Ragnar47 Reputație: 2 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 care dintre fetele prezente pe aici in momentul de fata face cel mai smecher oral? Link spre comentariu
Alex_d3 Reputație: 1 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Nimeni, nimic? Incepe imediat meciul si vreau sa decartez🤣 Link spre comentariu
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Aproape toate fac oral bun dar depinde și de compatibilitate, eu cel mai tare oral l-am primit de la Claudia de pe Vlaicu cu toate că poate mulți nu sunteți de acord cu mine. Dacă nu vă deranjează aspectul fizic puteți merge la @Irina98 mie mi-a plăcut oralul făcut de ea . Spor la fete să aveți Link spre comentariu
Irina98 Reputație: 165 Postat August 26, 2022 Telefon: 0757682664 Oras:Arad Telefon: 0757682664 Oras:Arad Partajează Postat August 26, 2022 1 hour ago, Anthonio said: Aproape toate fac oral bun dar depinde și de compatibilitate, eu cel mai tare oral l-am primit de la Claudia de pe Vlaicu cu toate că poate mulți nu sunteți de acord cu mine. Dacă nu vă deranjează aspectul fizic puteți merge la @Irina98 mie mi-a plăcut oralul făcut de ea . Spor la fete să aveți Link spre comentariu
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat August 26, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 26, 2022 Amyra dar nu stiu care e faza cu prezervativul , iar daca vrei si iti place soft si sa simti absolut tot Criss Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Nah acum sunt 3 pretendente la titlu @aryanaaa , @tyson97 și @Deea_Andreea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum