție achitat 200 Ron amenda ON 10+ exact cum trebuie cu atenție foarte mare și la împrejurimi NP 10+ și aici, se implică foarte mult în acțiune GFE 10 Masaj nu am încercat poate cu altă ocazie Mergeți cu încredere în ciuda faptului că are câteva kg în plus este o femeie super și știe cum să te facă să te simți bine 1 1
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Aprilie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 3 Acum 54 minute, logix a spus: Vin cu recenzie pentru această doamnă vizitată aseară în jurul orei 18,30 dar nu am avut timp de recenzie după vizită așa că o las acum scurtă și la obiect Programare făcută foarte prompt pe WhatsApp și respectă de ambele părți chiar ma invitat mai devreme cu 15 min. Locație foarte bună cu locuri de parcare fără probleme Am optat pentru o finalizare fără masaj din cauză că nu am avut timp prea mult la discreție achitat 200 Ron amenda ON 10+ exact cum trebuie cu atenție foarte mare și la împrejurimi NP 10+ și aici, se implică foarte mult în acțiune GFE 10 Masaj nu am încercat poate cu altă ocazie Mergeți cu încredere în ciuda faptului că are câteva kg în plus este o femeie super și știe cum să te facă să te simți bine Haaa, tu erai?🥰🥰 Îți mulțumesc mult, dragul meu pt vizită și cuvintele frumoase!🥰🥰💋💋❤️❤️ A fost o reala plăcere întâlnirea cu tine, oricând cu mare drag!😘😘 Te pupacesc!💋💋 1
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Aprilie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 3 Neata, dragii mei, Disponibila azi de la 12:15 pana pe seara, ora 22 Programările se fac exclusiv pe whatsapp cu 2 ore înainte . Va pupacesc și va aștept la un masaj bun și nu numai.😘😘😘 Andreea
logix Reputație: 582 Postat Aprilie 3 Postat Aprilie 3 Acum 3 ore, belladonna02 a spus: Haaa, tu erai?🥰🥰 Îți mulțumesc mult, dragul meu pt vizită și cuvintele frumoase!🥰🥰💋💋❤️❤️ A fost o reala plăcere întâlnirea cu tine, oricând cu mare drag!😘😘 Te pupacesc!💋💋 @belladonna02 next time 🤣 1
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Aprilie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 3 Dragii mei, Disponibila de la 16:30 pana la 22(ora 21 ultima programare). Pupici!💋💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Aprilie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4 Bună dimineața, dragii mei, Disponibila și azi pana pe seara, ora 22. Programari doar pe mesaj whatsapp cu 2 ore înainte!💋💋💋 Pupici!💋💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Aprilie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4 Dragii mei, Mai am câteva intervale libere, va rog sa va programați din timp. Pupici!💋💋💋
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Aprilie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5 Neata,.dragii mei, Scurta mea vizită la voi s a încheiat. Mulțumesc domnilor cu care am avut plăcerea să mă văd, fiecare întâlnire este memorabila pt mine!😘😘😘 Ne revedem curând, sa fiți sănătoși și iubiți!💋💋😘😘 Pupici! Andreea
belladonna02 Reputație: 1202 Postat Aprilie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5 Acum 4 ore, hatishanti a spus: Buna, Poate nevdem data vitoare Bună, Sigur, cu mare drag!🥰🥰
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum