Miru.m Reputație: 93 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 ❗❗❗ Bună ! A-și dori sa va fac o vizita pe săptămână viitoare. Ma puteți ajuta cu adrese pro și/ sau contra . Va mulțumesc frumos ❤ 🔞 Va voi atașa mai jos serviciile preturile și poze / video 🔞 ZI FAINA 💋💋💋 Bună! Numele meu este Miruna sunt o bruneta cu forme 🍑🍑🍑Ca și înălțime 170🥰 greutate 75kg 🔥vârstă 26ani 💎 ... ❗❗❗SERVICII❗❗❗ 🔞100 RON - 15 min ( oral protejat- normal protejat) 🔞150 RON - 30 min ( oral neprotejat- normal protejat- diferite poziții- finalizarea corporală-masaj de relaxare) 🔞 300 RON - 60 min ( oral neprotejat- normal protejat- mici fantezii- diferite poziții - 2 finalizari- masaj de relaxare - finalizarea corporală- cunnilingus) 💥💥Servicii extra 💥💥 💰100 - Anal ( protejat) 💰50- Finalizare orala ❗❗❗TOTAL ❗❗❗ 🔞450 RON - 60 min ( oral neprotejat - normal protejat - 2 finalizari- anal protejat- finalizarea orala - diferite poziții- 69 - cunnilingus - masaj de relaxare) 1
vasi033 Reputație: 33 Postat August 27, 2022 Oras:Targu-Jiu Oras:Targu-Jiu Postat August 27, 2022 Că locație ar fi Langa Mall ,Arr ,Strada Griviței,acuma sa zică și ceilalți colegi!Zi faină
Miru.m Reputație: 93 Postat August 27, 2022 Autor Postat August 27, 2022 1 oră în urmă, vasi033 a spus: Că locație ar fi Langa Mall ,Arr ,Strada Griviței,acuma sa zică și ceilalți colegi!Zi faină Mulțumesc frumos 💋❤
Kinderull Reputație: 484 Postat August 27, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat August 27, 2022 Arr ? Cred ca glumești! Acolo este jale cu mizeria (cocina) pe Grivița cat de cat ok dar garsoniere pe palier în rand... zici ca ești în tunel dacă mai prinzi cazare și la jumătatea holului aiurea de tot...lângă mall cred ca ar fii prima opțiune! Bafta ! 1
Miru.m Reputație: 93 Postat August 27, 2022 Autor Postat August 27, 2022 Acum 4 minute, Kinderull a spus: Arr ? Cred ca glumești! Acolo este jale cu mizeria (cocina) pe Grivița cat de cat ok dar garsoniere pe palier în rand... zici ca ești în tunel dacă mai prinzi cazare și la jumătatea holului aiurea de tot...lângă mall cred ca ar fii prima opțiune! Bafta ! Mulțumesc frumos ❤💋 Dar lângă liceul pedagogic Spiru Haret ??? Ce părere aveți?
Kinderull Reputație: 484 Postat August 27, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat August 27, 2022 Acum 1 minut, Miru.m a spus: Mulțumesc frumos ❤💋 Dar lângă liceul pedagogic Spiru Haret ??? Ce părere aveți? Nu cunosc detalii ! Sa anunți unde te vei caza poate te vizitez
Miru.m Reputație: 93 Postat August 27, 2022 Autor Postat August 27, 2022 Acum 2 ore, Kinderull a spus: Nu cunosc detalii ! Sa anunți unde te vei caza poate te vizitez Cu mare drag ❤❤❤
fuckyoubitch Reputație: 27 Postat August 27, 2022 Telefon: 0761646117 Oras:Romania Telefon: 0761646117 Oras:Romania Postat August 27, 2022 Te asteptam cu mare drag Miruna, cu locatia, fiind un oras micut cred ca pe primul loc ar trebuii sa fie curatenia din apartament, in ceea ce priveste zona nu are chiar asa mare relevanta. Acum intrebarea mea, oferi si FK?
Miru.m Reputație: 93 Postat August 28, 2022 Autor Postat August 28, 2022 Acum 11 ore, fuckyoubitch a spus: Te asteptam cu mare drag Miruna, cu locatia, fiind un oras micut cred ca pe primul loc ar trebuii sa fie curatenia din apartament, in ceea ce priveste zona nu are chiar asa mare relevanta. Acum intrebarea mea, oferi si FK? Bună! Am găsit o locație pe Strada Unirii😁 voi fi disponibila de Miercuri ❤ . Din păcate nu am în servicii FK . Imi pare rau . O duminica frumoasa ❤❤❤ 1
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2145 Postat August 30, 2022 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat August 30, 2022 Hey! Apari maine? SEX & LOVE WORLDWIDE
Miru.m Reputație: 93 Postat August 31, 2022 Autor Postat August 31, 2022 Acum 5 ore, Badboyinbed a spus: Hey! Apari maine? Buna ! Da da ❤
Miru.m Reputație: 93 Postat August 31, 2022 Autor Postat August 31, 2022 ❗❗❗ DISPONIBILA ❗❗❗ ⏱ PROGRAMUL ⏱ 08 : 00 - 23:00 ❤ 📞 PROGRAMARILE 📞 - WHATSAPP SAU TELEFONIC - VA ROG FRUMOS SA CONFIRMATI CU 20 - 30 DE MINUTE VENIREA SAU ANULAREA 😁 👋👋👋 LOCATIE 👋👋👋 - STRADA UNIRII ❤❤❤ VA ASTEPT CU DRAG 🤗🤗🤗 O ZI FRUMOASA TUTUROR 💋💋💋
Miru.m Reputație: 93 Postat August 31, 2022 Autor Postat August 31, 2022 🔞🔞🔞 PENTRU DORITORII DE ANAL ( va rog sa anunțați înainte de a veni extra analul) 🔞🔞🔞 MULȚUMESC 😁😁😁
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2145 Postat August 31, 2022 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat August 31, 2022 Am fost astazi,,Nu vreau sa intru prea mult in detalii..fata e ok, cel putin pentru mine a fost ok, e putin plinuță dar compensează prin altceva SEX & LOVE WORLDWIDE
Miru.m Reputație: 93 Postat August 31, 2022 Autor Postat August 31, 2022 1 oră în urmă, Badboyinbed a spus: Am fost astazi,,Nu vreau sa intru prea mult in detalii..fata e ok, cel putin pentru mine a fost ok, e putin plinuță dar compensează prin altceva Mulțumesc frumos ❤❤❤
Alexxx666999 Reputație: 3 Postat Septembrie 2, 2022 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Septembrie 2, 2022 La 27.08.2022 la 12:14, Miru.m a spus: ❗❗❗ Bună ! A-și dori sa va fac o vizita pe săptămână viitoare. Ma puteți ajuta cu adrese pro și/ sau contra . Va mulțumesc frumos ❤ 🔞 Va voi atașa mai jos serviciile preturile și poze / video 🔞 ZI FAINA 💋💋💋 Bună! Numele meu este Miruna sunt o bruneta cu forme 🍑🍑🍑Ca și înălțime 170🥰 greutate 75kg 🔥vârstă 26ani 💎 ... ❗❗❗SERVICII❗❗❗ 🔞100 RON - 15 min ( oral protejat- normal protejat) 🔞150 RON - 30 min ( oral neprotejat- normal protejat- diferite poziții- finalizarea corporală-masaj de relaxare) 🔞 300 RON - 60 min ( oral neprotejat- normal protejat- mici fantezii- diferite poziții - 2 finalizari- masaj de relaxare - finalizarea corporală- cunnilingus) 💥💥Servicii extra 💥💥 💰100 - Anal ( protejat) 💰50- Finalizare orala ❗❗❗TOTAL ❗❗❗ 🔞450 RON - 60 min ( oral neprotejat - normal protejat - 2 finalizari- anal protejat- finalizarea orala - diferite poziții- 69 - cunnilingus - masaj de relaxare) Bună. Vrei la pensiune? O camera cu intrare separata direct din strada, fără sa fie legatura cu restul pensiunii. Informații , preturi si locație 0761 129 396 pe whatsapp.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum