Natasanatasa Reputație: 0 Postat August 26, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 26, 2022 Bună ziua am revenit de ceva timp la cluj , pentru cei care nu ma cunosc sunt natasa.
tzepis Reputație: 238 Postat August 26, 2022 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat August 26, 2022 3 hours ago, Natasanatasa said: Bună ziua am revenit de ceva timp la cluj , pentru cei care nu ma cunosc sunt natasa. nu as fi zis dupa numele utilizatorului 😅 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2793 Postat August 26, 2022 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat August 26, 2022 Acum 3 ore, Natasanatasa a spus: Bună ziua am revenit de ceva timp la cluj , pentru cei care nu ma cunosc sunt natasa. Asa și? Cine și ce te recomanda? P.S.: chiar dacă nu spui nimic despre tine (nu-i o problema), chiar dacă nu spui nimic despre serviciile tale (nu-i o problema), chiar dacă nu spui nimic despre zona unde ai "cuibusorul de nebunii (nu-i o problema), ... ceva totuși lipsește. P.S.: pui aici numărul de telefon? Nu de alta dar ma gândesc sa te sun și sa te întreb dacă ai pepsi la frigider. 2 1
chiareu21 Reputație: 345 Postat August 26, 2022 Oras:pe aici Oras:pe aici Postat August 26, 2022 4 hours ago, Natasanatasa said: Bună ziua am revenit de ceva timp la cluj , pentru cei care nu ma cunosc sunt natasa. care natasa ? un nr de telefon, ?
florin46 Reputație: 1073 Postat August 26, 2022 Oras:Plimbaret prin NV Oras:Plimbaret prin NV Postat August 26, 2022 Posibil aceasta Natasha 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum