nonamenoblame Reputație: 32 Postat August 29, 2022 Postat August 29, 2022 Salutari la toata lumea! Sunt sigur ca majoritatea dintre voi, v-ati creat un cont onlyfans in speranta ca va veti imbogati! Totusi, a trecut o zi, o saptamana, o luna, chiar si 3 luni in care abonatii nu s-au inghesuit si v-ati dat batute. Vin cu acest topic pentru a ajuta modelele existente de onlyfans pentru a mari nr de abonati si de asemenea veniturile! Sunt 3 puncte importante: 1. Marketing(promovare cont OF pe tiktok, tinder, insta, twitter, reddit) Poti sa iti faci conturi noi de Facebook, insta s.a.m.d. sub un pseudonim, adica nume fake. Snapchat nu permite sa atasezi linkul de only, iti va bana contul. Dar Linktree iti permite sa (lipesti) mai multe link-uri pe pagina lor si in principiu va aparea linkul de la linktree, unde daca se va da click, vor aparea restul linkurilor, printre care poti atasa cel de onlyfans. 2.Continutul trebuie sa fie destul de regulat, orele de varf in Ro fiind pe la 13:00 si 21:00. De preferat poze de calitate. Tip- Puneti face o poza sexy si sa blurati/cenzurati partile intime iar la descriere scrieti: Daca vrei poza fara cenzura, imi cereti in mesaje. Le vinzi poza fara cenzura la cativa dolari, dar pui un watermark invizibil cu numele abonatului. In cazul acesta, daca poza ajunge altundeva, stii de la cine sa dat poza. Plus multe alte chestiute interesante. 3.Mesageria! Cei mai multi bani nu ii faceti din abonati, ci din mesaje! Trebuie raspuns la fiecare mesaj. Trebuie dat mesaje la fiecare abonat in mod regulat, trebuie creat conexiune, o legatura. Partea asta este cea mai extenuanta. Stiu ca este consumator de timp si energia, pozatul si filmatul in sine, dar sa mai si stai toata ziua sa raspunzi la mesaje si sa dai mesaje si sa raspunzi la cereri de poze/video personalizate. Nu este usor, dar se pot ajunge la sume foarte mari. Eu am ajutat o prietena foarte veche cu contul ei si de la 5 abonati cati a strans in 3 saptamani, a ajuns la 450 in urmatoarele 5 saptamani. Chiar daca credea ca e imposibil sau ca nu poate avea succes, i-am demonstrat ca este posibil daca o privesti ca pe un job si faci tot ce este necesar pentru a acoperi o raza mai mare. Daca aveti ceva de adaugat sau daca aveti intrebari, va raspund cu drag! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum