Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2023 Postat Martie 8, 2023 Acum 41 minute, CevaNouBaby a spus: Bună Fk și Cof a rămas tot 50 lei extra sau numai e deloc
Castor21 Reputație: 8 Postat Martie 9, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 9, 2023 15 hours ago, AlexaNdrA1q said: Bună! Ești în Ploiești sau urmează? ❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2023 Postat Martie 9, 2023 10 minutes ago, Castor21 said: Bună! Ești în Ploiești sau urmează? ❤️ bro dai la pagina 8 si o sa vezi ..bafta
marcusaureli Reputație: 806 Postat Martie 9, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Martie 9, 2023 Acum 40 minute, Castor21 a spus: Bună! Ești în Ploiești sau urmează? ❤️ Vine de sâmbătă, sa ne încânte cu formele ei...aaa...si sa ne futa 🤷♂️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2023 Postat Martie 9, 2023 14 minutes ago, marcusaureli said: Vine de sâmbătă, sa ne încânte cu formele ei...aaa...si sa ne futa 🤷♂️ 👍......da dar e pe modul> acomodation and selected ones :😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2023 Postat Martie 9, 2023 Acum 7 ore, Camionagiu13 a spus: 👍......da dar e pe modul> acomodation and selected ones :😉 Exista intr-adevar mai multa satisfacție atunci când apare chimia fizica și inclusiv atunci când eu ma înțeleg foarte ok cu persoana respectiva...dar ca servicii ... prestația o fac în același mod.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2023 Postat Martie 9, 2023 14 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Exista intr-adevar mai multa satisfacție atunci când apare chimia fizica și inclusiv atunci când eu ma înțeleg foarte ok cu persoana respectiva...dar ca servicii ... prestația o fac în același mod. 👍👍❤
marcusaureli Reputație: 806 Postat Martie 9, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Martie 9, 2023 Acum 7 ore, Camionagiu13 a spus: 👍......da dar e pe modul> acomodation and selected ones :😉 E pe modul duracell... nu i se termina bateriile. Dacă îți faci programare, o prinzi, colegu'
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2023 Postat Martie 9, 2023 5 minutes ago, marcusaureli said: E pe modul duracell... nu i se termina bateriile. Dacă îți faci programare, o prinzi, colegu' Stiu colegu👍ms 😉😎...dar ma referem la alcva 😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2023 Postat Martie 9, 2023 Hai gata cu fotosinteza! Pregatiti-va portofelul 😂și ciocanele 😈😈 ca altfel rămân doar cu banii....nu și cu amintiri mișto 🤣😁😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2023 Postat Martie 9, 2023 34 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Hai gata cu fotosinteza! Pregatiti-va portofelul 😂și ciocanele 😈😈 ca altfel rămân doar cu banii....nu și cu amintiri mișto 🤣😁😁 😆😆😆....iauziti colegii 》ciocanelele sa fie frezate si la 4 ace ...banii orcum se refac😁u sa fi sanatoasa
amoreamore Reputație: 1552 Postat Martie 10, 2023 Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Postat Martie 10, 2023 La 08.03.2023 la 4:22, AlexaNdrA1q a spus: Sunt de mult in vizor?De pe vremea când îmi comentai pe topicul de Buc ..ca am fost la voi pt recenzii ca servicii ....nema!hmm... ia uite Karma acum își face treaba! Dar de vizitat nici pana acum ?? Woff😁😉😉de as știi când vii.... tu meriți..amăgit..rău de tot..😈😈dar in modul meu..în oral cu priviri intense și joaca cu limba pe cap ...asta ca sa ma tii minte corespunzator .. 😁😁 Aaaa.....deci nu m.ai uitat 🤣🤣🤣. Erai mai mică și tu mai atunci. Dacă eu merit amăgit🙂 tu meriți hard. 😇. De n.oi anula tu toate programările după mine......bineeeee
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2023 Postat Martie 10, 2023 Acum 14 minute, amoreamore a spus: Aaaa.....deci nu m.ai uitat 🤣🤣🤣. Erai mai mică și tu mai atunci. Dacă eu merit amăgit🙂 tu meriți hard. 😇. Nu uit pe nici unul eu 😅merit hard oricum 😂😉😉ma dezamăgești dacă zici ca merit slow asa... defapt combinate....iese ce trebuie 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2023 Postat Martie 11, 2023 16 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Nu știu când ajung... cei programați azi pana în ora 15 dacă nu dau nici un semn îmi cer scuze. Un slobozit a ținut sa mi anunțe familia ca sug pula ...posibil o sug mai bn ca femeia pe care o are el la produs și se gândea ca gata mor...și nu nici un chef în momentul asta sincer sa stau sa iau agenda din troller fiind și cu graba lasă locatie buc ia locație ploiesti ... deci scuze dacă nu dau nici un semn pana în 15 înseamnă că anulam ..va explic pe seara. N am timp de tlf.. înțelegi va rog . 😔😔😪
awokeone10 Reputație: 9026 Postat Martie 11, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 11, 2023 Acum 24 minute, AlexaNdrA1q a spus: Nu știu când ajung... cei programați azi pana în ora 15 dacă nu dau nici un semn îmi cer scuze. Un slobozit a ținut sa mi anunțe familia ca sug pula ...posibil o sug mai bn ca femeia pe care o are el la produs și se gândea ca gata mor...și nu nici un chef în momentul asta sincer sa stau sa iau agenda din troller fiind și cu graba lasă locatie buc ia locație ploiesti ... deci scuze dacă nu dau nici un semn pana în 15 înseamnă că anulam ..va explic pe seara. N am timp de tlf.. înțelegi va rog . Nu mai da detalii despre viata ta tuturor labarilor,nici conturi de fb,tik-tok sau altcv,ca uite ce fac prostii. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2023 Postat Martie 11, 2023 Acum 33 minute, awokeone10 a spus: Nu mai da detalii despre viata ta tuturor labarilor,nici conturi de fb,tik-tok sau altcv,ca uite ce fac prostii. Nu I am dat.. din conversație... a zis ca a fost la mine de 3 ori în buc și brasov ... și a găsit contul într un final nu știu cum! Dar a zis o pe modul ca eu as vrea sa plec în germ la puff și el se chinuie sa ma facă nevasta lui ..aberații multe..sau un obsedat ca nu oi fi acceptat sa pun botu la vrajeala cuiva sa ma ia pe mn la produs pt el ..😅o ia în gura! Aviz amatorilor! Cat timp sunt cu poze cu fata ... sa țineți minte ca nimic nu ma afectează!! Și dacă ma postați pe fb sau tik tok ... MA RIDICATI MAI MULT SI VA MULTUMESC PT RECLAMA GRATIS ... MAI MULTA RECLAMA MAI MULTI CLIENTI! dar pt peștișori e dezavantaj ca va iau panica și nu va mai ies aia 50 de lei pt gaz la pacanele 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2023 Postat Martie 11, 2023 25 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Nu I am dat.. din conversație... a zis ca a fost la mine de 3 ori în buc și brasov ... și a găsit contul într un final nu știu cum! Dar a zis o pe modul ca eu as vrea sa plec în germ la puff și el se chinuie sa ma facă nevasta lui ..aberații multe..sau un obsedat ca nu oi fi acceptat sa pun botu la vrajeala cuiva sa ma ia pe mn la produs pt el ..😅o ia în gura! Aviz amatorilor! Cat timp sunt cu poze cu fata ... sa țineți minte ca nimic nu ma afectează!! Și dacă ma postați pe fb sau tik tok ... MA RIDICATI MAI MULT SI VA MULTUMESC PT RECLAMA GRATIS ... MAI MULTA RECLAMA MAI MULTI CLIENTI! dar pt peștișori e dezavantaj ca va iau panica și nu va mai ies aia 50 de lei pt gaz la pacanele 😘😘 👍👍
andrei520 Reputație: 85 Postat Martie 11, 2023 Oras:Ploiesti dar migrez des =)) Oras:Ploiesti dar migrez des =)) Postat Martie 11, 2023 Acum 3 ore, AlexaNdrA1q a spus: Nu știu când ajung... cei programați azi pana în ora 15 dacă nu dau nici un semn îmi cer scuze. Un slobozit a ținut sa mi anunțe familia ca sug pula ...posibil o sug mai bn ca femeia pe care o are el la produs și se gândea ca gata mor...și nu nici un chef în momentul asta sincer sa stau sa iau agenda din troller fiind și cu graba lasă locatie buc ia locație ploiesti ... deci scuze dacă nu dau nici un semn pana în 15 înseamnă că anulam ..va explic pe seara. N am timp de tlf.. înțelegi va rog . meam am ramas uimit 🤣 😆
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2023 Postat Martie 11, 2023 La 10.03.2023 la 6:34, AlexaNdrA1q a spus: Sa oficializam vizita zic!! De astazi fac programari pentru perioada 11.03-19.03 inclusiv! Sambata voi incepe de la ora 16 pana la 22 in restul zilelor program 10/11 la ora 21ultima programare Locatie: centru -punct de reper (winmarkt)(nu garantez ca voi tine locația dar sper sa fie ok asa cum rezulta și din poze) 😂marea mea problema!😂😂 (cei care sunt pe modul e centrala nu vin schimba .. sa se abțină.. ai fost la market/H&M sau inventezi) 😅pana la urma te poți întâlni oriunde cu cineva! Remind pret/servicii ❤️🔥OP/ON - strict în funcție de igiena ❤️🔥NP (nu discut pt nep) ❤️🔥Accept limbute,mangaieri,sărutări pe corp,sex între sâni ,69,atenție la sateliți?dus impreuna ❤️🔥Diferite poziții la oral cât și la normal în funcție de dorința și fantezia fiecăruia!! 🤩150-1nr aproximativ jumătate de ora 🤩300 -1h care are 60 DE MINUTE 🤩450-1h și 30 min 🤩FK-50EXTRA 🤩COF-50EXTRA 🤑🤑0784 773 041 🤑🤑 💣Programari doar prin whatsaap 💣 conditii înainte de intalnire- anularea programarii rog sa fie anuntata iar confirmarea programării cu 30 min înainte ! doresc sa știu îaninte pt cat timp încat sa pot organiza si restul.. nu mereu pot raspunde pe loc încat prefer sa-mi lasati un interval de timp in care pot da mesaj innapoi sa nu creez deranj! poze recente... mulți a-ti dat târcoale la topicul de pe București 🤣 dar va las și aici ..în caz ca va era dor de mine 😅🤣😎 Am ajuns în Ploiești! 😁😁 Detaliile la postarea citata!! ATENTIE dau direct block celor ce negociază/cer alte servicii/sau nu îmi convine cum decurge discuția înaintea întâlnirii!! Nu am fițe..mulți ma stiti cum sunt dar iau atitudine când apar retardați ca ala! Și devin ultra selectiva!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2023 Postat Martie 11, 2023 1 hour ago, AlexaNdrA1q said: Am ajuns în Ploiești! 😁😁 Detaliile la postarea citata!! ATENTIE dau direct block celor ce negociază/cer alte servicii/sau nu îmi convine cum decurge discuția înaintea întâlnirii!! Nu am fițe..mulți ma stiti cum sunt dar iau atitudine când apar retardați ca ala! Și devin ultra selectiva! 😎👍
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2023 Postat Martie 11, 2023 Revizitat Profaa Alexandra programare ca de obicei usor facuta , locatie usor accesibila Ca de obicei fata frumoasa si zambitoare cu ochi de te hipnotizeza de la intrare (poti lesina :P) Cateva vorbe (mai ales despre DL.Pacoste)🤬..... Actiunea---a fost p modul Anduranta slow + fast (GT3 )superrrrr🥵 ON; 10++ , DA! Stie asta mica ce e de facut. Te mai si tinteste cu ochisorii + daca nu faci intelegere cu ala mic mai devreme te poate termina repede 🥵NP; 10++ schimbat mai multe poziti la un momendat nu mai stiam cum sa mai pompez.......in cele din urma am finalizat pe frumoasa Belly 😘 Per total ca de obicei Foarte multumit D (daia si revin mereu) Amenda 300 Te pup si vb urmatoarea etapa sper sa scapi de *Gandacii*....🤬 A si nu o sa mai uit micutzul cadou dulce in masina😋
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2023 Postat Martie 11, 2023 Acum 3 ore, awokeone10 a spus: Cumva ai slabit putin sau mi se pare? Parca esti mai bunoaca asa!🙂 Dap am dat puțin jos.. cel puțin asa spun majoritatea
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2023 Postat Martie 11, 2023 1 oră în urmă, Camionagiu13 a spus: Revizitat Profaa Alexandra programare ca de obicei usor facuta , locatie usor accesibila Ca de obicei fata frumoasa si zambitoare cu ochi de te hipnotizeza de la intrare (poti lesina :P) Cateva vorbe (mai ales despre DL.Pacoste)🤬..... Actiunea---a fost p modul Anduranta slow + fast (GT3 )superrrrr🥵 ON; 10++ , DA! Stie asta mica ce e de facut. Te mai si tinteste cu ochisorii + daca nu faci intelegere cu ala mic mai devreme te poate termina repede 🥵NP; 10++ schimbat mai multe poziti la un momendat nu mai stiam cum sa mai pompez.......in cele din urma am finalizat pe frumoasa Belly 😘 Per total ca de obicei Foarte multumit D (daia si revin mereu) Amenda 300 Te pup si vb urmatoarea etapa sper sa scapi de *Gandacii*....🤬 A si nu o sa mai uit micutzul cadou dulce in masina😋 😘😘te pup! Mor 🤣 *gandaci* 😂 asa le zic de acum😅 merci pt recenzie😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2023 Postat Martie 12, 2023 8 hours ago, AlexaNdrA1q said: 😘😘te pup! Mor 🤣 *gandaci* 😂 asa le zic de acum😅 merci pt recenzie😘 😅😅👍
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum