belladonna02 Reputație: 1215 Postat Iunie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28 Dragii mei, Voi fi săptămâna viitoare în Constanța pt o vizita de 3 zile, de marți pana vineri, adică în perioada 1-4 iulie. Locația va fi tot în apropierea Satului de Vacanta, pe Bd Mamaia. Vă pupacesc cu drag!💋💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1215 Postat Iunie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 29 Acum 19 ore, logix a spus: @belladonna02 te așteptăm 😛 😘 Vine fata repede!😀🥳🥰
belladonna02 Reputație: 1215 Postat Iulie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1 Neata, dragii mei, Disponibila azi in intervalul 12-22. Programările le facem doar prin mesaj pe whatsapp cu minim 2 ore înainte.😘😘 Va pupacesc, sa aveti o zi frumoasa!😘💋😘💋
belladonna02 Reputație: 1215 Postat Iulie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 2 Neata, dragii mei, Disponibila azi pana la ora 22.😘😘 Programari doar pe mesaj whatsapp cu minim 2 ore înainte!😘😘 Va pupacesc și va aștept cu drag la mine!💋💋 1
belladonna02 Reputație: 1215 Postat Iulie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 3 Neata, dragii mei, Astăzi ultima zi la voi. Disponibila pana la ora 22. Programari doar pe whatsapp cu minim 2 h înainte, nu când sunteți în zona.💋💋💋 Vă pupacesc, sa aveti o zi frumoasa!💋💋💋
gyly 2 Reputație: -1 Postat Iulie 3 Oras:------- Oras:------- Postat Iulie 3 Când mai ne mai vizitezi, și poate stai mai mult?
belladonna02 Reputație: 1215 Postat Iulie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 3 Acum 2 ore, gyly 2 a spus: Când mai ne mai vizitezi, și poate stai mai mult? Bună.. pai zilele astea ce ai păzit, de nu ai venit?😀🥰 Nu știu momentan când revin, posibil în septembrie.. Mai mult de 4 zile nu pot sta🥰🥰 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum